Spotting in Athens (LGAV/ATH)

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
alexandrospilot":2zltvvom said:
έλεος ρε παιδιά δεν βάζω καμια φωτιά ούτε τρέχω μέσα στον δρόμο, κάθομαι ήσυχα ήσυχα πίνω το καφεδάκι μου ακούω τον δεκτη μου και βγάζω φωτογραφίες.

Γκουχ γκουχ.. Τον δέκτη του ραδιοφώνου εννοείς μάλλον που δεν απαγορεύεται... Οσο για τους άλλους, αν κάθεσαι πίσω από τα σύρματα, άστους να φωνάζουν.

:D :D :D :D

Μα και βεβαια τον δεκτη του ραδιοφωνου μιλάμε χε χε.Όσο αφορά την πιο βαθιά ανάλυση του ΜΑΚΕΔΌΝΑ για το θέμα είναι γεγονός,πράγμα που δείχνει για ακόμα μια φορα το ποσο πίσω είμαστε!!

Αλλα ρε παιδιά, βλέπω στο INTERNET κάτι φωτογραφίες από το HEATHROW και παρατηρώ με το στόμα ανοιχτό το ότι υπάρχουν σημεία για τους PLANE SPOTTERS,πράγμα που πιστεύω ότι δεν θα έρθει σύντομα στην ελλάδα :!: :!: :evil: :evil: :evil:

Σήμερα πρώτη φορά σταμάτησε το αυτοκίνητο της ασφάλειας του αεροδρομίου για να μου την πει και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

-"Απαγορεύεται να βγάζετε φωτογραφίες" (Ούτε καλημέρα, ούτε κύριε, ούτε τίποτα)
-"Δεν νομίζω οτι απαγορεύεται. Ξέρετε εσείς οτι απαγορεύεται;"
-"Φυσικά! Είναι αεροδρόμιο εδώ και απαγορεύεται" (λες και πήγα στην Area 51!!)
-"Εγώ γνωρίζω οτι δεν απαγορεύεται και στο κάτω κάτω δεν βγάζω το αεροδρόμιο αλλά τα αεροπλάνα" (εμεινε λίγο μ@...ς)
-"Εμένα με ειδοποίησαν να έρθω να σας διώξω γιατί σαν είδαν από τις κάμερες" (μολις το άκουσα αυτό κατάλαβα οτι θα με περνάει για κανένα βλάκα και τσίμπησα)
-"Ποιες κάμερες; Δεν βλέπω κάποια κάμερα εδώ τριγύρω.. Εσείς δεν είστε που κάνετε γύρω γύρω το αεροδρόμιο όλη μέρα με το αυτοκίνητο;"
Δεν απάντησε και επειδή δεν είχα άλλη όρεξη είπα να το τελειώνω:
-"Επειδή δεν ενοχλώ κανέναν και ούτε κάνω κάτι παράνομο συνεχίστε την περιπολία σας εσείς και θα φύγω και εγώ σε λίγο. Καλημέρα σας"
Εκλεισε το παράθυρο και έφυγε (χωρίς πάλι να πει ενα γεια σας ή κάτι τέτοιο).

Ε μετά απο λίγο όντως έφυγα απο τα σύρματα που ήμουνα (δεν έκατσα και πάνω απο 5 λεπτά γιατί απλά είχα πάει στα everest να πάρω να φάω και είδα κίνηση στον H και έκατσα να βγάλω) και πήγα στο κλασικό σημείο που πέρασα το υπόλοιπο της μέρας :)

Πάντως έχουν θράσος και αγένεια οι της ασφάλειας του αεροδρομίου και ώρες ώρες σου βγαίνει να τους την λες.. Οχι που θα βγουν και απο πάνω δηλαδή..

Δεν εχουν θρασος και αγενεια...απλα για σκεψου να δουλευεις ασφαλεια στο Ελ.Βενιζελος και να γυρνας γυρω γυρω με τις ωρες και να μη γινεται τιποτα.
Τραγικα βαρετο,δραμα!
Και ξαφνικα,τι ευλογια,καποιος εμφανιζεται και αρχιζει και τραβαει φωτογραφιες την πιστα.Επιτελους ,λιγη δραση!
Ε,εσυ ηταν αναγκη να τους τη χαλασεις τη χαρα,οτι σε κατι χρησιμευουν!Αμαν,εισαι παλιοχαρακτηρας!!!

Εσενα σου χρειαζεται ενα καλο μπουγελο εξω απο κανενα αεροδρομιο (κατα προτιμηση της νοτιο-δυτικης ευρωπης) για να μαθεις να την λες ετσι στους συν-spotters μας. :twisted:

Ε το καλοκαίρι αν τύχει και συνspottaroume σε κάποιο νησί του Ιονίου θα πέσει καταλάθος από το γεφυράκι μέσα στην θάλλασα :)

Ερώτησης: Απο τι στιγμή που υπάρχει έγγραφο απο την ΥΠΑ η οποία επιτρέπει την φωτογράφιση σε πολιτικά αεροδρόμια, δεν μπορείτε να την εκτυπώσετε και να τους τη δείχνετε αν τυχόν αμφισβητήσουν αυτά που λέτε? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι αυτή η συμπεριφορά των υπευθύνων του αεροδρομίου. Στο Gatwick ήρθε αστυνομικός και με ρώτησε αν έχει τίποτα ενδιαφέρον απο τα αεροπλάνα που κατεβαίνουν..και σχολίασε την απαίσια συννεφιά που επικρατούσε, ενω στο Ελ.Βελ. θεωρούντε μπαμπούλες.. :?

Η αλήθεια είναι οτι δεν σου κάνουν τίποτα απλά θέλουν να κάνουν κάτι και αυτοί όπως σωστά είπε ο connie.. Είτε τους λες ευγενικά οτι δεν κάνεις κάτι παράνομο κλπ και φεύγουν και συνεχίζεις το Hobby σου, είτε τους αγνοείς κανονικά μέχρι που θα βαρεθούν και θα φύγουν.. Δεν υπάρχει λόγος να διαπληκτίζεσαι, τσακώνεσαι και τα σχετικά για κάτι που δεν αξίζει να χαλάς την ζαχαρένια σου.. Τώρα αν πέσεις σε κανένα στραβόξυλο πες του οτι η ΥΠΑ το επιτρέπει και ας παει να συνεχίσει την περιπολία του και να σε αφήσει ήσυχο..

Καλημέρα,

Υπάρχει πουθενά αυτό το χαρτί της YPA διαθέσιμο ηλεκτρονικά? Να το έχουμε μαζί μας για καλό και κακό.

Καλημέρα σε όλους κ χρόνια πολά. Λέω σήμερα το μεσημέρι να πάω για καμία φώτο στον Βενιζέλο.. Τί λέτε αξίζει τον κόπο ή θα έχει πολύ μικρή κίνηση? Άν τελικά πάω λέω να κάτσω στο γκαράζ του Factory Outlet ή μήπος υπαρχει κανένα καλυτερο σημείο?