Σήμερα πρώτη φορά σταμάτησε το αυτοκίνητο της ασφάλειας του αεροδρομίου για να μου την πει και ακολούθησε ο εξής διάλογος:
-"Απαγορεύεται να βγάζετε φωτογραφίες" (Ούτε καλημέρα, ούτε κύριε, ούτε τίποτα)
-"Δεν νομίζω οτι απαγορεύεται. Ξέρετε εσείς οτι απαγορεύεται;"
-"Φυσικά! Είναι αεροδρόμιο εδώ και απαγορεύεται" (λες και πήγα στην Area 51!!)
-"Εγώ γνωρίζω οτι δεν απαγορεύεται και στο κάτω κάτω δεν βγάζω το αεροδρόμιο αλλά τα αεροπλάνα" (εμεινε λίγο μ@...ς)
-"Εμένα με ειδοποίησαν να έρθω να σας διώξω γιατί σαν είδαν από τις κάμερες" (μολις το άκουσα αυτό κατάλαβα οτι θα με περνάει για κανένα βλάκα και τσίμπησα)
-"Ποιες κάμερες; Δεν βλέπω κάποια κάμερα εδώ τριγύρω.. Εσείς δεν είστε που κάνετε γύρω γύρω το αεροδρόμιο όλη μέρα με το αυτοκίνητο;"
Δεν απάντησε και επειδή δεν είχα άλλη όρεξη είπα να το τελειώνω:
-"Επειδή δεν ενοχλώ κανέναν και ούτε κάνω κάτι παράνομο συνεχίστε την περιπολία σας εσείς και θα φύγω και εγώ σε λίγο. Καλημέρα σας"
Εκλεισε το παράθυρο και έφυγε (χωρίς πάλι να πει ενα γεια σας ή κάτι τέτοιο).
Ε μετά απο λίγο όντως έφυγα απο τα σύρματα που ήμουνα (δεν έκατσα και πάνω απο 5 λεπτά γιατί απλά είχα πάει στα everest να πάρω να φάω και είδα κίνηση στον H και έκατσα να βγάλω) και πήγα στο κλασικό σημείο που πέρασα το υπόλοιπο της μέρας
Πάντως έχουν θράσος και αγένεια οι της ασφάλειας του αεροδρομίου και ώρες ώρες σου βγαίνει να τους την λες.. Οχι που θα βγουν και απο πάνω δηλαδή..