Spotting in Athens (LGAV/ATH)

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Παιδιά ποιά είναι τα καλά σημεία για spotting στο LGAV? Δώστε τοποθεσίες γιατί μπερδεύτηκα με το google earth και δεν ξέρω που να πάω

Edited: Μεταφέρθηκε στο υπάρχον topic.

Μπες στο site του Συλλογου http://www.air-born.gr/
Στην ενότητα Planespotting θα βρεις το LGAV και μια εικόνα που σε κατατοπίζει.

Re: ATH/LGAV Athens TRAFFIC

Δεν ξέρω αν είναι στο σωστό θέμα,αλλά δεν ήθελα να ανοίξω νέο θέμα.Στους χώρους του Ελ.Βενιζέλος,στους οποίους έχουν πρόσβαση οι επιβάτες,επιτρέπεται η φωτογράφηση;Δεν αναφέρομαι σε υπόστεγα κλπ,αλλά σε όσους χώρους κινούνται οι επιβάτες.Αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει.

Μπορείς να σποτάρεις ελεύθερα οπουδήποτε. Το Βενιζέλος είναι καθαρά πολιτικό αεροδρόμιο, οπότε δεν υπάρχουν περιορισμοί.

Αυριο λεω να παω μια βολτα για planespotting στο lgav. Το σημειο 12 και το σημειο 2 ειναι οκ για spotting απο τις 14 μεχρι τις 18? Εχετε να προτεινετε καποιο αλλο σημειο?

Re: LGAV/ATH Athens Eleftherios Venizelos (Αποψεις και νεα)

Το κακό με το αεροδρόμιο είναι πως δεν υπάρχουν πολλά μέρη για να φωταγραφίζουμε αεροπλάνα.Ευτυχώς βρήκα ένα μέρος ακριβώς απέναντι από τον πύργο ελέγχου και δίπλα απο τον 03 δεξιό όπου βρίσκεται ένα επαγγελματικό ποτιστικό ενός αγρότη ακριβώς δίπλα από την περίφραξη και ανεβαίνω πάνω και έτσι δεν με εμποδίζουν τα σύρματα του φράκτη. 8)

Re: LGAV/ATH Athens Eleftherios Venizelos (Αποψεις και νεα)

Έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τις αρχές για φωτογράφηση έξω από τον φράχτη;Ξέρω ότι δεν είναι στρατιωτική εγκατάσταση,αλλά στην Ελλάδα όλα μπορούν να γίνουν...

Κάποια έγκυρη απάντηση στο προηγούμενο ερώτημά μου υπάρχει;
:?:

Οχι φίλε μου...εγώ επειδή πάω με φίλους με τα ποδήλατα για γυμναστικούλα,καθόμαστε αρκετά(μισή ώρα και......) και περίπου κάθε 10 λεπτά περνάει το αυτοκίνητο με τους σεκιουριτάδες.Μας κοιτάνε(μερικοί μας χαιρετάνε κιόλας)και φεύγουν. :mrgreen:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

Παρακαλειται ο πανεξυπνος που πετουσε σημερα την Αιγαιου 122 (SX-DVL) να ενημερωθει οτι spotters περιξ του αεροδρομιου, και ειδικα κοντα στο holding point του 03L, υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν. Δεν χρειαζεται να το αναφερει στον πυργο ελεγχου, λες και δεν εχει ξαναδει ποτε του η λες και ανακαλυψε την σουπερ τρομοκρατικη απειλη.

Ευχαριστω.