Skygreece Airlines

Να ρωτησεις εκεινους οι οποιοι εγραψαν οτι η εταιρεια εχει ηδη ETOPS.Αληθεια,που ειστε,ρε παιδια;

Οντως, η SKYGREECE εκανε τεραστιο λαθος που αγορασε ενα 767. Επρεπε κατα την γνωμη μου για τον πρωτο χρονο να ειχαν παρει τα a340 της OA. Δεν ξερω την κατασταση των αεροσκαφων αλλα τουλαχιστον δεν χρειαζονται ETOPS. :D

Τι να το κάνει το etops αν δεν έχει σκοπό να πετάξει αμέρικα. Μπορεί να νοίκιασαν όποιο φτηνό αεροπλάνο βρήκαν μπροστά τους.

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να παίζεις με την ψυχολογία και τα νεύρα ενός ανέργου.Πάει το Ισλαμαμπάντ ,πάει η Αγγλία, τώρα υποσχέθηκαν στα ταλαιπωρημένα πληρώματα ότι θα πετάξουν από Σκανδιναβικές χώρες στην Αφρική !!!Όπως καταλαβαίνετε οι προορισμοί αλλάζουν σαν τα πουκάμισα στην σούπερ ντούπερ εταιρείαρα που φιλοδοξεί να γίνει και υπερατλαντική.
Με άτομα που μίλησα από μέσα μου έλεγαν για την ταλαιπωρία τους αλλά και την ψυχική εξάντληση τους από τις συνεχόμενες υποσχέσεις των αφεντικών ότι η εταιρεία θα πετάξει!!!Το συμβόλαιο που υποτίθεται ότι θα έκλειναν από Αγγλία για Πακιστάν έγινε καπνός τώρα τους λένε ότι θα πετάξουν Ιούλιο από Σκανδιναβική χώρα !!!(μάλλον Σουηδία)
Μια κοπέλα μου είπε συγκεκριμένα πως τα νεύρα της έχουν διαλυθεί και δεν μπορεί πια αυτή την αβεβαιότητα,τρέχουν από τον Απρίλη και στην ουσία δεν έγινε τίποτα ακόμα,η αβεβαιότητα και η καχυποψία μεγαλώνει επειδή είναι πολύ μακρυά ο Ιούλιος !!!!!
Συνήθως οι τσάρτερ εταιρείες κλείνουν τελευταία στιγμή συμβόλαια εκτός αν είσαι κάποια μεγάλη εταιρεία (aegean) και έχεις αεροπλάνα έχοντας την ικανότητα για μακροπρόθεσμους προγραμματισμούς.
Το σίγουρο είναι πως αν δεν κλείσουν συμβόλαιο τώρα το καλοκαίρι το φθινόπωρο θα δούμε άλλο ένα αεροπορικό λουκέτο.

Εγώ θέλω φίλε ή φίλη ΧΧΧ να σε ρωτήσω ορισμένα πράγματα τα οποία ή δεν ξέρεις ή δεν καταλαβαίνεις ή δεν λες.Κατ´ αρχάς μιλάς για ψυχολογία ανέργου,ποιος είναι άνεργος;Αν είναι στην SKYGREECE λέγεται εργαζόμενος,ξέρεις ότι μισθοδοτούνται όλοι στο τέλος κάθε μήνα και ότι υπέγραψαν κάποια σύμβαση η οποία είχε και οικονομικούς όρους;Αν πάλι όσοι μίλησες όπως λες ταλαιπωρούνται ψυχολογικά γιατί δεν φεύγουν;Μήπως υπάρχει κάποιος λόγος;Γιατί για να τους έχουν δεμένους δεν το πιστεύω.Όταν μπαίνεις σε μια δουλειά και δη αεροπορική δεν μπαίνεις για την 5th Avenue ή για οπουδήποτε αλλού.Μπαίνεις για να πετάξεις και νύχτα,και σε γιορτές και σε αργίες και καλοκαίρι και χειμώνα με καιρούς και πολλά άλλα.Αν δεν τα ξέρουν ας ρωτήσουν,όλες οι δουλειές έχουν τα ζόρια τους.Όσο για τα παιδιά που είναι μέσα θα έπρεπε να λένε ευχαριστώ που κάτω από τις συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα βρίσκονται εργοδότες που παρά τα λάθη τους στον τομέα άνθρωπος δεν φέρονται απάνθρωπα.

KOSTAS1966":2umdrfbn said:
Όταν μπαίνεις σε μια δουλειά και δη αεροπορική δεν μπαίνεις για την 5th Avenue ή για οπουδήποτε αλλού.Μπαίνεις για να πετάξεις και νύχτα,και σε γιορτές και σε αργίες και καλοκαίρι και χειμώνα με καιρούς και πολλά άλλα

Απο τα ωραιότερα ανέκδοτα της χρονιάς.... Μήπως τελικά, πετάτε μόνο σε εξομοιωτή ? Αλλωστε, την 5η Λεωφόρο και τα μεγαλεια, ο παπαΝικόλας τα έταζε και μάλιστα θα έκανε και μεταφορές λαδιού στην ομογένεια.

Κατανοώ την ταραχή σου αγαπητέ Κώστα,μιας και δε σας βγαίνει, αλλά τουλάχιστον σταμάτα να παίζεις με τη νοημοσύνη μας. Όταν η Ν.Υ γίνεται Ισλαμαμπάντ και οι "Χιλιάδες Έλληνες της Αμερικής" γινονται κελεμπίες, πρέπει να βγει ο Παναγιώτατο και να παραδεχτεί το λάθος του. Άλλωστε είναι Ορθόδοξος και το προνόμιο του Αλάθητου, το έχει μόνο ο Πάπας...

Υ.Γ. Το μονο καλό μ' αυτό το thread είναι ότι μπορούμε να σας κραζουμε ( ΔΙΚΑΙΑ) χωρίς να σβήνετε τα σχόλιά μας, όπως κάνετε στο Facebook. Το να μη δεχεστε την κριτική δείχνει την αγωνία σας για την τελική κατακραυγή όταν ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ θα μετατραπεί σε πολλές άγιες κατσαρόλες....

Πες μου στο Θεό σου από που προκύπτει η οποιαδήποτε σχέση μου με την εταιρεία ώστε να διακρίνεις ταραχή;Έγραψα κάτι λάθος;Ερωτήσεις έκανα και μόνο αυτό.Όσο για το ότι μας κράζετε σου λέω ότι μακάρι να ήμουν στην Skygreece αλλά δεν είμαι και ίσως γι' αυτό αν πρόσεξες στην τελευταία πρόταση μιλάω για "λάθη".Σε μια μικρή από πλευράς προσωπικού εταιρεία το "Kostas1966" είναι θεωρώ ικανό να "καρφώσει" το ποιος είμαι οπότε την λέξη λάθη δεν θα τολμούσα καν να την πω.Καλά κάνεις και σχολιάζεις τα κακώς κείμενα,εγώ τι σου έφταιξα;

Φίλε KOSTAS1966 δεν θέλω να τσακωθώ μαζί σου, δεν είσαι εσύ ο εχθρός,ο εχθρός είναι διάφορα λαμόγια που το παίζουν επιχειρηματίες.
Αφού λοιπόν αναφέρεις για τυχερά παιδιά που δουλεύουν να σε πληροφορήσω πως αυτά τα παιδιά δεν έχουν υπογράψει κανένα συμβόλαιο,τρέχουν δύο μήνες με σχεδόν όλα τα έξοδα δικά τους για τις εκπαιδεύσεις,τους λένε αερολογίες και μπουρδολογίες ότι θα πετάξουν, έχουν αλλάξει τέσσερις προορισμούς μέχρι τώρα (ΙΣΠΑΝΙΑ,ΑΓΓΛΙΑ ΑΦΡΙΚΗ,ΠΑΚΙΣΤΑΝ) στα χαρτιά πάντα.
Φαντάσου να είσαι άνεργος να πηγαίνεις σε μία εταιρεία η οποία δεν ξέρει πότε και αν θα πετάξει,να σε παραμυθιάζει πετώντας διάφορα πυροτεχνήματα και στο τέλος να συνειδητοποιείς ότι ο χρόνος περνάει δουλειά δεν πιάνεις χάνοντας και την καλοκαιρινή σεζόν που θα μπορούσες να πας σε ένα ξενοδοχείο έστω και σαν σερβιτόρος να δουλέψεις.
Όσο για τα "τυχερά" παιδιά υπέγραψαν ένα συμφωνητικό για ένα μήνα που τους υποχρεώνει να μην πάνε πουθενά αλλού χωρίς πληρωμή ούτε καν τα 480 ευρώ του βασικού μισθού δεν δίνουν.
Αυτοί που πληρώνονται με το φοβερό ποσό του βασικού μισθού είναι η πρώτη φουρνιά που μπήκε επειδή είχαν γνωριμίες κοινώς βύσματα.
Δεν ξέρω αν σου άλλαξα άποψη με αυτές τις πληροφορίες αλλά πίστεψε με είναι πέρα για πέρα αληθινές.
Εύχομαι να πετάξει η εταιρεία αλλά εγώ δεν το βλέπω.....

Δεν είναι λογικό επιχείρημα από τη στιγμή που μόνοι τους υπόγραψαν το συμφωνητικό που αναφέρεις. Αν δεν τους συνέφερε, ας μην υπόγραφαν. Ακόμη κι αν μετάνιωσαν, μπορούν να φύγουν γιατί το συμφωνητικό είναι εντελώς παράνομο αν τους δεσμεύει χωρίς να τους πληρώνει μισθό. Ας πάνε σε ένα δικηγόρο.

Κι εγώ κάνω μια δουλειά σχεδόν τζάμπα εδώ και ένα χρόνο επειδή υπάρχει προοπτική να βγουν αρκετά χρήματα στο μέλλον. Έχω πάρει το ρίσκο, δεν πρόκειται να κατηγορήσω κανέναν αν δεν μου κάτσει τελικά.

Τελικά είμαστε ψεκασμένοι, θεωρούμε φυσιολογικό να δουλεύεις και να μην πληρώνεσαι, δηλαδή εάν είχες οικογένεια παιδιά τι θα τρώνε τον χρόνο που δεν πληρώνεσαι;;Είμαστε άξιοι της μοίρας μας, ραγιάδες γεννημένοι να είμαστε μια ζωή στα τέσσερα.
Για αυτό έρχονται οι Ραλάκηδες,Κρίστιαν,Καραμπάτηδες,Νικολά,Ταλάλ και λοιπά άλλα φρούτα που πλουτίζουν στις πλάτες κάποιων ηλιθίων που θεωρούν φυσιολογικότατο να μην πληρώνονται και να τους γλείφουν τα γεννητικά όργανα.
Ανθρωπάκια χωρίς προσωπικότητα και χωρίς αξιοπρέπεια γέμισε αυτή η χώρα,γυμνοσάλιαγκες που όπως έρπουν αφήνουν και τα σάλια τους στο έδαφος η μάλλον στους γεννητικούς αδένες των αφεντικών που δεν πληρώνουν κιόλας.
Τελικά παθαίνουμε ότι μας αξίζει.