Φίλε KOSTAS1966 δεν θέλω να τσακωθώ μαζί σου, δεν είσαι εσύ ο εχθρός,ο εχθρός είναι διάφορα λαμόγια που το παίζουν επιχειρηματίες.
Αφού λοιπόν αναφέρεις για τυχερά παιδιά που δουλεύουν να σε πληροφορήσω πως αυτά τα παιδιά δεν έχουν υπογράψει κανένα συμβόλαιο,τρέχουν δύο μήνες με σχεδόν όλα τα έξοδα δικά τους για τις εκπαιδεύσεις,τους λένε αερολογίες και μπουρδολογίες ότι θα πετάξουν, έχουν αλλάξει τέσσερις προορισμούς μέχρι τώρα (ΙΣΠΑΝΙΑ,ΑΓΓΛΙΑ ΑΦΡΙΚΗ,ΠΑΚΙΣΤΑΝ) στα χαρτιά πάντα.
Φαντάσου να είσαι άνεργος να πηγαίνεις σε μία εταιρεία η οποία δεν ξέρει πότε και αν θα πετάξει,να σε παραμυθιάζει πετώντας διάφορα πυροτεχνήματα και στο τέλος να συνειδητοποιείς ότι ο χρόνος περνάει δουλειά δεν πιάνεις χάνοντας και την καλοκαιρινή σεζόν που θα μπορούσες να πας σε ένα ξενοδοχείο έστω και σαν σερβιτόρος να δουλέψεις.
Όσο για τα "τυχερά" παιδιά υπέγραψαν ένα συμφωνητικό για ένα μήνα που τους υποχρεώνει να μην πάνε πουθενά αλλού χωρίς πληρωμή ούτε καν τα 480 ευρώ του βασικού μισθού δεν δίνουν.
Αυτοί που πληρώνονται με το φοβερό ποσό του βασικού μισθού είναι η πρώτη φουρνιά που μπήκε επειδή είχαν γνωριμίες κοινώς βύσματα.
Δεν ξέρω αν σου άλλαξα άποψη με αυτές τις πληροφορίες αλλά πίστεψε με είναι πέρα για πέρα αληθινές.
Εύχομαι να πετάξει η εταιρεία αλλά εγώ δεν το βλέπω.....