Εγώ πιστεύω πως δεν έχουν σκοπό να πετάξουν,από ότι πληροφορήθηκα έκαναν εκπαίδευση σε κάποια παιδιά στην Αγγλία αλλά δεν ξέρουν αν και πότε θα πετάξουν,το πιο τραγικό είναι ότι τους έκαναν ένα μήνα συμβόλαιο !!!Γιατί όμως να κάνεις ένα μήνα συμβόλαιο στους υπαλλήλους σου όταν είσαι τόσο σίγουρος ότι θα πετάξεις;Όταν ισχυρίζεσαι ότι θα κατακτήσεις τους αιθέρες της Αμερικής με πρόγραμμα;
Λοιπόν εμένα μου θυμίζει Ραλάκης και αρπαχτή, ίσως να έχουν κανέναν κολλητό στην ψοφοδεξία της ΝΔ και να ζητάνε απλά χρηματοδοτήσεις.Πολλά παίζονται παιδιά που εμείς δεν τα ξέρουμε,είναι η 4η η 5η εταιρεία που ακολουθεί τον δρόμο της εξαπάτησης και του ψεύδους, είναι άλλη μία εταιρεία που ξεφτιλίζει την σημαία μας.
Εμένα ένα άλλο που μου φαίνεται περίεργο είναι ότι έχει ένα αεροπλάνο που κάθεται στο Βενιζέλος 3 μήνες τώρα πληρώνοντας ένα σωρό λεφτά σε φόρους.Καμία σοβαρή αεροπορική δεν το κάνει αυτό παρά μόνο η HELLENIC IMPERIAL η οποία ήταν πλυντήριο μαύρων ρούχων.
Άστε που η υπόθεση βρώμαγε από την αρχή μόλις ήρθε το αρχαίο 767 με το οποίο προσπαθούσαν να μας που ότι θα πάει Αμερική!!!!
Τέλος είναι και οι προορισμοί οι οποίοι είναι κουφοί,ένας φίλος έγραψε πρόσφατα ότι θα πάνε Ισλαμαμπάντ από τις 30/6/14.Μα είναι δυνατόν να θες να μπεις δυναμικά στις αγορές της δύσης και να πας Ισλαμαμπάντ;Τι π@π@ριες είναι αυτές ;Ακόμα και η SKYWINGS έκανε πτήσεις σε Ευρώπη !!
Ανεβάζω ξανά και εδώ αυτό το βίντεο για να δείτε πως κάποιοι μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας,GUEST STAR ο Πάτερ
https://www.youtube.com/watch?v=KiV-EXpKT-g