Skygreece Airlines

Καλα ρε παιδια φτανει Μάιος πότε θα κανει το διαφημιστικο της η εταιρία :?: :?:

Και τι να διαφημίσει τις τρελές πτήσεις στο Ισλαμαμπάντ χαχαχαχαχα. :D :D

Αγριο πέσιμο από τους ομογενείς στην σελίδα του facebook !!!!της skygreece
Διαβάστε τι λέει ένας Έλληνας της Αμερικής.
This story started on 2012 . Now is over 2.5 years and still no flights. Sorry guys , but is better to sell the plane that you bought and try to do something ells. This kind of business in not for everyone !!!!
Και βέβαια ακολούθησε η γελοία απάντηση της εταιρείας.
Obviously you have not read our press release! We will have no comment further!

Και η επομενη κινηση των διαχειριστων θα ειναι να τον μπλοκαρουν και να μην μπορει να γραψει κατι. Δημοκρατικες διαδικασιες, τις οποιες τις ακολουθησαν και με μενα αλλα και αλλους..

Να τους χαιρομαστε!

Λογική κίνηση το σβήσιμο του σχολίου και το μπλοκάρισμα του χρήστη. Κι εσείς το ίδιο θα κάνατε στη θέση τους.

Εγώ απορώ για ποιο λόγο ασχολείται μαζί τους ο κόσμος, αφού η εταιρεία είναι ανύπαρκτη. Τα μεγάλα λόγια τους εξασφάλισαν δημοσιότητα, όμως πλέον τα φώτα έχουν σβήσει προ πολλού.

Θα ήθελα να εκφράσω μία λογική απορία: Γιατί μπήκαν σε όλο αυτό τον κόπο αφού η προσπάθεια ήταν μάλλον καταδικασμένη; Είναι προφανές ότι δεν είχαν οργανωθεί.Τότε γιατί τό έκαναν;Για τη δημιουργία ποιών εντυπώσεων;Είναι σα να διερευνάς το μυστήριο μιάς πτήσεως η οποία όμως δεν απογειώθηκε ποτέ...

Αντίστοιχες προσπάθειες συνήθως γίνονται για το ψάρεμα χρηματοδοτών με γερά πορτοφόλια που θα ωφελήσει του ιθύνοντες πάει-δεν πάει καλά το εγχείρημα. Παίζει και ξέπλυμα κάποιες φορές, για να μην παρεξηγηθώ όμως δεν αναφέρομαι στη Skygreece αλλά σε παλιότερες αντίστοιχες προσπάθειες.

Πίστευε και μη, ερεύνα. Πάντα ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ο σκοπός κατ' αυτούς είναι να ιδρύσουν - οργανώσουν - λειτουργήσουν αεροπορική εταιρεία. Με αυτό το σύνθημα βγήκανε στις αγορές για ψάρεμα επενδυτών. Αν δεν τους βγει, θα φάνε ότι μαζέψανε μέχρι τώρα και μετά θα ρίξουν τα βάρη στην εδώ ΥΠΑ και στην FΑΑ. Πάντως αυτοί που αυτοαποκαλούνται συμέτοχοι είναι ταυτόχρονα και εργαζόμενοι ως Δ/ντές στην εταιρεία λαμβάνοντας αξιόλογους μισθούς, βρήκανε και κάποιους άλλους που θέλουν να λέγονται επαγγελματίες (Διευθυντές !!!!) στο χώρο για να τους καλύπτουν και όλα καλά. Τώρα για όσους απασχολούνται εκεί !!! όταν καθυστερήσει ένα μηνιάτικο, κάντε την, όχι όπως στην προηγούμενη ????

Εγώ πιστεύω πως δεν έχουν σκοπό να πετάξουν,από ότι πληροφορήθηκα έκαναν εκπαίδευση σε κάποια παιδιά στην Αγγλία αλλά δεν ξέρουν αν και πότε θα πετάξουν,το πιο τραγικό είναι ότι τους έκαναν ένα μήνα συμβόλαιο !!!Γιατί όμως να κάνεις ένα μήνα συμβόλαιο στους υπαλλήλους σου όταν είσαι τόσο σίγουρος ότι θα πετάξεις;Όταν ισχυρίζεσαι ότι θα κατακτήσεις τους αιθέρες της Αμερικής με πρόγραμμα;
Λοιπόν εμένα μου θυμίζει Ραλάκης και αρπαχτή, ίσως να έχουν κανέναν κολλητό στην ψοφοδεξία της ΝΔ και να ζητάνε απλά χρηματοδοτήσεις.Πολλά παίζονται παιδιά που εμείς δεν τα ξέρουμε,είναι η 4η η 5η εταιρεία που ακολουθεί τον δρόμο της εξαπάτησης και του ψεύδους, είναι άλλη μία εταιρεία που ξεφτιλίζει την σημαία μας.
Εμένα ένα άλλο που μου φαίνεται περίεργο είναι ότι έχει ένα αεροπλάνο που κάθεται στο Βενιζέλος 3 μήνες τώρα πληρώνοντας ένα σωρό λεφτά σε φόρους.Καμία σοβαρή αεροπορική δεν το κάνει αυτό παρά μόνο η HELLENIC IMPERIAL η οποία ήταν πλυντήριο μαύρων ρούχων.
Άστε που η υπόθεση βρώμαγε από την αρχή μόλις ήρθε το αρχαίο 767 με το οποίο προσπαθούσαν να μας που ότι θα πάει Αμερική!!!!
Τέλος είναι και οι προορισμοί οι οποίοι είναι κουφοί,ένας φίλος έγραψε πρόσφατα ότι θα πάνε Ισλαμαμπάντ από τις 30/6/14.Μα είναι δυνατόν να θες να μπεις δυναμικά στις αγορές της δύσης και να πας Ισλαμαμπάντ;Τι π@π@ριες είναι αυτές ;Ακόμα και η SKYWINGS έκανε πτήσεις σε Ευρώπη !!
Ανεβάζω ξανά και εδώ αυτό το βίντεο για να δείτε πως κάποιοι μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας,GUEST STAR ο Πάτερ
https://www.youtube.com/watch?v=KiV-EXpKT-g

Η συμβαση αυτη ειχε διαρκεια ενος μηνα για τη περιπτωση αποτυχιας στην εκπαιδευση.