Σουηδία -Νέα Ερυθραία(Αφρική) έμαθα πως υποσχέθηκαν στα πληρώματα (εδώ χωράνε πολλά ερωτηματικά πως είναι να είσαι πλήρωμα χωρίς να πετάς)
Εγώ λοιπόν θα κάνω κάποια ερωτήματα και ας μου απαντήσει κάποιος αν έχω άδικο.
Αφού λοιπόν η εταιρεία θα πετάξει στα εξωτικά μέρη της Νέας Ερυθραίας(Αφρική) και είναι σίγουρο ότι θα πετάξει εκεί λέγοντας πως έχει και συμβόλαιο σίγουρο γιατί δεν έβγαλε μία ρημάδα ανακοίνωση που να λέει ξεκινάμε τις πρώτες πτήσεις από Σουηδία!!!!;;
Γιατί το σάιτ δεν έχει φτιαχτεί ακόμα και γιατί αφού έχουν σκοπό να ξεσκίσουν τους αιθέρες δεν υπάρχει χώρος ξεχωριστός στο σάιτ έστω μία γραμμή που να λέει <<τηλέφωνο επικοινωνίας για τσάρτερ πτήσεις>> ;;
Όλες οι άσχετες εταιρείες είχαν ειδικό τμήμα και τηλέφωνα που δημοσιοποιούσαν στο σάιτ τους και ήταν υπεύθυνο για τα τσάρτερ συμβόλαια.Εδώ βλέπουμε μια βαλίτσα και έναν χάρτη.
Λοιπόν κύριοι της SKYGREECE έχετε σκοπό να πετάξετε;;;;;,η η εταιρεία είναι μία ωραία βιτρίνα(;;;
Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να βάζετε την Ελληνική σημαία για την οποία έχουν σκοτωθεί εκατομμύρια Έλληνες για να είμαστε ελεύθεροι,δεν έχετε δικαίωμα να γίνεστε πατριδοκάπηλοι εγώ σαν Έλληνας δεν σας επιτρέπω να χρησιμοποιείτε την γαλανόλευκη σαν βιτρίνα για δικό σας όφελος.
Οι εργαζόμενοι είμαστε υπεύθυνοι για την ζούγκλα στην αγορά εργασίας.Όταν κάθεσαι και γλείφεις π.χ τα αφεντικά της SKYGREECE χωρίς να πληρώνεσαι ,να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να πετάξεις και να κάνεις την πάπια και το χαζοχαρούμενο υπαλληλάκο που παρακαλάει για ψίχουλα τότε ρίχνεις και εσύ νερό στον μήλο της δουλείας της αγοράς εργασίας.