Μα πρέπει να είναι πολύ αφελής κάποιος για να πιστέψει ότι θα πετάξει για Αμερική ,Καναδά η δεν ξέρω που άλλου.Έμενα με ενοχλεί να βάζεις την σημαία του κράτους και να την ξεφτιλίζεις μετά με τα καραγκιοζιλίκια σου (βλέπε Ραλάκης).
Όταν βγαίνουν επώνυμα πιλότοι και λένε για κοροϊδία η ότι το αεροσκάφος είναι αρκετά παλιό δηλαδή από ανθρώπους που είναι πολύ πιο σχετικοί από εμας ε τότε καταλαβαίνει κανείς πια θα είναι η κατάληξη της εταιρείας.
Αλήθεια υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι στην εταιρεία;
Πάντως πρώτη φορά βλέπω τέτοιο "πέσιμο" από πλευράς κόσμου σε άνοιγμα εταιρειας.Μάλλον ο κόσμος έχει ξυπνήσει και δεν τρώει κουτόχορτο, δεν θαμπώνεται από ανούσιες φιέστες και πασαρέλα,μόνο κόκκινο χαλί δεν έστρωσε ο Πάτερ στα "μοντέλα" του που είχε αγκαλιά
Υ.Γ
Αλήθεια Πάτερ ο Χριστιανισμός μιλάει για ισότητα μεταξύ άνδρα και γυναίκας,εσείς γιατί δείχνετε τόσο κόμπλεξ στους άνδρες φροντιστές;Ποια σοβαρή εταιρεία στον κόσμο που κάνει μάλιστα υπερατλαντικές πτήσεις προσλαμβάνει μόνο γυναίκες;
Εγώ που έχω πετάξει με εταιρείες πολύ πιο σοβαρές από την δική σας έβλεπα άνδρες και γυναίκες στην πτήση.Μπράβο πάτερ κουβαλάς την βλαχονοτροπία του νεοέλληνα που πιστεύει για την αεροπορία πως ο αεροσυνοδός είναι για μπανιστίριη η για βελτίωση της στύσης.