Skygreece Airlines

Πιστεύω για ETOPS σίγουρα ενδιαφέροντα και ξέρουν για αυτό (δεν ξέρω ακριβώς ποια είναι οι διαδικασία για μια εταιρία να το αποκτήσει) όταν τους συνάντησα προσωπικά, το ανέφεραν πολλές φορές, σίγουρα ξέρουν τι παίζει και τι τους γίνεται... Έχουν ανεβεί πολλές φωτογραφίες στο Facebook απο την σημερινή πτήση τους... καλή τους τύχη !

Το αεροπλάνο είναι πανέμορφο και τα χρώματα της Ελληνικής σημαίας είναι κάτι που μου αρέσει πολύ.Βλέπωντας την φωτογραφία βλέπω μόνο γυναίκες στο προσωπικό της εταιρείας,μα καλά αυτή η λογική της "catwalking" κοινώς πασαρέλας αεροπορίας δεν θα πρέπει να σταματήσει;Δηλαδή οι άντρες δεν ειναι χρήσιμοι;Αν συμβεί κάτι στην καμπίνα δεν χρειάζεται ένας άντρας;Γιατί δεν μιλά κανείς για τον αποκλεισμό των αντρών -ιπτάμενων φροντιστών από τις αεροπορικές;

XXX":1794rzfn said:
Το αεροπλάνο είναι πανέμορφο και τα χρώματα της Ελληνικής σημαίας είναι κάτι που μου αρέσει πολύ.

Aπο γούστο ρε μπαγάσα σκίζεις...

Πλεον απαγορευτηκε ο σχολιασμος στις φωτο της στο FB? Ή απλα εχω φαει μπλοκ γιατι τους εκραζα?

Μάλλον έφαγες μπλόκ :D Τι τους έγραψες;

COMPUTERISE":2phgla2u said:
XXX":2phgla2u said:
Το αεροπλάνο είναι πανέμορφο και τα χρώματα της Ελληνικής σημαίας είναι κάτι που μου αρέσει πολύ.

Aπο γούστο ρε μπαγάσα σκίζεις...
Να είσαι καλά ρε φίλε ,γουστάρω πολύ την Ελλάδα και τα χρώματα της.
Πάντως πέφτει πολύ κράξιμο στο facebook και δεν είναι λίγοι που τα χώνουν επώνυμα.Ένα ταξίδι στην Μυτιλήνη δεν φέρνει την άνοιξη,από φιέστες χορτάσαμε δόξα τον Θεό.

Kι εγώ γουστάρω τις ξανθιές αλλά δεν τις κάνω πόστερ να τις βάλω στη δουλειά μου...

Και για να είμαστε εντός topic... το ότι η όλη φάση θα εξελιχθεί σε τεράστιο φιάσκο είναι εκ των ων ουκ άνευ... δυστυχώς κάποιοι ταίζουν με το κιλό σότο τον κοσμάκι, που ονειρεύεται Νέες Υόρκες, Καναδάδες και Αυστραλίες... μεγαλομανία και ανικανότητα πασπαλισμένη με εθνικιστικές κορώνες για να πετύχουν άραγε τι?

Μα πρέπει να είναι πολύ αφελής κάποιος για να πιστέψει ότι θα πετάξει για Αμερική ,Καναδά η δεν ξέρω που άλλου.Έμενα με ενοχλεί να βάζεις την σημαία του κράτους και να την ξεφτιλίζεις μετά με τα καραγκιοζιλίκια σου (βλέπε Ραλάκης).
Όταν βγαίνουν επώνυμα πιλότοι και λένε για κοροϊδία η ότι το αεροσκάφος είναι αρκετά παλιό δηλαδή από ανθρώπους που είναι πολύ πιο σχετικοί από εμας ε τότε καταλαβαίνει κανείς πια θα είναι η κατάληξη της εταιρείας.
Αλήθεια υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι στην εταιρεία;
Πάντως πρώτη φορά βλέπω τέτοιο "πέσιμο" από πλευράς κόσμου σε άνοιγμα εταιρειας.Μάλλον ο κόσμος έχει ξυπνήσει και δεν τρώει κουτόχορτο, δεν θαμπώνεται από ανούσιες φιέστες και πασαρέλα,μόνο κόκκινο χαλί δεν έστρωσε ο Πάτερ στα "μοντέλα" του που είχε αγκαλιά
Υ.Γ
Αλήθεια Πάτερ ο Χριστιανισμός μιλάει για ισότητα μεταξύ άνδρα και γυναίκας,εσείς γιατί δείχνετε τόσο κόμπλεξ στους άνδρες φροντιστές;Ποια σοβαρή εταιρεία στον κόσμο που κάνει μάλιστα υπερατλαντικές πτήσεις προσλαμβάνει μόνο γυναίκες;
Εγώ που έχω πετάξει με εταιρείες πολύ πιο σοβαρές από την δική σας έβλεπα άνδρες και γυναίκες στην πτήση.Μπράβο πάτερ κουβαλάς την βλαχονοτροπία του νεοέλληνα που πιστεύει για την αεροπορία πως ο αεροσυνοδός είναι για μπανιστίριη η για βελτίωση της στύσης.

Αεροσυνοδος ειναι γυναικεια δουλεια τελεια και παυλα! Εγω δε γουσταρω να βλεπω ενα τριχωτο χερι να με σερβιρει (οπως και πολλοι αλλοι φανταζομαι...)

AEE609":rfwj0lzu said:
Μάλλον έφαγες μπλόκ :D Τι τους έγραψες;

Οταν εγραφαν διθυραμβους ειχα γραψει να μην λεμε μεγαλα λογια, οτι ειναι απιθανο να ξεκινησει κλπ, ειχα γραψει και κατι οτι αντι για IFE θα εχει ψαλμωδια και λογικα με μπλοκαραν. Anyway, λιγο κομπλεξικο αλλα τι να κανουμε :mrgreen: