Skygreece Airlines

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μήπως είναι αυτός που βοήθησες; :wink: Πραγματικά δεν ξέρω πώς νομίζουν ότι μπορούν να κρυφτούν. Ήδη στο Facebook ονοματίζουν το μαγαζί του ενός για να το μποϊκοτάρουν, μέχρι και το τηλέφωνο έδωσαν για να πάρουν να διαμαρτυρηθούν. Όσο για τον παππά, εν ολίγοις του έβγαλαν τα άπλυτα στη φόρα. https://m.facebook.com/groups/145787712 ... 7288259112

Φίλος μου είχε κλείσει με SkyGreece για Τορόντο την 1/9 για τον γιο του για να πάει στο πανεπιστήμιο. Τελικά βρήκε με Air Transat στο τσακ για τις 10/9 μια μέρα πριν αρχίσουν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο.

Τα χρήματα μου είπε που έδωσε για το εισιτήριο θα τα πάρει πίσω.

Είναι σίγουρο αυτό. Μέσω internet τα έκλεισε από τον Ιούνιο.

Ταξιάρχης :
5klff5.jpg

Αγανακτισμένοι και σε απόγνωση επιβάτες πάνε στα γραφεία της εταιρείας στο Μαρκόπουλο.
:!:
Επειδή δεν βρίσκουν κανένα χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές τις πόρτες και σπάνε [κυριολεκτικά] τα κουδούνια !!!!!
:wall:
[Στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο θα δείτε όλα τα στοιχεία των νομίμων εκπροσώπων της εταιρείας, που είναι και ιδιοκτήτρια του μοναδικού αεροσκάφους. Ο νόμιμος εκπρόσωπος Νικόλαος Αλεξανδρής αναφέρεται ως "κληρικός της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Καναδά" !!! Πραγματικά ντρέπομαι που είμαι Έλληνας.
Τουλάχιστον αναφέρεται και άλλη διεύθυνση του στην Ελλάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αν ήμουν ταλαιπωρημένος επιβάτης ίσως και να πήγαινα να τον βρω μπας και μου έβρισκε καμιά λύση ο πάτερ ...]

Επισυνάπτω Φωτό από το facebook!!!!
https://www.facebook.com/groups/1457877121193129/

Attachments

• 11949354_999549016733093_8763970553092467244_n.jpg
    11949354_999549016733093_8763970553092467244_n.jpg
    28,6 KB · Προβολές: 3.457
  • 11209411_999549006733094_168964263332232957_n.jpg
    11209411_999549006733094_168964263332232957_n.jpg
    64,7 KB · Προβολές: 3.457
  • 11903952_999549046733090_8036422700284844864_n.jpg
    11903952_999549046733090_8036422700284844864_n.jpg
    26,9 KB · Προβολές: 3.457
Υπάρχει ακόμα τουλάχιστον το μεγάλο διαφημιστικό πανό της SkyGreece στην είσοδο του Posidonio ή εξαφανίστηκε κι'αυτό;

AEE609":1ilieu7v said:
Υπάρχει ακόμα τουλάχιστον το μεγάλο διαφημιστικό πανό της SkyGreece στην είσοδο του Posidonio ή εξαφανίστηκε κι'αυτό;

Στο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ να δεις τι πανό θα βγει σε λίγο, με τον Σεφερλή.

Επιθεώρηση " Come with me για να τη βρεις, δεν πετάει η Skygreece". Πολύ γέλιο, για όλη την οικογένεια. Δεκτά και εισητήρια της Εργατικής Εστίας.

ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ. Μια ακόμη εταιρεία από τις περίπου 100 που αδειοδοτήθηκαν τα τελευταία 25 χρόνια, έφθασε άδοξα στο προδιαγεγραμμένο τέλος της. Βλέπω υπήρξε άμεση η ενέργεια των διαχειριστών για την μεταφορά της στις κλειστές εταιρείες. Είχα αναφερθεί και σε προηγούμενη τοποθέτησή μου να μεταφέρουμε εδώ και τις υπόλοιπες κλειστές (και υπάρχουν πάνω από δέκα).
Με την δυσάρεστη αυτή ευκαιρία, άποψή μου είναι πως δεν πρέπει να αναλωθούμε στο ποιός, το πόσες φορές και το πότε προέβλεψε την αβάσιμη προσπάθεια και το προδιαγεγραμμένο μέλλον αυτής της εταιρείας.
Τους επαγγελματίες του χώρου (από τους Πιλότους μέχρι και τους εκδότες των Εισιτηρίων ένα πράγμα θα πρέπει να μας απασχολεί. ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Κάποιοι από εμάς είναι φυσικό να γνωρίζουν και τους λόγους για τους οποίους έκλεισε ή που δεν έπρεπε να ανοίξει. Κάποιοι εργαζόμενοι έχασαν την εργασία τους, ΚΡΙΜΑ, χωρίς αποζημίωση και μάλιστα ήταν απλήρωτοι για πολλούς μήνες. Το ότι εργάζονταν απλήρωτοι ήταν δικό τους πρόβλημα (κάποιοι από αυτούς είναι η δεύτερη φορά που εμπλέκονται σε αυτή την διαδικασία). Επιτρέψτε μου να πω ευγενικά «καλά να πάθουν» διότι αν σταματούσαν να εργάζονται απλήρωτοι, η εταιρεία μή έχοντας την απαραίτητη οικονομική βάση, θα είχε κλείσει προ πολλού. Κύριοι κάνατε μάγκες όχι μόνο τους παπάδες και τους ψάλτες αλλά και τους διακόνους (λιβανιστήρια). Τι φταίγανε όμως όλοι αυτοί οι επιβάτες να ξεμείνουν στα αεροδρόμια πιστεύοντας στα λόγια και τις ευχές? Το μεγαλύτερο όμως κακό για τους επαγγελματίες του χώρου κύριοι, είναι ότι για δεύτερη φορά κλείνουμε την πόρτα και δυσφημίζουμε την Ελλάδα στην Αμερική και τον Καναδά και δεν θα τολμήσει ποτέ κανείς από εδώ και στο εξής, όσο δυνατός και αν είναι, να επιχειρήσει ένα νέο άνοιγμα. Αυτός είναι και ο λόγος που λέω καλά να πάθετε και να είστε σίγουροι ότι αυτό θα είναι ένα επαγγελματικό μειονέκτημα για σας που συμβάλλατε σε αυτή την τσαπατσουλιά. Υπάρχει όμως μια περίπτωση: αν στο μέλλον εμφανιστεί ξανά κάποιος Γαλάκης ή κάποιος τέτοιος, θα σας αναζητήσει, διότι γνωρίζει ότι θα τον στηρίξετε εργαζόμενοι χωρίς μισθό για κάνα δεκαριά μήνες.

Πολύ καλά τα λες σύντροφε, όμως το πάθημα μπορεί να γίνει μάθημα και η επανάληψη μητέρα της μάθησης, αρκεί να το επιτρέψουν στον εαυτό τους. Πάντα πριν πάμε κάπου μαθαίνουμε και βγάζουμε συμπέρασμα, στην συνέχεια αποφασίζουμε, πόσα χρόνια είναι στον χώρο αυτή η εταιρεία? Πληρώνει τους εργαζόμενους της? Έχει αρνητικά περιστατικά στο παρελθόν? Καθώς και πολλά ακόμα, Κάνουμε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για πληροφορίες, όπως από αυτό εδώ το φόρουμ.

Εγω θα το ξαναπω αν η εταιρεια άρχιζε πτήσεις σε 15 χρονια που η κατασταση στην χώρα θα ηταν καλύτερη θα {άνθιζε} και θα πραγματοποιούσε το όνειρο της. Αλλα η εταιρεία πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμενη. Skygreece ο διαιτητής θα σφυρίξει μια φορά.

πρώτον απο ότι δείχνει η ιστορία δεν είχαν κανένα όνειρο, κατα δεύτερον σε πόσα χρόνια είπες? :lol: Σίγουρα ήξεραν πολύ πριν ανοίξουν την εταιρεία που θα κατέληγε, δεν πήγαμε να ανοίξουμε εμείς τα πιτσιρήκια εταιρεία για να αιφνιδιαστούμε.