Skygreece Airlines

kleopatra":2ffr4hwx said:
Εγώ ένα έχω να πω χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω την εταιρία: ότι οι ίδιοι που την κράζατε τότε, την κράζετε κ τώρα.

Και είχαμε δίκιο και κάθε φορά που λέγαμε κάτι, έβγαινε ο μακαριότατος με άλλο όνομα και προσπαθούσε να αποδείξει το αντίθετο.

Τουλάχιστον η Ελληνική ομογένεια του Μογκαντίσου σας περίμενε φωνάζοντας ΤΑΞΙΑΡΧΗΗΗΗ ΜΟΥΥΥΥ ?

Μπορει να μεταφερθει πλεον στις κλειστες
Εταιρεια με ενα αεροπλανο,μηδενικη οργανωση και με ιδιοκτητες που μαθαινουν στου κασιδη το κεφαλι οπως φανηκε απο τις αυτοκρατορικες(αν βεβαια εχουν στοχο να μαθουν και οχι να...πλυνουν) δεν ειχε τυχη
Το ειχα πει πιο παλια και το ξαναλεω στους φωστηρες που εκαναν(αν εκαναν) το business plan
Η αιγαιου που εχει χτισει ενα ονομα και εχει χρονια παρουσιας στον χωρο γιατι δεν το δοκιμασε ακομα?
Δεν μπορει να νοικιασει δυο Α340 και να ξεκινησει δρομολογια...αυριο?
Να ονομαζε και αυτη τα αεροπλανα ταξιαρχη,πλατωνα,σωκρατη κτλ να εφτιαχνε και το ''greek livery'' με ελληνικες σημαιες στα Α340 να πιασει την ομογενεια? :pP
Υ.Γ.Τα κανονια του ναβαρονε ειναι πολυ ωραια ταινια

ΧΑ! Το είχα πει πριν λίγες εβδομάδες ότι η φωτογραφίες μου θα γινόντουσαν συλλεκτικές! Όχι κύριοι, τώρα θα της χρεώσω 50 ευρώ την μία!

Με λιγα λογια μας λεει ο μακαριοτατος οτι για το κλεισιμο φταινε τα Capital Controls που επεφεραν πτωση στις κρατησεις. Περα απο το προφανες που αναφερει το αρθρο της εφημεριδας των συντακτων (πως γινεται πριν μερικες μερες να λενε για πληρωτητες 92%) θα ηθελα τον αεροζολ και τα αλλα μελη που προτασσουν τα στηθη τους προς υπερασπιση της εταιρια να μου εξηγησουν δυο πραγματα.

1) Εχουν Capital controls ο Καναδας και οι ΗΠΑ στων οποιων τον πληθυσμο ελληνικης καταγωγης στοχευαν (δεν νομιζω οτι περιμεναν το 2015 να γεμιζουν αεροπλανα με Ελληνες τουριστες);

2) Την ΠΝΠ του Τσακαλωτου συμφωνα με την οποια επιτρεπεται η αγορα αεροπορικων εισιτηριων με χρηση ελληνικων καρτων την διαβασε ο ταπερ ή δυσκολευεται με τα ελληνικα; Να του τη μεταφρασουμε στα αγγλικα αν ειναι ρε παιδι μου να την καταλαβει αφου φαινεται οτι τα μιλαει φαρσι...

Για το κύκνειο άσμα της sky greece που ούτε 4 μήνες πτητικής λειτουργίας δεν ολοκλήρωσε αλλά και ότι το αεροπλάνο παρέμεινε για 2 χρόνια χωρίς ουσιαστικές πτήσεις και τώρα είναι 4 ημέρες στο Τορόντο. Όσο δε για το πλήρωμα που παίζει κρυφτό, έχει ο καιρός γυρίσματα. Ας κλείσουμε όμως όλοι αυτή την ιστορία με ένα τραγουδάκι αφιερωμένο στην εταιρεία: https://www.youtube.com/watch?v=O6Y83Ks-0O8 :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana:

Ε όχι και τέτοιο καφριλίκι με Βανδή. Πονάει η Κλεοπάτρα που δε θα ξαναδεί τα πάτρια εδάφη της Σομαλίας.

Τελικά η ΥΠΑ δεν τους πήρε το AOC και απλά για την ώρα τους απαγόρευσε τις πτήσεις..Το πλήρωμα επέστρεψε από τον Καναδά και εκεί πλέον είναι μόνο το αεροπλάνο.

Το αεροπλανο ξερουμε αν μπορει να πεταξει?
Εννοω ειναι θεμα βαζω καυσιμα,πιλοτους και πεταω ή εχει μεινει εκει επειδη χρωστανε στο αεροδρομιο κτλ?