SkyEurope

Re: SkyEurope στην Αθήνα

Καλησπερα,
οπως είπα κ πιο πάνω η εταιρία εχει ηδη αγοραστει απο τη SAPO INETRNATIONAL η οποια τηλεφωνικά μου επιβεβαίωσε την αγορα της skyeurope κ την συνέχιση των πτήσεων κανονικα.
Όπως κ να εχει 19/1 πετάμε για Βιέννη με ενα εξαιρετίκα χαμηλο ποσο που εκλεισα μια μέρα τυχαία ,ελπίζω κ έυχομαι λοιπον όλα να ειναι όπως μου τα ειπαν.
Ειναι πολύ εξυπηρετικο να μπορεις να πας Βιεννη Πραγα κλπ με τόσο χαμηλό κοστος...εμείς πληρώσαμε 35 ευρώ πήγαινε -έλα απο Βιέννη κ θα πληρώσουμε γύρω στα 150 έυρω το Αθήνα -Χανια...κρίμα δεν ειναι?

Γιατι να μην γινει και μια ελληνικη εταιρεια με τοσο χαμηλα κοστα και να μην σκευτομαστε ποσα θα δωσουμε καθε φορα που πεταμε για Αθηνα.Γιατι οπως και να το κανουμε Λαρνακα-Αθηνα για τους κυπριους ειναι τροπος ζωης :D :D :D

Ας ελπίσουμε ότι η Sky Europe θα κάνει βάση στην Αθήνα όπως ειπώθηκε παραπάνω για να δούμε φθηνά εισητήρια και σε Κυπριακούς προορισμούς.

Πάντως η Sky Europe, ανακοίνωσε το καλοκαίρι νέο προορισμό Larnaca - Prague, κλείσαμε εισητήρια, οι πτήσεις ακυρώθηκαν και τώρα ψαχνόμαστε να δούμε τι θα γίνει...

Aυτο θα ηταν ευχης εργο,ΟΛΟΙ εκει θα μασταν θ'αδειαζε το νησι :p :p :p :p :p .

με την ευκαιρία πάντως, η low cost που θα έμπαινε στη διαδρομή αυτή, στάνταρ θα γέμιζε !!!!!!! δε καταλαβαίνω γιατί κάποια εταιρία δε το έχει τολμήσει...

μήπως έχουν πρόβλημα με την πολιτική αεροπορία και δε τους δίνει άδεια?

πάντως είχα κάποια στιγμή διαβάσει για ενδιαφέρον της Skyeurope για αυτή τη διαδρομή, όπως και για την Easyjet...

Δε μπορώ να καταλάβω τι συνέβη γιατί για ένα μήνα πουλούσε κανονικά εισητήρια γι αυή τη διαδρομή. Στο e-mail τους μετά αναφέρουν ότι μετά από αναδιοργάνωση του δικτύου, προορισμών κτλ κτλ διακόπτουν τις πτήσεις αυτές (οι οποίες θα ξεκινούσαν από Οκτώβριο).

By the way, στο e-mail τους μας δίνουν δύο options: (1) επιστροφή χρημάτων και (2) αλλαγή στις ώρες πτήσης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μετατροπή σε Αθήνα - Πράγα δεν μας το κάνει αν και τους έχουμε πει ότι από Πράγα θα συνεχίζαμε για Luton!

πάντως επειδή μου είχε τύχει ίδια περίπτωση με τη Skyeurope, και για την ακρίβεια κάποια στιγμή που καταργήσαν τα δρομολόγια για Βαρσοβία, τότε μου έδωσαν τη δυνατότητα να διαλέξω δύο πτήσεις όποτε θέλω και όποια μέρα θέλω...

γενικά είναι πολύ ευέλικτοι στις αλλαγές. Μάλιστα αν τους πεις σε email πως η πτήση αυτή σχετίζεται και με επιπλέον πτήση με τη Skyeurope για Λονδίνο, θα σου δώσουν σίγουρα τη δυνατότητα να αλλάξεις και αυτή τη πτήση. Κατά τη γνώμη μου επικοίνώνησέ τους με email. Η απάντηση τους είναι συνήθως γρήγορη...

απο πυ γιασ Βαρσοβια? εγω θυμαμαι οτι απο Αθηνα μονο μεχρι κρακοβια ειχε πτηση

Είχα κλείσει από Μπρατισλάβα για Βαρσοβία .... αλλά μετά άλλαξε το πρόγραμμα και κατέληξα από Μπρατισλάβα στο Ντουμπρόβνικ, εκμεταλλευόμενος τα δωρεάν εισιτήρια που μου προσέφεραν...

Πάντως πραγματικά κρίμα που σταμάτησαν τα δρομολόγια για Κρακοβία ! Απίστευτη πόλη !