SkyEurope

Re: SkyEurope στην Αθήνα

Sky Europe Airlines Hungary cancels routes to Bratislava - Shuttle Bus (BPM), Alicante (ALC), Amsterdam schiphol (AMS), Athens Eleftherios Venizelos (ATH), Bucharest Baneasa (BBU), Barcelona El Prat De Llobregat (BCN), Bergamo Orio Al Serio (BGY), Bourgas (BOJ), Brussels (BRU), Copenhagen Kastrup (CPH), Catania Fontanarossa (CTA), Dubrovnik (DBV), Larnaca (LCA), Lisbon Portela (LIS), Naples Capodichino (NAP), Nice Cote d'Azur International (NCE), Olbia Costa Smeralda (OLB), Paris Orly (ORY), Rimini Miramare (RMI), Thessaloniki Makedonia (SKG), Sofia (SOF), Split (SPU), Treviso (TSF), Varna (VAR), Vienna Schwechat International (VIE), Zadar (ZAD), Vienna Shuttle Bus (WIS), Malaga (AGP) and Birmingham International (BHX).

κλεινει δηλαδη ?

ποια είναι η πηγή σου ?

πάντως στην ιστοσελίδα της Skyeurope δεν αναφέρει τίποτα....

Δεω ισχυει κατι τετοιο μολις τωρα το διεψευσαν στα γραφεια εδω στην Βιεννη που ειμαι.
Εγω ξερω το αλλο οτι απο Οκτωβρη ανοιγει νεα γραμμη με απευθειας πτησεις απο Πραγα για Λαρνακα.
http://www.skyeurope.com/en/
http://www.cyprusairports.com.cy/

Μακαρι να μην ισχυει αλλα η ιδια εταιρια το ανακοινωσε, εγω το πηρα απο το AirDB

ptiseisA":14a0p60j said:
πάλι νομίζω σε χρεώνει administration fees ανά πτήση και άνα άτομο 30 ευρώ !! δε βλέπω να παίρνεις πάνω από 20 ευρώ πίσω !! :wall:

Δυστυχώς η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει για τα καλά και τη Skyeurope που ήταν ευέλικτη σε τέτοια θέματα... Πέρυσι με 25 ευρώ μπορούσες να αλλάξεις το όνομα του επιβάτη... Φέτος χρειάζεσαι 100 ευρώ για να αλλάξεις το όνομα...

Βέβαια πάλι καλά αν σκεφτείς πως πχ. στην Easyjet είναι αδιανόητες τέτοιες υπηρεσίες !
Μίλησα τώρα μαζί τους και μου λένε ότι δεν περνω τίποτα γιατί τα Administration Fees είναι περισσότερα από τους φόρους. Μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό; :evil:

Όχι γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα...

Απλά τα administration fees για κάτι τέτοιο είναι μετέπειτα χρέωση. Δες τους όρους όταν έκλεισες το εισιτήριο μήπως τότε δεν υπήρχαν... μόνο αυτό υπάρχει ως "παραθυράκι", που όμως δε νομίζω να αναφέρεται στους όρους αναλυτικά, απλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα να δοκιμάσεις το επιχείρημα πως όταν το έκλεισες το εισιτήριο δε χρεώνατε για administration fees αυτή την υπηρεσία.

Πχ. πλέον η Skyeurope χρεώνει τις αποσκευές, αλλά όσοι κλείσανε εισιτήρια πχ. ένα εξάμηνο πριν που δε χρέωνε, δεν είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν τις αποσκευές τους !!

Πάντως λίγο απίθανο το θεωρώ να βγάλεις άκρη...

Η εταιρεία κάνει αυτό τον καιρό εκπληκτικές προσφορές.Αθήνα-Πράγα με επιστροφή 88€!!!Τελική τιμή!!!Αλλά πρέπει να πάρεις το εισιτήριο μέχρι τη Δευτέρα στις 22/09 στις 24:00.Μήπως κλείνει και πάνε να κάνουν την τελευταία τους "μπάζα";Με τόσα που έχω διαβάσει είμαι επιφυλακτικός...

Όπως ακούγετε η SkyEurope πάει από το κακό στο χειρότερο. Ένας από τους βασικούς shareholder της εταιρίας, η York Global Finance θέλει να πουλήσει τις μετοχές της, αν και ο CEO της SkyEurope διαψεύει τις συγκεκριμένες πληροφορίες. Περισσότερα στο παρακάτω link:

http://www.guardian.co.uk/business/feedarticle/7847499