SkyEurope

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: SkyEurope στην Αθήνα

shadow":d6j2kw3e said:
Δεν θα πρεπει να ενημερωθω?
Η κρατηση ισχυει με την τιμη που εχω ηδη πληρωσει? ή θα πρεπει να πληρωσω διαφορα?

Η κράτηση ισχύει με την τιμή που έχεις πληρώσει.

Συγνωμη που σας ταλαιπωρω με τις ερωτησεις μου,αλλα πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο.
Το καλυτερο λοιπον ειναι να περιμενω μεχρι να ενημερωθω ή να τους θεσω εγω το θεμα μετα απο 3-4 μηνες ετσι και αλλιως το ταξιδι μου ειναι πολυ αργοτερα.

Καλό είναι λίγο καιρό πριν-1 μήνα περίπου-να επικοινωνήσεις μαζί τους εφοσον έχει αλλάξει όντως το πρόγραμμα.Μπορεί να έχει επανέλθει όπως το είδες όταν έκλεισες το εισιτήριο.

Πιστεύω ότι η εταιρία θα επικοινωνήσει μαζί σου, απλά επειδή έχεις ακόμη πολλούς μήνες μπροστά σου δεν σε ενημέρωσαν. Αλλά για να είσαι σίγουρος στείλε τους ένα email να δούμε τι θα σου που και τι λύση θα σου προσφέρουν ;)

επικοινωνησε μαζι τους...η skyeurope δεν βρισκεται και στην καλυτερη φαση της ζωης της... υπηρχαν εντονες φημες οτι παει για λουκετο ή πωληση το εξαμηνο που μας περασε...

υπάρχει καμμιά πληροφορία για την οικονομική κατάσταση της Skyeurope ?

Θα αντέξει ή έχει υποκύψει στον ανταγωνισμό ?

Ακούω γενικά φήμες, είδα στην ιστοσελίδα της ότι έχουν πέσει οι πληρότητές της, βγάζει εξωφρενικές προσφορές που δείχνουν ότι έχει ανάγκη από ρευστότητα....

Απλά ρωτάω αν κάποιος έχει κάτι πιο συγκεκριμένο...

Καλησπέρα...
Ηταν σήμερα το βράδυ να πετάξω για Μπρατισλάβα από Αθήνα με Sky Europe και να επιστρέψω την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, από Μπρατισλάβα πάλι. Ο φίλος μου τελικά δεν έρχεται, και δεν έχω την όρεξη να είμαι μαι βδομάδα μόνος μου στο εξωτερικό.
Τι με συμφέρει, να ζητήσω τους φόρους αεροδρομίου ή να αλλάξω την πτήση για άλλη φορά;

BRATISLAVA - THESSALONIKI
Base Fare: 3580.00 SKK
------------------
Total Fare Price: 3580.00 SKK
Total Fare Price (EUR): 118.83 EUR
Conversion rate 1 EUR = 30.1260 SKK

Checked ba: 240.00 SKK
Transactio: 130.00 SKK
Checked ba: 240.00 SKK
Transactio: 130.00 SKK
------------------
Total Including Service Charges: 4320.00 SKK
Total Including Service Charges (EUR): 143.40 EUR

ATHENS - BRATISLAVA
Base Fare: 118.00 EUR
------------------
Total Fare Price: 118.00 EUR

Checked ba: 10.00 EUR
Transactio: 4.00 EUR
Checked ba: 10.00 EUR
Transactio: 4.00 EUR
------------------
Total Including Service Charges: 146.00 EUR

Με τις τιμές που έχει για αλλαγή εισιτηρίου δε σε συμφέρει τίποτα !!!!!!!!!!!

Ζήτησα με email επιστροφή των φόρων αεροδρομίου. Για να δούμε...

πάλι νομίζω σε χρεώνει administration fees ανά πτήση και άνα άτομο 30 ευρώ !! δε βλέπω να παίρνεις πάνω από 20 ευρώ πίσω !! :wall:

Δυστυχώς η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει για τα καλά και τη Skyeurope που ήταν ευέλικτη σε τέτοια θέματα... Πέρυσι με 25 ευρώ μπορούσες να αλλάξεις το όνομα του επιβάτη... Φέτος χρειάζεσαι 100 ευρώ για να αλλάξεις το όνομα...

Βέβαια πάλι καλά αν σκεφτείς πως πχ. στην Easyjet είναι αδιανόητες τέτοιες υπηρεσίες !