Sky wings

Καλημερα. Οπως εχω αναφερει και σε προηγουμενα μου ποστ η Khors ανηκει εξ' ολοκληρου στον Sergey ο οποιος εχει στη ιδιοκτησια του και την εδω Skywings...Μιλαμε για τα ιδια μαγαζια με αλλο ονομα...

ενα μηνα περιπου τωρα και ειναι ετοιμοι για την επιστροφη.

δηλαδή ποτε έρχεται πίσω ελλάδα και επίσης τις πτήσεις θα εκτελεί το καλοκαίρι?? πάλι με την olympic holidays τουρίστες?

Το θεμα δεν ειναι που θα πεταει το καλοκαιρι η χειμωνα αλλα αν θα πληρωσει το προσωπικο.Γιατι η εταιρεια εχει απληρωτους τους υπαληλους της εδω και 2 μηνες.
Πολλα πληρωματα μαλιστα απο το Αirbus ειναι απληρωτα απο το Σεπτεμβριο :shock: και κανεις δεν ξερει αν εχουν σκοπο να τους πληρωσουν :(
Αρα τι να πει κανεις??? μια ακομα :banana:

γεια σας...ακόμα δεν πήγε το AIRBUS κάτω και θα γυρίσει κιόλας?? το συμβόλαιο είναι για μεγάλο διάστημα έχω ακούσει..

αλήθεια η ΥΠΑ σε θέματα οικονομικά μιας εταιρείας δεν μπορεί να επέμβει?

το οτι δεν εχει διαρκεια κανενα συμβολαιο δεν με εκπλησει καθολου με την φοβερη ανοργανωσια που χαρακτηριζει την εν λογω εταιρια. Τον αν θα παρουν συμβολαιο
στην Αγγλια χλωμο το βλεπω μετα την περσινη αποτυχημενη συνεργασια με την Ολυμπικ και την μη πληρωμη των μισθων στα πληρωματα εκει.

τα δυο airbus που ακούγεται έντονα ότι πήρε από την VIKING τι θα τα κάνει??? :!:

theo38":x5xdf4oi said:
kentrimellisas":x5xdf4oi said:
Και ενω χαζευα τις αγγελιες ,πεφτω πανω στη αγγελια της sky!!
Ζητηται πληρωμα καμπινας με δυο γλωσσες minimum και ανω του 1,75 σε υψος!!!!
ΕΛΕΟΣ....!!!!!
ζητηται πληρωμα καμπινας η θυματα καμπινας που θα δουλευουν δωρεαν.Μου φαινεται εχουν κολλησει το συνδρομο viking γιατι ηδη εχουν να πληρωσουν τα
πληρωματα δυο μηνες. Οποταν η τελευταια μοδα στην Ελληνικη Αεροπορια ειναι να πετας δωρεαν. Οσοι πετατε για χομπυ μπορειται να στειλετε το βιογραφικο σας.. :evil:

και όχι μόνο δωρεάν αλλά να τους πληρώσεις και εσύ από πάνω.........ΑΛΛΑ υπάρχει και το άλλο εάν είσαι συνταξιούχος της Ο.Α έχεις πολλές ελπίδες και ειδικά ως άντρας( προτιμούνται ).Δεν σου βάζουν ένσημα ,,,,σου δίνουν (!!!) υποτιθέμενο βασικό και τα εκτός έδρας....τους συμφέρεις....

pilotathens":z02b6xss said:
δηλαδή ποτε έρχεται πίσω ελλάδα και επίσης τις πτήσεις θα εκτελεί το καλοκαίρι?? πάλι με την olympic holidays τουρίστες?
το συμβόλαιο στην Ινδονισία έσπασε..και γύρισε πίσω....αλλά όχι Ελλάδα..ξέρει κανείς γιατί?? τόσο γρήγορα βρήκαν άλλο συμβόλαιο ??? : :wall: