vani6
Low-Cost-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- gul
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- athe
χαχα πολυ επιστημονικη η αναλυση σου αλλα συγνωμη επετρεψε μου κιολας αλλα στην πραγματικη ζωη κ πανω στη δουλεια αυτα δε τα σκεφτεσε. Οταν εξυπηρετεις 250 -300 επιβατες το μονο που δε σκεφτεσε ειναι να καπνισεις ,δεν εχεις χρονο να σκεφτεις το τσιγαρο κ τετοιες πολυτελειες , ξερεις οτι μετα απο μια πολυωρη η μικρη πτηση θα πας στο σπιτι σου η στο ξενοδοχειο κ μπορει να εχεις την ευκαιρια. μεχρι να μπεις στο briefing το καπνισμα επιτρεπετε σε εξωτερικους χωρους απο το briefing μεχρι την επιβιβαση στο αεροσκαφος κ την επιβιβαση επιβατων περναει διαστημα 2 ωρων. δε μυριζεις.δε ξερω με τι ασχολεισαι.απαγορευετε στην αεροπορια ? σε ποια αεροπορια ? της Ελλαδος ?οι πιλοτοι δεν καπνιζουν ? οι πιλοτοι μας οι περισσοτεροι καπνιστες οι καλυτεροι ενας κ ενας, στη δικη μου εταιρεια οχι βιαζεσαι να φυγεις ,πρεπει να τελειωσει το cocpit κ να δωσει εντολη να ερθει το πουλμανακι για να αποβιβαστει ολο το πληρωμα.αν εχω ζησει στο εξωτερικο ? χαχα .το να εισαι καπνιστης η οχι δεν αφορα μια εταιρεια ,την αφορα κ την απασχολει να εισαι καλος στη δουλεια σου. σε μια εταιρεια σκληρη αυστηρη που αγγιζει την τελειοτητα οχι μονο δεν εχεις περιθωρια για λαθη αλλα να εισαι ο καλυτερος. ο κοσμος δε περιμενει το τσιγαρο για να εχει νευρακια ο κοσμος παγκοσμιος εχει πολυ σοβαροτερα προβληματα για να εχει νευρα.
επισης η εκαστοτε εταιρεια που σεβετε τους εργαζομενους τους υπαλληλους τα πληρωματα οπως θες πεστους τους εκπαιδευουν πως να φροντιζουν την υγεια τους κ τους ελενχουν τακτικα την υγεια τους.τωρα ο υπολοιπος κοσμος που δεν ειναι πληρωματα τι να σου πω ο καθενας ειναι υπευθηνος για τις πραξεις του κ τη ζωη του.
Διεθνης αεροπορικες παγκοσμιως αναγνωρισμενες οι καλυτερες στο χωρο αυτο δεν υπαρχει σαν κριτηριο. οχι απλα εντυπωση μου κανει ,ειναι αστειο κ γελειο! οτι μ..... θελεις στην Ελλαδα την ακους! το τσιγαρο τους μαρανε κ οι τριχες κ οχι να χτισουν μια αξιολογη εταιρεια!
Φιλικα
εδω
http://www.xe.gr/%7Cad-4217860.html
επισης η εκαστοτε εταιρεια που σεβετε τους εργαζομενους τους υπαλληλους τα πληρωματα οπως θες πεστους τους εκπαιδευουν πως να φροντιζουν την υγεια τους κ τους ελενχουν τακτικα την υγεια τους.τωρα ο υπολοιπος κοσμος που δεν ειναι πληρωματα τι να σου πω ο καθενας ειναι υπευθηνος για τις πραξεις του κ τη ζωη του.
Διεθνης αεροπορικες παγκοσμιως αναγνωρισμενες οι καλυτερες στο χωρο αυτο δεν υπαρχει σαν κριτηριο. οχι απλα εντυπωση μου κανει ,ειναι αστειο κ γελειο! οτι μ..... θελεις στην Ελλαδα την ακους! το τσιγαρο τους μαρανε κ οι τριχες κ οχι να χτισουν μια αξιολογη εταιρεια!
Φιλικα
εδω
http://www.xe.gr/%7Cad-4217860.html