Sky wings

χαχα πολυ επιστημονικη η αναλυση σου αλλα συγνωμη επετρεψε μου κιολας αλλα στην πραγματικη ζωη κ πανω στη δουλεια αυτα δε τα σκεφτεσε. Οταν εξυπηρετεις 250 -300 επιβατες το μονο που δε σκεφτεσε ειναι να καπνισεις ,δεν εχεις χρονο να σκεφτεις το τσιγαρο κ τετοιες πολυτελειες , ξερεις οτι μετα απο μια πολυωρη η μικρη πτηση θα πας στο σπιτι σου η στο ξενοδοχειο κ μπορει να εχεις την ευκαιρια. μεχρι να μπεις στο briefing το καπνισμα επιτρεπετε σε εξωτερικους χωρους απο το briefing μεχρι την επιβιβαση στο αεροσκαφος κ την επιβιβαση επιβατων περναει διαστημα 2 ωρων. δε μυριζεις.δε ξερω με τι ασχολεισαι.απαγορευετε στην αεροπορια ? σε ποια αεροπορια ? της Ελλαδος ?οι πιλοτοι δεν καπνιζουν ? οι πιλοτοι μας οι περισσοτεροι καπνιστες οι καλυτεροι ενας κ ενας, στη δικη μου εταιρεια οχι βιαζεσαι να φυγεις ,πρεπει να τελειωσει το cocpit κ να δωσει εντολη να ερθει το πουλμανακι για να αποβιβαστει ολο το πληρωμα.αν εχω ζησει στο εξωτερικο ? χαχα .το να εισαι καπνιστης η οχι δεν αφορα μια εταιρεια ,την αφορα κ την απασχολει να εισαι καλος στη δουλεια σου. σε μια εταιρεια σκληρη αυστηρη που αγγιζει την τελειοτητα οχι μονο δεν εχεις περιθωρια για λαθη αλλα να εισαι ο καλυτερος. ο κοσμος δε περιμενει το τσιγαρο για να εχει νευρακια ο κοσμος παγκοσμιος εχει πολυ σοβαροτερα προβληματα για να εχει νευρα.

επισης η εκαστοτε εταιρεια που σεβετε τους εργαζομενους τους υπαλληλους τα πληρωματα οπως θες πεστους τους εκπαιδευουν πως να φροντιζουν την υγεια τους κ τους ελενχουν τακτικα την υγεια τους.τωρα ο υπολοιπος κοσμος που δεν ειναι πληρωματα τι να σου πω ο καθενας ειναι υπευθηνος για τις πραξεις του κ τη ζωη του.

Διεθνης αεροπορικες παγκοσμιως αναγνωρισμενες οι καλυτερες στο χωρο αυτο δεν υπαρχει σαν κριτηριο. οχι απλα εντυπωση μου κανει ,ειναι αστειο κ γελειο! οτι μ..... θελεις στην Ελλαδα την ακους! το τσιγαρο τους μαρανε κ οι τριχες κ οχι να χτισουν μια αξιολογη εταιρεια!

Φιλικα

εδω
http://www.xe.gr/%7Cad-4217860.html

Καλά είναι για πολύ γέλιο όλοι τους εκεί μέσα..χαχα τι άλλο θα ακούσουμε!!! :wall:

Vani6 δεν καταλαβαινω γιατι επιτιθεσαι ετσι στον/ην Aerophile...Το οτι οι περισσοτεροι πιλοτοι και καμπινες καπνιζουν δεν το κανει αυτοματα και νομιμο/αποδεκτο!. Εκτος και αν πιστευεις οτι η μυρωδια του τσιγαρου εξαφανιζεται ως δια μαγειας πανω στο 2ωρο!. Ειναι αφορητα δυσσαρεστο να ταξιδευεις πρωι-πρωι και η ομορφη κατα τα αλλα αεροσυνοδος να ερχετε να σε εξυπηρετησει και να μυριζει τσιγαρο...Εχοντας ταξιδεψει παρα πολυ μου εχει τυχει μονο μια φορα και ηταν οντως ενοχλητικο...Και να θυμασαι οτι εκεινη την στιγμη το εκαστοτε πληρωμα εκπροσωπει την εταιρια του...νομιζω οτι θα ειναι αρκετος ο κοσμος που θα το ξανασκεφτοταν πριν κλεισει εισητηριο με μια αεροπορικη αν η εκπροσωπηση της εταιριας ειναι τοσο <<ενοχλητικη>> επανηλλειμενα!.
Οσο για τα περι υποξιας, διαβασ(τ)ε το παρακατω: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9293349
Συμφωνα με τα αποτελεσματα τις μελετης αυτης μπορει παραδοξως οι καπνιστες να ειναι ελαφρως ανθεκτικοτεροι σε σχεση με τους μη καπνιστες στην υποξια και τα συμπτωματα της ΑΛΛΑ απο την αλλη αυτο καθεαυτο το γεγογος μπορει να οδηγησει εναν πιλοτο στην προκειμενη περιπτωση να αντιληφθει πολυ αργα τα συμπτωματα της υποξιας πραγμα καταστροφικο οπως ολοι φανταζεστε!!!
Οσο για τις αεροπορικες και αν ζητουν μη καπνιστες ειναι οντως πολυ λιγες, εγω τουλαχιστον δεν ειχα ακουσει καμμια μεχρι τωρα που να ζηταει μη καπνιστες!. Παρολα αυτα ολες οι αεροπορικες εταιριες ζητανε απο τους υποψηφιους (μιλαμε για ιπταμενο προσωπικο παντα) ναι πληρουν τα ιατρικα προτυπα των σχετικων κανονισμων, σχετικο παραδειγμα η ETIHAD: http://careers.etihadairways.com/ehire/English/ccjob.aspx με οτι αυτο συνεπαγεται.
Και κατι τελευταιο...κατι που σε εμας φαινεται ασημαντο εως και γελοιο και εχει να κανει με το αεροπλανο και την πτηση γενικα καποιες φορες αποδεικνυεται σημαντικος παραγοντας ατυχηματος (προσοχη δεν αναφερομαι αποκλειστικα στους καπνιστες).

Καλη σας ημερα!

kentrimellisas":pkbcqdz0 said:
Και ενω χαζευα τις αγγελιες ,πεφτω πανω στη αγγελια της sky!!
Ζητηται πληρωμα καμπινας με δυο γλωσσες minimum και ανω του 1,75 σε υψος!!!!
ΕΛΕΟΣ....!!!!!
ζητηται πληρωμα καμπινας η θυματα καμπινας που θα δουλευουν δωρεαν.Μου φαινεται εχουν κολλησει το συνδρομο viking γιατι ηδη εχουν να πληρωσουν τα
πληρωματα δυο μηνες. Οποταν η τελευταια μοδα στην Ελληνικη Αεροπορια ειναι να πετας δωρεαν. Οσοι πετατε για χομπυ μπορειται να στειλετε το βιογραφικο σας.. :evil:

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τη Sky wings να κατεβαίνει στο διαγωνισμό των άγονων (με τα Σάβρα φυσικά)

Hint

"U"

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε... (;)

Μού θυμίζει το U Bahn logo πάντως... :?

Στην ιστοσελίδα της εταιρίας έχουν προσθεθεί και οι προορισμοί Σιμφερούπολη και Χαρκόβ...που γίνονται από την Khors Air (υποθέτω..)

Σωστά είναι η πρώτη συνεργασία της ΝD με την KO.

Το site της ΚΟ http://www.khors.com.ua/ έχει και Φωτογραφίες απο Ελληνικούς Προορισμούς :great:

Ενδιαφέρων :great: