Φίλε Γρηγόρη και εμένα η Sky Express μου άφησε θετικές εντυπώσεις τις 3 φορές που πέταξα μαζί της...Είναι όμως και ένα σημαντικό θέμα το ότι αναγκάστικα να πετάξω με αυτή γιατί ήδη οι άλλες 2 ήταν ακριβότερες...Δεν μου έδωσε ποτέ κάποιο κίνητρο για να την επιλέξω...Ή μάλλον μου έδωσε,την απευθείας πτήση προς Σάμο...Αλλά με 260Ε r/t εισητήριο και μάλιστα σε άβολες μέρες,φρόντισε να το εκμηδενίσει...Περίμενα λοιπόν τις προσφορές των μεγάλων για να κάνω τη δουλειά μου...Και απ'όσο ξέρω από γνωστούς μου,δεν είμαι ο μόνος που λειτουργούσα έτσι...Το αντίθετο μάλιστα!
Αυτό το λέω για να γίνει κατανοητό οτι χαρακτηρισμός "μπακάλικο" που έδωσα,δεν έχει να κάνει με την ποιότητα των υπηρεσιών αλλά με τον τρόπο που αυτές παρέχονται...
Όπως το λες είναι πάντως...Η Sky Express με τα αεροσκάφη που έχει επιλέξει,θα μπορούσε να είναι μία πολύ σοβαρή regional εταιρεία...Δυστυχώς όμως έλειπε εξ αρχής η σωστή στρατηγική...Σιγά σιγά και μετά από κάμποσες "σφαλιάρες",χάθηκε το όραμα...και τώρα που ήρθε και η ρημάδα η κρίση...Κλάφτα...Άγονα και πολύ είναι...