sky express ... the airline of Crete

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Και μια μικρή προσθήκη στο ΗΕR-KGS που όντως γίνεται 3χ week, η συνέχεια του που είναι για SKG γίνεται πλέον 1χ week (κάθε Σάββατο) από 2χ week που ήταν πέρυσι το ίδιο διάστημα.

giannis_oa":2hrjx2v2 said:
Καλησπερα.το sx-idi υφισταται στο στολο?

Ναι φίλε το SX-IDI πετάει ακόμη, σήμερα έκανε το δρομολόγιο ATH - SKU (SEH053) και πίσω μετά ATH - HER (SEH153).

Ας είναι καλά οι άγονες που έχει, και που θα πάρει σύντομα .......

Ομολογώ οτι δεν με εξέπληξε καθόλου το παραπάνω σχόλιο του jerry..Κάθε άλλο...

Έχω πεί κιόλας οτι
Καταλήγω όμως στο οτι η επιχειρηματικότητα της είναι επιπέδου μπακάλικου...

Επειδή δεν φαίνεται να γίνεται το βέλτιστο utilization του στόλου,γνωρίζουμε αν θα υπάρξει κάποια αποχώρηση αεροσκάφους;;

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας και κάτι που μου είδα πρίν τις γιορτές των Χριστουγέννων...Νομίζω οτι είναι ενδεικτικο της προχειρότητας που υπάρχει στην εταιρεία...

Περιμένοντας σε μία μεγάλη ουρά στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου για να αφήσω την αποσκευή μου,ήμουν κοντά στα γραφεία της Sky Express...Κάποια στιγμή ήρθε o κύριος Τσαγκαράκης,με τη στολή του πιλότου στο χέρι του και σε συνομιλία του με τις κοπέλες που δούλευαν εκείνη την ώρα,άκουσα να λέει "Να πείτε στον πιλότο μόλις προσγειωθεί από την "..." ,να φύγει σφαίρα για "..." ...Οι τελείες μπήκαν γιατί δεν θυμάμαι από πού ερχόταν και πού θα πήγαινε...
Προφανώς,όποιος θέλει με πιστεύει,αλλά δεν έχω και λόγο να πώ κάτι κακό...Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του...

Υ.Γ. Ανέφερα το όνομα του κυρίου αυτού,γιατί δεν θεωρώ οτι τον θίγω αφού τον αναγνώρισα σε διαφημιστηκό βιντεάκι της Sky Express στο youtube...

Χωρίς να θέλω να την υποστηρίξω.

1 Φορά έχω ταξιδέψει με την SkyExpress. Συγκεκριμένα έκανα το δρομολόγιο KZI – KSO – ATH. Ειλικρινά Έμεινα πολύ ικανοποιημένος πολύ καλή εξυπηρέτηση στην ώρα της πραγματικά όλα πολύ καλά …. Και σίγουρα αν χρειαστεί θα ξαναπετάξω.

Από την άλλη πάλι :
- Σταθερό πτητικό πρόγραμμα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ
- Μάρκετινγκ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ
- Υπηρεσίες ticketing για το 2012 όχι και από τις καλύτερα

Η εταιρεία έχει το advantage των αεροσκαφών και των έξυπνων δρομολογίων που δυστυχώς ούτε η ίδια δεν τα υποστηρίζει.

Όπως και σε προηγούμενη μου αναφορά η εταιρεία έχει ως τώρα τις άγονες και είναι μια πολύ μεγάλη ανάσα για αυτήν …Θυμηθείτε το πτητικό της έργο χρόνια πριν και πως αυτό τώρα έχει διαμορφωθεί με τις άγονες . Καμία σχέση .

Πραγματικά η εταιρεία αυτή με ικανά στελέχη θα μπορούσε επάξια να είναι υπολογίσιμη δύναμη στην Ελληνική πολιτική αεροπορία …. Αλλά όπως φαίνεται απλά δεν τους νοιάζει και πολύ ούτε η γνώμη που έχουν αρκετοί ούτε το image της ….

Φίλε Γρηγόρη και εμένα η Sky Express μου άφησε θετικές εντυπώσεις τις 3 φορές που πέταξα μαζί της...Είναι όμως και ένα σημαντικό θέμα το ότι αναγκάστικα να πετάξω με αυτή γιατί ήδη οι άλλες 2 ήταν ακριβότερες...Δεν μου έδωσε ποτέ κάποιο κίνητρο για να την επιλέξω...Ή μάλλον μου έδωσε,την απευθείας πτήση προς Σάμο...Αλλά με 260Ε r/t εισητήριο και μάλιστα σε άβολες μέρες,φρόντισε να το εκμηδενίσει...Περίμενα λοιπόν τις προσφορές των μεγάλων για να κάνω τη δουλειά μου...Και απ'όσο ξέρω από γνωστούς μου,δεν είμαι ο μόνος που λειτουργούσα έτσι...Το αντίθετο μάλιστα!

Αυτό το λέω για να γίνει κατανοητό οτι χαρακτηρισμός "μπακάλικο" που έδωσα,δεν έχει να κάνει με την ποιότητα των υπηρεσιών αλλά με τον τρόπο που αυτές παρέχονται...

Όπως το λες είναι πάντως...Η Sky Express με τα αεροσκάφη που έχει επιλέξει,θα μπορούσε να είναι μία πολύ σοβαρή regional εταιρεία...Δυστυχώς όμως έλειπε εξ αρχής η σωστή στρατηγική...Σιγά σιγά και μετά από κάμποσες "σφαλιάρες",χάθηκε το όραμα...και τώρα που ήρθε και η ρημάδα η κρίση...Κλάφτα...Άγονα και πολύ είναι...

Καλημέρα σας! Ήθελα να ρωτήσω ..Σήμερα πετούσε μία φίλη μου από Χίο για Ρόδο με την ενλόγω εταιρεία. Πήγε στο Ομηρος και της είπαν πως λόγω καιρικών συνθηκών μάλλον δεν θα προσγειωθεί στη Ρόδο και θα πάει Ηράκλειο απευθείας, και της είπαν ακόμη να πάει αύριο μήπως πετάξει με την αυριανή. Όλο αυτό είναι λογικό? Πως γίνετε να ξέρουν ότι δεν θα προσγειωθεί σίγουρα? Μπορεί να μας διαφωτίσει κάποιος παρακαλώ?

Καλημέρα σας,

Φίλε μου και εγώ από Χιο είμαι και δουλεύω Ρόδο. Καλά σου είπαν για να σε ενημερώσουν διότι σήμερα από το πρωι, μετά τις 0900, δεν προσγειώνεται τίποτα λόγω ισχυρών νοτιοανατολικών εντάσεως περίπου 40knots με ριπές αέρα που καθιστούν απαγορευτική και επικίνδυνη την προσέγγιση οποιοδήποτε αεροσκάφους, αντίστοιχες ακυρώσεις έκαναν και οι υπόλοιπες εταιρείες. Το Αεροδρόμιο της Ρόδου υποφέρει αρκετές φορές το χρόνο από τέτοιες συνθήκες.

Ευχαριστώ πολύ

Καλημερα σε ολους. Σας παρακαλω πολυ γνωριζει καποιος να μου πει γιατι ματαιωθηκε η σημερινη πτηση για Κοζανη και Καστορια ?
Αναχωρησε και επεστρεψε πισω? γιατι ο ΑΙΑ το πρωι εδειχνε αναχωρηση οκ .
Με ενδιαφερει διοτι πεταω για Καστορια την Τριτη και τωρα τελευταια βλεπω πολλες ματαιωσεις λογω χιονιου .Ευχαριστω .

Από όσο γνωρίζω ξεκίνησε κανονικά το δρομολόγια από Αθήνα. Στην Κοζάνη έκανε προσπάθεια αλλά δεν έπιασε λόγο ορατότητας 120750Z 00000KT 1600 BR FEW005 BKN018 OVC060 και στην Καστοριά δεν έγινε καν προσπάθεια λόγο χιονόπτωσης και ορατότητας LGKA 121000Z 11004KT 1000 -SN BR SCT004 OVC016.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.