sky express ... the airline of Crete

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
4/12/2011 Θέλω ένα εισιτήριο HER - VOL που είναι το δρομολόγιο ; ; ; ;

Υπάρχει ; Θα πραγματοποιηθεί άλλη μέρα ; Θα διακοπεί ;

Κάποιος να μας ενημερώσει ;

Διότι η SkyExpress μάλλον δεν......

Ηθελα κι εγώ κάποια εισιτήρια και απευθύνθηκα στην εταιρεία.
Δυστυχώς, ετούτο το φόρουμ δεν ενημερώνει επίσημα για πτήσεις και δεν εκδίδει αεροπορικά εισιτήρια (ακόμα).

Η πτήση θα εκτελείται κάθε Σάββατο και για ώρες από Δευτέρα θα ξέρω.

Το θεμα ειναι οτι μια φορα τη βδομαδα δε βολευε το συγκεκριμενο δρομολογιο γιατι αποθαρυνε καποιον να μετακινηθει και να περιμενει μια βδομαδα για να επιστρεψει.... το παρασκευη-κυριακη ηταν ιδανικο
(πριν μια βδομαδα που κοιταξα εβγαζε πτησεις μεχρι Χριστουγεννα)

Φίλε giannis_oa ευχαριστώ πολύ....

Σε παρακαλώ ενημέρωσε μας μόλις μάθεις

Ευχαριστώ

Nέο πρόγραμμα πτήσεων ανακοίνωσε η εταιρία μέσω του site της, το οποίο θα ισχύει από τις 5 Δεκεμβρίου. Αν και αναφέρει ότι πληροφορίες για τις πτήσεις μπορούμε να βρούμε στο σύστημα κρατήσεων από την άλλη στο πρόγραμμα πτήσεων έχει ακόμα το παλιό πρόγραμμα. Ο Βόλος δεν φαίνεται πουθενά! Ίσως να περιμένουν την 5η του μήνα να το αλλάξουν

Προσωπικά πιστεύω οτι η επιλογή της πτήσης SEH 130 /131 HER - VOL - HER κάθε Σάββατο το βρίσκω άκυρο.

Το ιδανικότερο θα ήταν 2 πτήσεις εβδομαδιαίως πχ :
:arrow: ...4..7
ή
:arrow: ....5.7

Αλλά με μία πτήση την εβδομάδα και Σάββατο δεν το βλέπω να εξυπηρετεί και τους ελάχιστους που την επιλέγουν για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Attachments

• SEH  130 - 131.jpg
    SEH 130 - 131.jpg
    56,5 KB · Προβολές: 1.314
Σωστές ώρες αναχώρησης, ικανοποιητική συχνότητα εκτέλεσης, έχει γίνει και η κατάλληλη διαφήμιση.Το μεγάλο ατού βέβαια είναι οι προσεγμένες και ανταγωνιστικές τιμές, με 230 ευρώ μετ'επιστροφής θα ξανακάνουμε πάρτι.Θα μου κάνει εντύπωση αν δεν πετύχει τέτοιο δρομολόγιο.
Και όλα αυτά από μια εταιρία που τη γνωρίζουν 2-3 επιχειρηματίες από το Ηράκλειο και όσοι εξ ημών έχουμε παρατηρητικότητα όταν βρισκόμαστε στο Ν.Καζαντζάκης...

Μάλλον τα παίρνουν χοντρά απ'τις άγονες και βάζουν δρομμολόγια για να συμπληρώνουν ώρες τα αεροσκάφη τους...

Εκεί στη Sky Express,ας ανάψουν καμία λαμπάδα μήπως και τους δώσει "καλές" άγονες η ΟΑ3...εεε συγγνώμη...η ΥΠΑ ήθελα να πω!

Με την πολιτική που ακολουθούν,αν δεν υπήρχαν οι άγονες γραμμές, αμφιβάλω σε τεράστιο βαθμό για το κατά πόσο θα υπήρχε ακόμα η εταιρεία.

Στο expedia πάντως βρίσκεις πολλές προσφορές της Sky... :rolleyes:

Φίλε tasos-SMI Έν μέρη έχεις δίκιο ..... σε περίπτωση λέμε τώρα αν η SEH δεν πάρει άγονες θέλω πολύ να δώ το πτητικό της έργο...

Κρίμα πάντως είναι ίσως η μοναδική Ελληνική εταιρεία η οποία μπορεί και έχει τόσες επιλογές ανάπτυξης του εσωτερικού της δικτύου και αφήνει ανεκμετάλλευτες..

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.