sky express ... the airline of Crete

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Και τελικα την πληρωνουν οι θεσσαλοι που φτανουν 3 τα ξημερωματα στο Ηρακλειο , τι διανυκτερευση και που να πας τετοια ωρα??? Νομιζω θελει επανεξεταση το δρομολογιο...

Η αλήθεια είναι ότι το αεροδρόμιο Ηρακλείου αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα κατά την θερινή σαιζόν λόγω της αυξημένης κίνησης, σε σύγκριση με το μέγεθος του, που δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες του. Όλο αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πηγαίνουν αρκετές πτήσεις πίσω.

NFEEFE":hklslxrb said:
Συγνωμη, δεν ειρωνευομαι ποτε καποιον, αλλα δε μπορω να μη το πω αυτο...Ειναι αξιοπιστο να μπει σε ενα φορουμ καποιος και να γραφει κατι που "ΤΟ ΕΙΔΕ" αλλα δεν εχει μια πηγη??? Συγνωμη, αλλα δουλεια δεν εχετε και μετρατε τους επιβατες της SEH??? Δεν μπορω να πιστεψω κατι που γραφεται απο καποιον ανωνυμα και χωρις μια πηγη να το δω....Λυπαμαι αλλα δεν το δεχομαι....

Δεν ήξερα πως χρειάζεται και εξακρίβωση στοιχείων για να δημοσιεύσεις κάτι στο παρ'ων φόρουμ.....

Το παρακάτω δημοσίευμα επιβεβαιώνει κατά το ήμισυ τα γραφόμενά μου.Τα υπόλοιπα με καλή πίστη τα πιστεύεται!

http://voliotaki.blogspot.com/2011/07/kte.html

Ενταξει, τοτε θα μπαινω και θα γραφω οτι μου κατεβει και καλη τη πιστη να το πιστευετε ολοι οκ?
Παρ'ολα αυτα δεν ειπα οτι δεν μπορει να ειναι σωστα, αλλα οτι θελω να εχω μια αποδειξη, γιατι ο καθενας γραφει οτι θελει...

Voliotaki":1waxaavr said:
Πως είναι δυνατόν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που περίμενε την χθεσινή πτήση της sky express να σηκωθεί να φύγει από το αεροδρόμιο επειδή η πτήση καθυστέρησε.
Ενταξει αμα καθυστερει η SEH ο ανθρωπος του λεωφοριου δεν εχει οικογενεια, θα μεινει στο αεροδρομιο μεχρι να δεησει να ερθει το αεροπλανο :wall:

Ας υποθέσουμε ότι:
1) ταξιδεύω με την Χ εταιρεία και υπολογίζω ότι η πτήση είχε Υ % πληρότητα
2) περιμένω για τη βαλίτσα μου και βλέπω πόσοι επιβάτες άλλης πτήσης περιμένουν για τις δικές τους

Αν γράψω τους αριθμούς σε αυτό το φόρουμ πρέπει να επισυνάψω flight manifest για να θεωρηθώ αξιόπιστος; :wall:

Για την περίπτωση του ΚΤΕΛ:
Τα δρομολόγια του συνδέονται με την ώρα άφιξης/αναχώρησης μια πτήσης ή είναι ανεξάρτητα αυτής; Στην πρώτη περίπτωση ο οδηγός δεν δικαιολογείται να φύγει
ειδικά σε μέρα που δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική για τη μετάβαση στην πόλη. Στην δεύτερη το ΚΤΕΛ αναχωρεί στην ώρα του και οι επιβάτες ας περιμένουν το επόμενο, αν υπάρχει.

Δε μιλαω για τους επιβατες, αλλα για τη καθυστερηση....Και ναι χωρις να το εχω καπου γραπτως εστω εγω δεν το πιστευω, οχι επειδη δε θεωρω εσενα αξιοπιστο (δε σε ξερω και απο χτες), αλλα επειδη ΦΙΛΤΡΑΡΩ αυτα που ακουω ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

Αλλα ωραια, θα μπαινω και θα γραφω για οποια εταιρια δε συμπαθω/ θελω να δημιουργησω εντυπωσεις, ΟΤΙ ΘΕΛΩ και εσεις θα το πιστευετε και ΤΕΛΟΣ. Και μη μου πειτε που το ειδα, απλα το ειπα γιατι ετσι... :thx:

Μη ξεχνατε οτι καποιος που δεν ξερει μπαινει και διαβαζει πολλες φορες απο εδω, και αυτα που λετε ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ και καποιες φορες ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, και αλλες φορες εχουν μπει μελη εδω ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!! ΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ??????

metanastis83":3i8qbr4r said:
Ας υποθέσουμε ότι:
2) περιμένω για τη βαλίτσα μου και βλέπω πόσοι επιβάτες άλλης πτήσης περιμένουν για τις δικές τους
Εσυ αυτο το λες πληροφοριση? Γιατι αν ναι, τοτε παω πασο... :thx:

Να γραφετε και απο το τροκτικο και τα συναφη μπλογκς οτι βλεπετε τοτε, που ο καθενας γραφει χωρις να ξερει ΟΤΙ χαζομαρα του κατεβει χωρις ελεγχο....Απλα για να δημιουργει εντυπωσεις!

Αν και φοβάμαι ότι μας περιμένει ο κουβάς, απαντάω:
άλλο η άκριτη κατάποση πληροφοριών και άλλο το δεν πιστεύω τίποτα αν δεν έχω αποδείξεις; Δηλαδή πες μας εσύ έναν αποδεκτό τρόπο για να παραθέσει κάποιος στοιχεία για αριθμό επιβατών ή για καθυστερήσεις. Τη στιγμή, μάλιστα, που δεν υπάρχει επίσημο σάιτ με τις αφίξεις αναχωρήσεις για κανένα αεροδρόμιο εκτός του ΑΙΑ.
Ας περάσουμε στη μομφή σου:
δεν σου είπα ότι η πληροφόρηση που θα σου παρέχω θα είναι εφάμιλλη του Νίκου Χατζηνικολάου ή του Mega αλλά δεν παύει να είναι μια ένδειξη πληρότητας. Αν αυτό δεν σου κάνει, εκφράζεις τη διαφωνία σου αλλά όχι για να γράψω κάτι πρέπει να παραθέσω και πηγή.
Τα υπόλοιπα τα αφήνω ασχολίαστα.

Ααα, αμα ειναι εφαμιλλη του MEGA με πας σε αλλο ακρο, και δεν ειμαι των ακρων :twisted:

Δηλαδή πες μας εσύ έναν αποδεκτό τρόπο για να παραθέσει κάποιος στοιχεία για αριθμό επιβατών ή για καθυστερήσεις.
Δες ολα τα ποστ του ΟΑ701...Και δες πως γραφει ΟΛΑ τα ποστ του, με πληροφοριες που βρηκε το καθε τι,τις πηγες για οσα λεει.

Τα υπολοιπα που αφηνεις ασχολιαστα ειναι αυτα που εχω ξαναδει να γινονται (πρωην εργαζομενοι που μπαινουν και λενε οτι πιο ακυρο τους κατεβει, στοχευμενοι κλπ), οποτε επετρεψε μου να μην θεωρω ενημερωση το ειδα ποσοι περιμεναν βαλιτσες διπλα, μετα πηγα και ειδα τα ταξι αν ηταν γεματα, και αν το κτελ ειχε 20 ατομα εβγαλα τη πληρωτητα.

Edit
Και το λινκ για τα ποστ του ΟΑ701 για να δεις τι εννοω
https://www.airliners.gr/community/search.php?author_id=4456&sr=posts

Δεν είμαι νέος χρήστης και γνωρίζω τις δημοσιεύσεις του χρήστη που αναφέρεις. Όλες οι πηγές που παραθέτει είναι είτε επειδή το ψάχνει αρκετά το θέμα (βλ. ειδήσεις) είτε επειδή είναι του χώρου του τουρισμού (βλ. αφίξεις τουριστών κτλ). Αν (τον) ρωτήσω πόσο κόσμο είχε σήμερα η Ryanair για Ρώμη, τι απάντηση θα λάβω;
Αλλά πες μου εμένα (και τον κάθε απλό επιβάτη) που θα αναζητήσω τον μέσο χρόνο καθυστέρησης της Χ εταιρείας στο Υ αεροδρόμιο για να στο δείξω και να σε πείσω ότι δεν είμαι όλα αυτά που παραθέτεις.

Σε καποια επισημη μετρηση, αλλιως τετοια στατιστικα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Το να καθεται ενας που δεν τον ξερω στο αεροδρομιο να λεει ποση καθυστερηση εχει η Χ εταιρια επειδη και καλα ηταν εκει εμενα δε μου λεει κατι.Αν συνηθιζεις να ψαχνεις κατι και ρωτας τον καθε εναν για κατι που σε ενδιαφερει τοτε δε ξερω...Θα ρωταγες εμενα για το αυτοκινητο σου? ΟΧΙ... Γιατι να ακουσεις ενα λογαριασμο σε ενα φορουμ που δε ξερεις αν οσα λεει ισχυουν???

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ???????

ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ GOOGLAΡΙΣΜΑ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ:
http://www.flightstats.gr/?action=statistics

Και για την SEH αυτο:
http://www.flightstats.gr/?action=statistics&company=SEH

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.