Σχόλια για Α3

• Thread starter Thread starter idle descent
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εγώ πάντως σε πτήση για Στουτγάρδη από Αθήνα πέρυσι, όταν φτάσαμε εκεί, οι μπίζνες επιβάτες αποβιβάστηκαμε πρώτοι και είχαμε ξεχωριστό λεωφορείο. Και ας είμασταν μόνο δύο.

Last edited:
1. Προσωπικά το βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο να διαβάσω τι γράφει η κάρτα επιβίβασης, αν γράφει κάτι για group δεν έχω ιδέα... Το όνομά μου να γράφει πάνω μου φτάνει.
2. Προσωπικά το βρίσκω πολύ δύσκολο να ακούσω τις αγγελίες αναχώρησης. Τον προορισμό μου να ακούσω και την λέξη επιβίβαση και μου φτάνει.
3. Προσωπικά δε καταλαβαίνω γιατί στην πύλη δε με αφήνουν να περάσω αφού οι άλλοι περνούν και εκνευρίζομαι και με τους υπαλλήλους και με τους άλλους που με προσπέρασαν. Εδώ ξαφνικά διαπιστώνω ότι τίποτα δε μου φτάνει και στο επόμενο ταξίδι θα κάνω ακριβώς τα ίδια, γιατί σε αυτή την πτήση όλοι είναι ηλίθιοι.

Οι υπάλληλοι της aegean στα gate με την τεράστια υπομονή τους χρήζουν συγχαρητηρίων. Ίσως όμως πρέπει να κάνουν μια βόλτα στην ουρά πριν ανοίξει το gate και με κάποιο τρόπο να ενημερώνουν πότε μπαίνει ποιος.

Η δυνατότητα άμεσης επιβίβασης στο λεωφορείο από το lounge στη Θεσσαλονίκη είναι άξια ανεκτίμητη.

πραγματικά για ποιο λόγο ονομάζεται προτεραιότητα επιβίβασης ενώ ουσιαστικά πρόκειται για προτεραιότητα επιβίβασης στο λεωφορείο (όταν αυτό χρειαζεται). πάντως σε όποιο αεροδρομιο και αν έχω κατέβει πάντα υπάρχει λεωφορείο μόνο για business. όπως χρεώνονται λεωφορείο για 1 άτομο ή 2 ή 20 έτσι θα πρεπε να γίνεται και στην επιβίβαση ή όποια τελειώνει στο αεροσκάφος. τουλάχιστον τηρούν τα groups τελευταία

Πάντως με Lufthansa, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις αν δεν έχει έρθει η σειρά του γκρουπ σου, γιατί πολύ απλά δεν επιτρέπεται να ανοίγουν οι αυτόματες πύλες, αν δεν τις ενεργοποιήσει το προσωπικό για το συγκεκριμένο γκρουπ. Μακάρι να το έκαναν κι εδώ (κι ας έμπαινες σε λεωφορείο μετά). Γενικώς, όσοι θέλουν προτεραιότητες, δεύτερη χειραποσκευή, δωρεάν προεπιλογές θέσεων κτλ. ας πληρώσουν για την ανάλογη κατηγορία και η εταιρεία να εφαρμόσει επιτέλους την πολιτική της, χωρίς εξαιρέσεις. Νοιώθω πολύ ηλίθιος, όταν πληρώνω flex και περιμένω στην ουρά και ο διπλανός μου κάνει μετακόμιση με light και περνάει πρώτος με Group 5.

Αυτά που γράφουμε, τα έχουμε επισημάνει ποτέ ως σχόλια στην Aegean;
Επειδή μετά τον covid ταξιδεύω μόνο business, όταν μου στέλνουν ερωτηματολόγιο, τους κράζω κανονικοτατα.
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι ανάλογα με την σύνοδο είναι κ το σέρβις, δεν υπάρχει κάτι στάνταρ.
Στο τελευταίο ταξίδι από Βρυξέλλες φώναζαν γκρουπ, αν δεν ήταν το δικό σου σε έστελναν πίσω.

Στο τελευταίο ταξίδι από Βρυξέλλες φώναζαν γκρουπ, αν δεν ήταν το δικό σου σε έστελναν πίσω.
Σωστά το θέτεις: από Βρυξέλλες. Στο LGAV, με τις περισσότερες επιβιβάσεις να γίνονται με λεωφορείο, με τη διαρρύθμιση του χώρου των πυλών (ακριβώς μπροστά στην πύλη, υπάρχει διάδρομος), με τη βαλκανο-μεσογειακή μας ιδιοσυγκρασία και το γεγονός ότι τα παιδιά της πύλης της πτήσης προς προορισμό Schengen θα πρέπει να ελέγχουν παράλληλα και τη γνησιότητα και εγκυρότητα των εγγράφων, δυστυχώς μου φαίνεται πως με το να ζητάμε να τηρούνται και τα γκρουπ, ζητάμε πολλά.

Κάλλιστα ο περιορισμός των ζωνών που επιβιβάζονται θα μπορούσε να εφαρμοσθεί με ηλεκτρονικά μέσα, οπότε αναγκαστικά θα τηρείται η σειρά.

To Altea DCS (που έχει η A3) υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία.

Έχω ακούσει το κορυφαίο από επιβάτη σε bus gate στον ΑΙΑ να ουρλιάζει: δεν έδωσα μισό χιλιάρικο παραπάνω για να πάω με όλους τους άλλους :mrgreen:
Αλλά φυσικά πρέπει να γίνει και το σχετικό show, να βγουν τα κόμπλεξ, το χωριό και ότι σύμπλεγμα υπάρχει εκεί μπροστά σε όλο τον ντουνιά που δεν έχει προλάβει να πάρει ένα καφέ.
Άτιμε νέο έλληνα, σκέφτηκα, ξιπαστηκες πάλι απο το πουθενά. Από την μια ντρέπομαι για λογαριασμό τους, απο την άλλη γελάω τόσο πολύ με τέτοιες γελοιότητες. Σκεφτικά να τον ευχαριστήσω για το αναπάντεχα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, γιατί τελικά κάθισε δίπλα μου αλλά προτίμησα καφέ και βιβλίο. :cool:

Στην Αθήνα, που πέταξα πρόσφατα εφαρμόστηκε ο διαχωρισμός ζωνών. Ήμουν στο γκρουπ 2, επιχείρησε να εισέλθει κάποιος μπροστινός μου από άλλο γκρουπ και τον έστειλαν στην αναμονή.