Έδειξα κάτι photo που είχα από το επετειακό sluf (μαύρο) και μάλλον ήταν αυτό λέει. Το "πινω πολυ, καπνιζω πολυ, κανω θορυβο" ελπίζω πως θα το αναγνώριζε πιο εύκολα. :| Υπάρχει μαύρο/σκουρόχρωμο RF;
Σκουρόχρωμα έτσι πως το εννοεί αυτός είναι κάτι σε σκούρο γκρι/μαύρο, όχι την vietnam των RF... Ελπίζω δηλαδή. Στην δεύτερη ανάκριση ανέφερε ενιαία καλύπτρα, άρα μάλλον στο Α-7 καταλήγουμε. Η βλακεία είναι πως ήμουν εντελώς απροετοίμαστος, όταν άκουσα να spoolαρει πάνω από τον FIR της πολυκατοικίας μου ήταν πολύ αργά. :evil:
Τι να πώ απο μαχητικά δεν έχω έλλειψη εδώ πάντως οπότε σίγουρα δεν τρέχω να τα δώ κάθε 5 λεπτά που περνάνε Α-7 πάντως καιρό έχει να έρθει στα μέρη μας, ωράιες οι φωτό σε ευχαριστώ Επικεντρωθείτε στα πολιτικά τώρα να δούμε και εμείς τίποτα
Η πτήση της Austrian Airlines για τη Βιέννη, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Μαΐου, με το αεροσκάφος Airbus A320-214 (OE-LBP ) και με livery για την 50η επέτειο της AUSTRIAN AIRLINES για το 2008.
Ναί, αυτό ήταν......... Αυτό που μου έκανε εντύπωση καθώς έβλεπα την απογείωση, ήταν το πόσο μικρή ήταν φαινόταν δηλαδή σα να ήταν άδειο το airbus.....