SKG/LGTS Thessaloniki TRAFFIC

• Thread starter Thread starter LEKPO1A
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ναι,αυτο ηταν το ειδα κι εγω!

Μόλις κατέβηκε στην Θεσσαλονίκη - σύμφωνα με το http://www.sv1lh.net/rdr/ - το A340-600 της LH D-AIHE που εκτελούσε την πτήση DLH690 >> Frankfurt, Rhein-Main, Germany-Tel Aviv, Ben Gurion/Lod, Israel :roll:

Καλημέρα στο forum. Εχθές το βράδυ το πρόσεξα και εγώ αυτό, και σε μια γρήγορη έρευνα που έκανα σήμερα το πρωί βρήκα από το από το site της Lufthansa πληροφορίες για την πτήση LH690.

“Arrival and Departure times Flight number From To Scheduled Actual Gate Status LH 690
Frankfurt/Main International, Germany Tel Aviv - Ben Gurion, Israel
Scheduled 03:20 Actual 03:15 LH 690 Thessaloniki, Greece Tel Aviv - Ben Gurion, Israel 05:30 06:21 Arrived “

Και κατά σκέλος
Flight number From - To - Scheduled Actual Gate Status
LH 690 Frankfurt/Main International, Germany Thessaloniki, Greece 22:25 - 22:40 C13 Departed

Flight number From - To - Scheduled Actual Gate Status
LH 690 Frankfurt/Main International, Germany Thessaloniki, Greece 02:10 - 02:02 Arrived

Flight number From - To - Scheduled - Actual Gate Status
LH 690 Thessaloniki, Greece Tel Aviv - Ben Gurion, Israel 03:30 - 04:23 * Departed

LH 690 Thessaloniki, Greece Tel Aviv - Ben Gurion, Israel 05:30 - 06:21 Arrived

Όπως επίσης και ότι η πτήση LH691 της επιστροφής έφυγε από το αεροδρόμιο του TELAVIV με 171 λεπτά καθυστέρηση

LH 691 Tel Aviv - Ben Gurion, Israel Frankfurt/Main International, Germany 05:00 07:51 B06 Departed

Η απορία μου είναι αν μπορεί να προσγειωθεί ένα airbus A340-600 στον 10/28 (2440m) και πόσο περισσότερο να απογειωθεί από αυτόν ????

Μαζικές αφίξεις κάθε Τρίτη από group αυστριακών ηλικιωμένων για μερικές μόνο εβδομάδες με αεροσκάφη της Austrian.
Σήμερα είχαμε 5 αφίξεις από VIE, 1 από SZG, 1 από INN και 1 από GRZ.

Oχι ακριβώς SKG traffic, αλλά πήρε κανείς χαμπάρι κατά τις 10 το πρωί ένα μαχητικό που έκανε 2 περάσματα πάνω από την πόλη; Εγώ δυστυχώς ήμουν εντός και δεν μπόρεσα να το χτυπήσω, αλλά φίλος μου ανέφερε για κάτι σκουρόχρωμο/μαύρο, παλιό σχετικά κάπνιζε και πετούσε χαμηλά. Κανένα επετειακό SLUF; :roll:

Αν όχι Α-7 τότε πολύ πιθανόν, και μάλλον πιθανότερο να πρόκειται για RF-4 που εδρεύει και πιο κοντά, καπνίζει και πολύ :D