SKG/LGTS Thessaloniki TRAFFIC

φιλε seven4seven κατεγραψε και το σημερινο: Β747-200F με reg. TF-ARM ή ΑRW δεν το εβλεπα καλα,και με τιτλους SundtAtlantaSkybridge.

Ακομη σημερα ειχαμε ενα Β767 της Rossiya και ενα ΕΜΒ190(μηπως ηταν το 1ο που εχει ερθει ποτε στο Μακεδονια?) της Αρκια σε χρωματα Air Universal(reg 4x-ema)

Velerefontis":2lcdfias said:
Ακομη σημερα ειχαμε ενα Β767 της Rossiya και ενα ΕΜΒ190(μηπως ηταν το 1ο που εχει ερθει ποτε στο Μακεδονια?) της Αρκια σε χρωματα Air Universal(reg 4x-ema)

To 763 κάθε Τρίτη και Παρασκευή πρωί από Πετρούπολη!
Το ΕΜΒ-195 κάθε Δευτέρα και Παρασκευή μεσημέρι από Τελ Αβίβ!

Β707 στο LGTS ΣΗΜΕΡΑ (7/1/2010)

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους από ένα νέο μέλος του Airliners.gr !

Μόλις πρίν απο κανένα 30λεπτο, πρέπει να προσγειώθηκε στον 16 του Μακεδονία - αν δεν κάνω λάθος γιατί δεν πρόλαβα να το δω καλά, χώρια την έκπληξη- ένα Τετρακινητήριο που μου εμοιαζε σαν Β707 !
Αν είναι έτσι, μήπως ξέρει κάποιος περισσότερες πληροφορίες γι αυτό και αν θα ξαναέλθει στο Μακεδονία;

Πολλές ευχές σε όλους για μια καλή Αεροπορική (και όχι μόνο) χρονιά !!!

ΜILD_LGTS

Re: Β707 στο LGTS ΣΗΜΕΡΑ (7/1/2010)

Οντως 707 ηταν :banana: :thx: .Προσγειωθηκε στον 16 μεταξυ 15:30 - 15:45.Για cargo μου φανηκε εμενα.

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση ! Αν το πετύχω στην απογείωση ίσως ανεβάσω και καμιά photo !

Ώστε ο ασυνήθιστος ήχος που τάραξε τη μεσημεριανή μου ραστώνη και μ' έκανε να πεταχτώ στο μπαλκόνι, περιμένωντας να δω 747 (και εν συνεχεία να νομίζω οτι τελικά ήταν κάποιο ρωσικό τετρακινητήριο) ήταν 707;;
Αρκετά ενδιαφέρον, αλλά βαριέμαι να τρέχω τώρα στο αεροδρόμιο. :mrgreen:

Είναι της ισπανικής αεροπορίας. Μας είχε επισκεφτεί αρκετές φορές και μέσα στο 2009.

Παντως μιλαμε για πολυ θορυβο.πεταχτηκα κ γω εξω στο μπαλκονι περιμενωντας κανα 747αρι ή κανα ΙL και με μεγαλη εκπληξη ειδα 707!! :banana: :banana: μηπως υπαρχει φωτο γενικοτερα?

Δυστυχώς δεν το πρόλαβα...
Πρώτη φορά το είδα και γώ και ξαφνιάστικα. Ασε που και μένα με παραπλάνησε ο κάτι σαν σφύριγμα ήχος του. Όσοι το άκουσαν σκέφτηκαν ότι μάλλον κανένα ρώσσικο θα ναι πάλι...