Ryanair

Αγαπητέ ΟΑ701, επειδή βρισκόμουν στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για την "πρωτη" (ως όφειλα ως σωστός spotter), ιδού το event.

To κλασικό νεροκαλωσόρισμα, ένα banner απο δυο ταλαίπωρους και η Δημοτική Τηλεόραση δια τα περαιτέρω. Τώρα το τί συνέβη στα γραφεία ή την αίθουσα αφίξεων δεν ξέρω... Μπορεί να τους κέρασαν τσουρέκι και μπουγάτσα...

Ίσως να μην έγινα κατανοητός Doc. Event διοργανώθηκε και στο HHN και απο εκεί έγιναν και οι δηλώσεις που παραθέτω.

Την υποδοχή της SKG την είδα μέσω του δικού σου φωτορεπορτάζ :cool: , μια χαρούλα μου φάνηκε για loco καλωσόρισμα, δεν ήρθε δα καμιά AF/IB/AA για πιό upgraded καταστάσεις.

Η ΑΑ μου άρεσε !!!!!!!!!! Θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε καθημερινά τα 767 / 777 τους (AF & IB είναι tres passes !!!)

Σαν να το ήξερα ότι θα μου βγάλεις "σκάρτες" τις AF/IB, γι' αυτό προσέθεσα λιγάκι αλατοπίπερο. :mrgreen:
Μόνο που αντί 767/777, πιστεύω δεν θα σε χαλούσε καθόλου ένα τέτοιο κουκλί :cool:

OA701":1x5w5r59 said:
Ντου από παντού, ήδη διάβασα ότι Κώς και Ρόδος πιέζουν για σύνδεση με SKG και VOL μπάς και τονωθεί λιγάκι ο εσωτερικός τουρισμός :cool:

Κάτσε να ανακοινωθούν τα περαιτερω μέτρα περικοπών μισθων,συντάξεων κτλ..και θα δεις "τόνωση.."..Άσε που η FR είναι άγνωστη ακόμα στο ελληνικό κοινό οπότε και να έμπαινε domestic άδεια θα πηγαινοέρχονταν τα 738..Ας τη μάθει πρώτα ο κόσμος να στεριώσει στην ταξιδιωτική συνείδηση των Eλλήνων και μετά ας κάνει και εσωτερικού όπως στην Ιταλία..Πάντως η U2 θαχε περισσότερες πιθανότητες να πετύχει εάν το τολμούσε..

Σε πρώτη ανάγνωση μου ήρθε ένας ενθουσιασμός και μόνο στην ιδέα σύνδεσης από Ryanair της Θεσ/νίκης με Κω/Ρόδο αλλά καλύτερα ας είμαι πιο εγκρατής με αυτό το ενδεχόμενο!
Πάντως αν λάμβανε όντως χώρα ,λέμε αν, πιστεύω ότι δε θα χρησιμοποιούσε αεροπλάνα της αποκλειστικά στο δρομολόγιο Θεσ/νίκη-Κω/Ρόδο αλλά μάλλον αρχικά σε στυλ τσαρτεράδικης δηλαδή π.χ. Hahn-Θεσ/νίκη-Ρόδο-Hahn και της επόμενης μέρας Hahn-Ρόδος-Θεσ/νίκη-Hahn. Δηλαδή σε κοινούς προορισμούς που έχει και από τις 2 ή 3 συγκεκριμένες ελληνικές πόλεις για να μπορέσει να βγάλει αρχικά κάποια συμπεράσματα για το αν έχει ''ρεύμα'' η κίνηση αυτή.

Αν γίνει αυτό, ελπίζω μετά από αυτές τις 3 πτήσεις το πλήρωμα να πηγαίνει σπίτι του. Ποτέ δεν ξέρεις με αυτούς. :|

Αλλαγή στο site της Ryanair!!

http://www.ryanair.com/en

Ωφείλω να παραδεχτώ ότι είναι ανώτερο, αν και δεν είμαι από αυτούς που θεωρούσαν κιτς το προηγούμενο.

Ήταν καρακιτσαριό.
Τώρα είναι πολύ καλύτερο αλλά πρέπει να φτιάξουν λίγο ακόμα τα χρώματα.