Ryanair στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter HEJ_fan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Έχουν ξεφύγει εκει στην εταιρεία του Μιχαλάκη ή μου φαίνεται;..50Ε για την 15κ και 70Ε χρέωση για την 20κ βαλιτσα!!! :shock: :shock:

παιδιά τελικά ισχύει ακόμα ότι με mastercard prepaid webuy της Πειραιώς μπορούμε να γλυτώσουμε το administration fee;

Cross":2jce8i5n said:
nikosoik":2jce8i5n said:
1. Ζύγισμα χειραποσκευής και για 100γρ. ναι 100γρ. πήγαν να με βάλουν να πληρώσω 60€!!!
Χωρίς να το έχω διασταυρώσει, κυκλοφορεί η φήμη ότι σε ορισμένους σταθμούς το προσωπικό εδάφους παίρνει προμήθεια για κάθε εντοπισμό χειραποσκευής εκτός ορίων βάρους/διαστάσεων. Λογικό λοιπόν να θέλουν να σε χρεώσουν, αν έτσι ανεβαίνουν οι αποδοχές τους.
Λέτε να πειράζουν και τις ζυγαριές; Αντε τώρα να βγάλεις άκρη!

Απορια,η συμφωνια της εταιριας με τα αεροδρομια - τοπικους φορεις ειναι οπως στην Κυπρο(5ετη συμφωνια) η' ειναι ανα σεζον?

szzs":2hcvs7gq said:
παιδιά τελικά ισχύει ακόμα ότι με mastercard prepaid webuy της Πειραιώς μπορούμε να γλυτώσουμε το administration fee;

"ακόμα"; Έγινε κάτι;

Παιδιά, να ρωτήσω τι έγινε με την ιδέα της βάσης στη Θεσσαλονίκη; Ξέρω ότι θα αποσύρει ένα αεροπλάνο από Εδινβούργο λόγω και καλά ακριβών τελών. Ο Μπουτάρης εδώ είπε θα απαντούσε στις 15 Μαρτίου στη πρόταση. Μη ξεχνάμε πως "η αγαπημένη μας εταιρία" ζήτησε και 1,5εκ. ευρώ. Βέβαια αν φέρει κόσμο και καμιά 10αριά ακόμα συνδέσεις, δε νομίζω να μας χαλάσει, σε συνδυασμό πάντοτε με μια σωστή και οργανωμένη καμπάνια Θεσσαλονίκης-Πιερίας-Χαλκιδικής κτλ...

Cross":3482ywz7 said:
Χωρίς να το έχω διασταυρώσει, κυκλοφορεί η φήμη ότι σε ορισμένους σταθμούς το προσωπικό εδάφους παίρνει προμήθεια για κάθε εντοπισμό χειραποσκευής εκτός ορίων βάρους/διαστάσεων. Λογικό λοιπόν να θέλουν να σε χρεώσουν, αν έτσι ανεβαίνουν οι αποδοχές τους.

Ίσως να το χω ξαναγράψει, αλλά μού έχει μείνει αξέχαστη η στιγμή 2 χρόνια πριν, που ''λάδωσα'' με 10Ε την Γερμανίδα στο Memingen/FMM για να περάσω την αποσκεύη μου που είχε 1-2 κιλά παραπάνω :shock: :x Ούτε καν προμήθεια, έγινε απευθείας η δουλειά...

Πέταγα απο Αθήνα και όπως πηγαίναμε προς το διάδρομο απογείωσης βλέπω ένα γνωστό 737 της αγαπημένης μας εταιρίας. Έψαξα και είδα ότι δεν έχει πτήση για Αθήνα. Τι γύρευε;

Καλησπέρα και πάλι μετά από καιρό...
μια απορια και από μένα και όποιος μπορεί ή γνωρίζει ας βοηθήσει..
Ταξιδεύω με τη κοπέλα μου με ryanair και η ερώτηση έχει ως εξής: ΄Εχουμε δηλώσει 1χειραποσκευή κατά άτομο και η κοπέλα θα κουβαλάει τη κλασσική γυναικεία τσάντα της.Θεωρείται έξτρα χειραποσκευή?
Ευχαριστώ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.