Ryanair στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter HEJ_fan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
caralho":1h2mdxsk said:
Σύμφωνα με το Route Map του site της εταιρείας, νέος προορισμός από τη Θεσσαλονίκη, το Weeze ή αλλιώς Dusseldorf (σύμφωνα με την εταιρεία πάντα). Ημερομηνία έναρξης δεν εχουν ανακοινώσει ακόμη...

Την έναρξη του δρομολογίου από τις 16 Μαΐου από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης προς το αεροδρόμιο του Βίζε (Weeze) στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας ανακοίνωσε σήμερα η Ryanair, αυξάνοντας σε 13 τις διεθνείς πτήσεις της.
Συγκεκριμένα, οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα και η τιμή του εισιτηρίου θα ξεκινάει από 35,99 ευρώ (απλή μεταβίβαση), συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

To SKG-NRN 1,3,4 and CHQ-NRN 2,5...To Weeze λεγεται..Βέετσε..Το Βίζε (γιατί όχι και Βύζε) αγγλοφέρνει

Angel Aviation":1a1f5fz5 said:
Και στο booking engine, δειχνει weeze, και απο Χανιά. Τιμές ακόμα δες βγάζει, αλλά πάμε γερά στις 16 πτήσεις από χανιά...
Του χρόνου σας θέλω, όταν θα ζητάνε 1.5 μύριο ακατέβατα για τις ίδιες πτήσεις...

Tα δρομολόγια του "Βύζε" :lol: ανέβηκαν και έχουν ως εξής

NRN-CHQ 5 640-1110/1135-1425, 2 1325-1755/1820-2110

NRN-SKG 1 1610-2010/2035-2235, 3 1615-2015/2040-2240, 4 1650-2050/2115-2315

Συγγνωμη αλλα τα BUD - CHQ και BUD - RHO ποτε εξαφανιστηκαν ? Δεν ξερω αν ειχαν ανεβει καθολου στο συστημα κρατησεων, αλλα τωρα εξαφανιστηκαν και απο τον χάρτη.

OA701":1ego9dze said:
Του χρόνου σας θέλω, όταν θα ζητάνε 1.5 μύριο ακατέβατα για τις ίδιες πτήσεις...

Είναι ενα θέμα που θα αντιμετωπίσουμε του χρόνου. Δεν ξέρω βέβαια αν θα είναι ακριβώς έτσι, σύμφωνα με τη λογική της εταιρίας, έτσι θα είναι, αλλά υπάρχει και ο ακόλουθος παράγοντας. Τα εισητήρια έχουν συνήθως μια πιο υψηλή τιμή από οτι οι κεντροευρωπαικές πτήσεις, , οι βαλίτσες είναι πιο ακριβές στη high season , οι πτήσεις δεν είναι καθημερινές σε όλους τους προορισμούςπου σημαίνει οτι για εβδομάδα η βαλίτσα συνήθως θα υπάρχει (βεβαια πηγαίνοντας στον ήλιο, είναι μαλλον αρκετό το βαλιτσάκι με 2 μαγιό και 2-3 αλλαξιές, but anyway.

Θα δούμε τα στατιστικά και τις κινήσεις εδώ, και στην τελική ίσως και να συμφέρει να τα πάρουν τα 1.5 εκ. Ούτε οι πρώτοι θα είμαστε ούτε οι τελευταίοι. Και στην τελική το πολύ πολύ να φύγει, να έχει φέρει 130.000 άτομα να δουν το νησί, και έστω ενα 10% να ξαναέρθει, 13.000 returning visitors θα είναι επιτυχία. Απορώ πως μπορεί να το δει με άσχημο μάτι. Worst case scenario μένουμε με οτι είχαμε πέρυσσι.

Είπαμε, δεν είναι πανάκεια, θέλει τις ισορροπίες με τους T/O, αλλά ο σημερινός επιβάτης της Ryanair ειναι εν δυνάμη πελάτης του T/O στο μέλλον.
Και στην τελική, έχω ξαναεκφράσει την άποψη οτι η ryanair δεν έχει πολλά χρόνια ζωής με το ίδιο μοντέλο. εταιρία που μένει στάσιμη δεν μπορεί να συνεχίσει, και οι δρόμοι εξάπλωσης πλεον έχουν περιοριστεί, τουλάχιστον σε περιοχές που να έχει και ψωμί η κατάσταση.

Και όπως έχω ξαναπεί, περισσότερα λεφτά δινονται έμμεσα στους T/O μέσω των προμηθειών επί των ξενοδοχειακών δωματίων, αλλά δεν βλέπω κάποιον να φωνάζει για αυτό. Είναι βέβαια αεροπορικό φόρουμ, για αυτό προφανώς, αλλά αν υπολογίσεις το πόσο πουλάει ο T/O το δωμάτιο στην σκανδιναβία πχ, και πόσα λεφτά αγοράζει το δωμάτιο οι T/O, προσθέσεις όλες αυτές τις διαφορές όλων των ξενοδοχείων πχ Χανίων και Ρεθύμνου, είμαι σίγουρος οτι ξεπερνάει το ποσό που λές.

billaras":i7r9kzcq said:
Μάλλον για αυτό τον λόγο viewtopic.php?f=67&t=2082&st=0&sk=t&sd=a&start=660#p146282
Ελπίζω να είναι προσωρινό.

Δεν νομιζω πως σχετιζονται. Τα δρομολογια αυτα θα ξεκινουσαν Απριλιο. Αν ηταν γι'αυτο το λογο και προσωρινο δεν θα τα εβγαζαν απο το χαρτη, οπως δεν εγινε και με τα SKG, FKB, FMM, πτησεις των οποιων ακυρωθηκαν ως τα μεσα Μαρτιου. Μολις παρατηρησα πως ανακοινωσαν απο Βουδαπεστη πτησεις για NRN και BLL. Ισως θυσιασαν τα Χανια και τη Ροδο που μπορει να ειχαν λιγες κρατησεις ως τωρα για να ανοιξουν αυτους τους νεους προορισμους.

@angelaviation
Ότι λές είναι καρασωστό, συμφωνούμε απόλυτα. Χιούμορ έκανα με το 1.5 μύριο και την τακτική της FR. Τα λεφτά δεν είναι πολλά όταν η αεροπορική υπόσχεται υπερδιπλάσιο κόσμο κι όταν το ποσό επιμεριστεί. Ωστόσο είναι αφενός πρόβλημα να βρεθούν τη σήμερον ημέρα τόσα λεφτά απο τοπικούς φορείς και αφετέρου ελλοχεύει ο κίνδυνος να στην κάνουν TUIδες και Θωμάδες κ να την :5: ...

@cabincrewforever,billaras
Με την Ουγγαρία υπάρχει πρόβλημα, όπως γενικότερα υπάρχει πρόβλημα... :(

Πρόβλημα με τη πληρωμή μέσω mastercard prepaid. Δοκίμασα 4 φορές, έχω balance, αλλά ... δεν εγινε δεκτή.
Έχω mastercard prepaid της Πειραιώς. Έχει συναντήσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα προσφατα;

Γενικά πάντως, υπάρχουν προβλήματα της Ryanair με την αποδοχή καρτών http://ryanair.site-forums.com/t2752-ma ... id-rejects

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.