Ryanair στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter HEJ_fan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Η καρδια μου χτυπαει σαν τρελη ... Πολυ θλιψη για το χαμο της πολυαγαπημενης Malev απο τη μια, τρομερη χαρα απο την 100 % αναμενομενη κινηση της Ryanair απο την αλλη. Θεσσαλονικη, Χανια και Ροδος οι νεοι προορισμοι στην Ελλαδα απο την νεα βαση της εταιρειας στη Βουδαπεστη ... Βουδαπεστη σου ερχομαστε ... :banana: :banana: :banana:

http://www.ryanair.com/en/news/ryanair- ... new-routes

νεο δρομολογιο Θεσσαλονικη-Βουδαπεστη για να καλυψει το κενο της Malev
Οι πτησεις αρχιζουν απο 17-2-2012 με τιμες που αρχιζουν απο 9,99
http://www.ryanair.com/en/news/ryanair- ... new-routes

Ουπς με προλαβαν,παρακαλω τους διαχειριστες να το διαγραψουν και ας κρατησουν μονο το λινκ

Καλησπερα παιδια . Θελω να βγαλω ενα εισητηριο απο Κω για Μπολωνια και εκει που πρεπει να επιλεξω για ασφαλεια ( χωρα διαμονης),δεν υπαρχει η Ελλαδα .Τι να κανω ; Να επιλεξω Ιταλια ; Ευχαριστω εκ των προτερων

Tα δρομολόγια της FR:3,7 SKG-BUD 1520-1550/1225-1455..Πήρε τα slots της MA..Αλλά μόνο 2w δεν βγαινει ΠΣΚ :rant: Ακόμη δεν ανέβηκαν RHO,CHQ

Η Ryanair έχει δείξει φοβερά "αντανακλαστικά" τις τελευταίες μέρες...Και σήμερα αλλά και στην περίπτωση της Spanair ήταν η πρώτη που έτρεξε να καλύψει δρομμολόγια...Έχουν βέβαια και την άνεση οι Ιρλανδοί να κάνουν τέτοιες κινήσεις...
Απ'ότι φαίνεται μάλιστα,το κλείσιμο της MALEV το περίμεναν και είχαν ήδη προετοιμάσει τα σχέδια τους...

Eχουν και διαθέσιμα αεροπλάνα που παρκάρανε αν δεν κάνω λάθος μετά το καλοκαιρινό πρόγραμμα. Φυσικά οποιοσδήποτε επιχειρηματίας εφόσον έχει τα μέσα θα αφήσει γραμμές που αποφέρουν λίγα, έχουν χαμηλές πληρότητες, δεν έχουν ζήτηση όλο το χρόνο ή πρέπει να προσφέρει πολύ φτηνούς ναύλους για να χτυπήσει αγορές με μεγάλη ζήτηση όπως τα δρομολόγια της Malev ή της Spanair.
flesland":2iw7sfe4 said:
Τώρα για την μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια αναρωτιέμαι σε ποιο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης θα μπουν οι Ρώσοι ή οι Ισραηλίτες φίλοι μας; Είναι αυτό που ειπώθηκε για τις υποδομές μας...
Οι υποδομές υπάρχουν και στην Θεσσαλονίκη και στην Χαλκιδική και ήδη κάποιοι Ρώσσοι φίλοι μας τις χρησιμοποιούν. Δε μιλάω μόνο για τα γκρούπ κλπ τα οποία προκαλούν ένα μικρό πανικό το καλοκαίρι αλλά και για ανθρώπους με ιδιαίτερα υψηλά εισοδήματα που έχουν τα λεφτά για αγορές πολυτελέστατων κατοικιών στην Χαλκιδική.

Καλησπέρα, καναμε κράτηση για Ρώμη με ryanair απο το site της εταιρίας. Στην κράτηση κάναμε ένα ορθογραφικό λάθος στο όνομα ενός επιβάτη. Το check-in δν εχει ανοιξει ακόμα. Υπαρχει δυνατότητα διορθωσης όταν ανοιξει τo check in, η κατευθείαν αλλο εισιτήριο? Ευχαριστώ.

Εχω κανει αναλογο λαθος με το επιθετο συγκεκριμενα σε κρατηση με την Thomas Cook UK, σε τηλεφωνικη συνομιλια με το τμημα κρατησεων μου ζητησαν 100ευρω προστιμο για ενα ασυμαντο λαθος, την στιγμη που το συνολικο κοστος των εισιτηριων ηταν αντιστοιχο του προστιμου. δεν το συνεχισα, πηγα κανονικα για τσεκ ιν και η συνοδος εδαφους ουτε που το προσεξε (θα σου προτεινα να κανεις το ιδιο, αν σε ρωτησουν απο την ρωμη-κανε οτι δεν καταλαβαινεις) :D , αυτο εχω να σου προτεινω εγω-εσυ αποφασιζεις! :arrow:

Το λάθος εδω ειναι λιγο πιο μεγαλο :D. Charalampia στην ταυτότητα, Charoula στην κρατηση. Ντρέπομαι.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.