Ryanair στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter HEJ_fan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Όχι απλά ήταν οn time, αλλά ήρθε και 30 λεπτά νωρίτερα !!! Υπήρξε η κλασσική υποδοχή με το νερό και συνεργειο της Δημοτικής Τηλεόρασης TV100. Παρακάτω φωτογραφίες από το event

[album]21661[/album]

[album]21662[/album]

[album]21663[/album]

Την Κυριακή πετάω για Bergamo από Ν. Αγχίαλο στις 10:30 το πρωί.

Στο αεροδρόμιο πως θα μας ελέγξουν τις αποσκευές;
Το ρωτάω αυτό μιας και θα έχω και αποσκευή 15kg . Θα τις ζυγίζουν όπως συμβαίνει και στα μεγάλα αεροδρόμια.

κανονικά! :)
Όπως σε κάθε αεροδρόμιο!
Πρόσεξε τα έξτρα κιλά, γιατί Ιταλία τουλάχιστον τα ελέγχουν!
Και φυσικά τη χειραποσκευή, όπου ισχύουν οι γνωστοί κανόνες: μόνο μία, ούτε καν τσαντάκι ή φωτογραφική μηχανή (εκτός κι αν χωράει στην τσέπη του μπουφάν), διαστάσεις 55χ40χ20 (άντε και χ21) και 10 κιλά βάρος (και να θες, παραπάνω από 10 κιλά δύσκολα θα χωρέσουν...).
Το ότι πληρώνεις βαλίτσα, δε σου δίνει κάποιο παραπάνω δικαίωμα σε χειραποσκευή.

Βασικά δεν νομίζω να υπερβώ τα 15 κιλά. Για 4 μέρες θα πάμε στις Ιταλικές και ελβετικές Άλπεις.
Ένα μπουφάν, 1 ζευγάρι ορειβατικά μποτάκια, ένα επιπλέον παντελόνι και κάτι ψιλά.

Μαζί μου θα έχω ένα σακίδιο πλάτης και αν δω πως είναι πάνω από 15 κιλά ( πράμα λιγάκι δύσκολο ) βάζω μερικά από τα πράματα της βαλίτσας στο σακίδιο πλάτης.

Φωτογραφική μηχανή στο σακίδιο πλάτης αυστηρώς.

Άντε την Κυριακή να δούμε τι σόι εταιρία είναι η Ryanair.

Καλό μας ταξίδι!!!!!!!!!!!

Είχα γράψει πρίν καιρό
OA701":3hig4500 said:
Για τους νέους προορισμούς που ανακοινώθηκαν, εάν και εφόσον παραμείνουν ώς έχουν, θεωρώ λογική την επέκταση στην Ιταλία, πολύ θετικό το άνοιγμα της Σουηδίας και ενδιαφέρον το Κάουνας. Την Αγγλία και τη Γερμανία τα θεωρούσα εν μέρει αχρείαστα αφού υπάρχει ήδη υπεραρκετή προσφορά (αν και η U2 για LGW τσουρουφλίζει) ωστόσο οι χώρες αυτές είναι οι στυλοβάτες με τεράστια νούμερα. Θα προτιμούσα στη θέση τους περισσότερη Σουηδία αλλά και Νορβηγία, θα ήταν καλό να υπάρξει μία "πρώτη επαφή" με τα ανατολικά παράλια της Ισπανίας (BCN/GRO/REU, VLC) ενώ υπάρχει "ψωμί" σε Κύπρο, Ισραήλ και Λίβανο.

Φημολογείται ότι έρχεται η "πρώτη επαφή" αλλά θα είναι πρωτευουσιάνικη :mrgreen:

Νομίζεις ότι ο Βενιζέλος είναι για την τσέπη της Ryanair? Πάντως αν πάει και κάνει κάτι τέτοιο θα θυμώσω πολύ μαζί της!! :rant:

Νομιζω εννοεί Θεσσαλονίκη-Barajas.

έτσι κομπλεξικός θεσσαλονικιός που είμαι τι περιμένεις? :D πρωτεύουσα ακούω κ αθήνα σκέφτομαι... αν είναι έτσι τότε θα :thx: Ryanair

Το Μπαράχαθ είναι σωστό, η SKG όχι (η ΑΤΗ δε εμπίπτει σε sci-fi μέχρις νεωτέρας). Το σχόλιο μου αφορούσε πρότερο σχολιασμό των 11 νέων προορισμών του Διαγόρα.

Δεν προφέρεται Μπαράχαθ! :shock:
Το 's' προφέρετει ΠΑΝΤΑ 'σ' στα Ισπανικά, ανεξαρτήτως του τι προηγείται ή ακολουθεί.

@caralho, kρίμα που τζάμπα σε έκανα και χάρηκες.
Σας το έφαγαν οι Τσαμπίκοι το Barajas.

Πάντως αν είναι μια φορά κουλό το να δούμε Ryanair στην Αθήνα, θα ήταν 10 φορές κουλό το να ξεκινήσει συνδέοντας την με την πιο ακριβή ίσως βάση της (Barajas) και όχι με κάποιο από τα γνωστές φθηνιάρικες κλασικές αξίες (Bergamo, Charleroi, Hahn etc).

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.