Ryanair στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter HEJ_fan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Δύο παρατηρησούλες απο εμένα
IATA/TASOS":2y6z0m8c said:
Η ryanair με τα ξεφτύλα εισιτήρια της δεν της χαλάει να πάρει τα 300.000,00 ευρω (ή 1,5 ευρώ ανα επιβάτη/ανα γεμάτη πτήση).
Υπενθυμίζω απλά ότι τα λεφτά που παίρνουν είναι κυρίως για τις χειμερινές πτήσεις και δευτερεύοντος ως risk allocation για το άνοιγμα νέων προορισμών και γραμμών.

IATA/TASOS":2y6z0m8c said:
Αν φέτος έχουμε την αύξηση των τουριστών που έτσι φαίνεται (εκτος απροόπτων), θεωρητικά του χρόνου θα πάμε πολύ καλύτερα (πάλι εκτός απροοπτων γεγονότων, βλ τσουνάμι, σεισμοί γρίπες και ότι άλλο βγάλουν).
Δεν είναι απαραίτητο και έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν μίας καλής σεζόν να επακολουθεί κακή χωρίς να συντρέχουν απρόοπτα γεγονότα. Τα αυξομειούμενα νούμερα των αφίξεων δεν συνεπάγονται και τις αντίστοιχες αυξομειώσεις στους τζίρους του ευρύτερου κλάδου.

Απορία: Καποιοι προορισμοί δεν συνεχίζουν και την χειμερινη σεζόν αλλά η επιδότηση είναι για όλους τους προορισμούς, σωστα? Καταλαβες τι εννοω φαντάζομαι.

Και όσο για τα τελευταία, είπα και εκτός απροόπτου (για να είμα και καλυμένος) 8)

Kοίταξε, ισχύει κι η εξήγησή σου αλλά στη Ρόδο ας πούμε καβατζώσανε 300k για 3 έτη αν θυμάμαι σωστά με 2+1 προορισμούς τον πρώτο χρόνο και +11 τον δεύτερο. Επίσης, φέτος το καλοκαίρι BGY και PSA έχουν γίνει 3χ/week (βασικά το BGY γίνεται 4χ τον Αύγουστο), η BLQ ξεκινάει με 2χ και τον Αύγουστο γίνεται 3χ ενώ και το STN συνεχίζει με 3χ +1 τον Αύγουστο. Η επιδοτηση παρ'ολα αυτά παραμένει η ίδια που σημαίνει ότι και βγάζουν τα λεφτά τους και χρησιμοποιούν ενδεχομένως την επιδότηση για άνοιγμα νέων προορισμών. Νομίζω πάντως ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι αρκετά καθοριστικό καθώς αναλογώς το πώς θα εξελιχθεί το άνοιγμα τους (κυρίως σε Ρόδο, Θεσ/νίκη και Κω) θα καθορίσει και τις μελλοντικές κινήσεις τους. Αν τους καταφέρουμε και στο RHO-SKG, αφρός θα είμαστε :mrgreen:

Ρε παιδια τι σημαινει η καινουρια χρεωση της fr στην αναλυση των χρεωσεων της τιμης εισιτηριου 'cancel/delay levy' 2E

Tελικά παρόλο που το ίδιο το δελτίο τύπου της εταιρείας λέει για Ιούνιο, η FR ξεκινάει το Λονδίνο-Κέρκυρα 7 Ιουλίου..Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη..
1,4 STN-CFU 1145-1555/CFU-STN 1620-1840

Αύριο επίσημη πρώτη της FR στη Σαλόνικα με HHN και RYG..Να δούμε τι υποδοχή ετοιμάζει ο δήμαρχός μας..Εκτός από σωρούς σκουπιδιών..Κρίμα που δεν θα παραστεί ο νομάρχης της καρδιάς μας..Ελ Ζόρο.. :D

Δεν ξερω για το δήμαρχο, εγώ θα είμαι στο γνωστό spotterομέρος να την υποδεχτώ όπως της αξίζει. Όσοι πιστοί προσέλθετε (θα υπάρχει μπουγάτσα και καφές)

Πως πηγε λοιπον η πρωτη μερα? Απο οτι ειδα οι πτησεις ηταν on-time (και με το παραπανω).
Εχουμε πληροφοριες για πληροτητες, τελετες υποδοχης κτλ?

Ενημερωση:
Τελικα ειχε 95% πληροτητα, πολυ καλο σημαδι θα ελεγα.
http://www.voria.gr/index.php?module=ne ... &sid=46153

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.