- Περιοχή
- Dortmund
- Website
- www.airliners.gr
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- ANA
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDLW
Πολύ ευγενικός ο χαρακτηρισμός σου απέναντι στο πρόσωπό μου. Πιστεύω ότι τέτοιου είδους απόψεις δεν βοηθούν την επιχειρηματολογία σου και δεν βοηθούν την δημιουργία διαλόγου. Το θεωρώ λογικό να υποστηρίζεις άλλη άποψη από μένα, που είμαι απλώς επιβάτης και γράφω αυτό που αντιλαμβάνομαι ως απλός επιβάτης. Δεν πρέπει να έχω αναγκαστικά και κάποια σχέση με το επάγγελμα για να εκφέρω άποψη, όπως και εσύ δεν πρέπει να έχεις σχέση με το δικό μου επάγγελμα για να εκφέρεις άποψη για το αν μια εταιρία internet είναι καλή ή όχι.etzanidi":22x4prnc said:Ο γνωστος ξερολας ο ελληναρας που εκφραζει αποψεις χωρις να ξερει που του πανε τα τεσσερα.
Όσον αφορά τώρα την ουσία. Αναφέρθηκες μόνο σε ένα σημείο των όσα έγραψα. Ίσως το 2:45 να ήταν λίγο παρατραβηγμένο. Βάλε 2:30 τότε και πιστεύω ότι είναι οκ. Το ότι η εταιρία σας ΔΕΝ σέβεται τους επιβάτες της (βλ. π.χ. πρόστιμο από την ιταλ. ΥΠΑ) αυτό το θεωρώ σοβαρή -για να μην πω εγκληματική- έλλειψη.
Είναι μια από τις λίγες εταιρίες που για να πάρεις όσα δικαιούσαι από τον κανονισμό 261/2004 της ΕΕ πρέπει να κινηθείς νομικά εναντίον της εταιρίας. Αλλιώς δεν σου δίνει αυτό που δικαιούσαι. Ναι, η άποψή μου για την εταιρία δεν είναι η καλύτερη. Το έγραψα και χθες σε ΠΜ στον OA701 ότι «την εμπιστεύομαι όσον αφορά την ασφάλεια πτήσεων, αλλά σε ότι αφορά το customer service απλά δεν υπάρχει.»
Και συγνώμη αλλά αυτό το πιστεύω δεν μπορείς να το αλλάξεις, διότι δεν θα βρεις επιχειρήματα. Όταν πετάς στο TSF και μετά από τρεια missed approach κάνεις diversion στο TRS είναι όλα οκ. Αλλά από εκεί έχεις μια υποχρέωση να μεταφέρεις τον επιβάτη στον τελικό του προορισμό και όχι να τον αφήσεις στο έλεος της τύχης. Συνέβη σε έναν φίλο μου πριν 2-3 χρόνια. Θέλω να πιστεύω ότι η κατάσταση σήμερα είναι διαφορετική, αλλά σε καμιά περίπτωση είναι «μία εταιρία που θεωρείται πρώτη στην εξυπηρέτηση των επιβατών.» Αυτό είναι και το σημείο που ήθελα να τονίσω με την δημοσίευσή μου.
Υ.Γ. Ίσως να μην είναι η σωστότερη κίνηση να δημοσιεύσεις το ρόστερ σου σε δημόσιο χώρο. Δεν ξέρεις άλλωστε ποιοι άλλοι διαβάζουν εδώ. Άλλοι που μπορεί να έχουν περισσότερη σχέση με το επάγγελμα από μένα. Εντελώς φιλικά η συμβουλή μου