Ryanair στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter HEJ_fan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
no frills":5g59fo6l said:
nfeefe δεν χρειάζεται να εκνευριζόμαστε... μια διαπίστωση έκανα που όπως βλέπεις μάλλον βάσιμη είναι...
Δεν εκνευρίστηκα. Άπλα τονίζω το αυτονόητο. Δεν χρειάζεσαι δικαιώματα για να κάνεις πτήση στο εσωτερικό της Ελλάδας!!
Στην ΕΕ, μεταξύ των εταιριών που έχουν τη βάση τους σε χώρα της ΕΕ, ισχύει η 9η ελευθερία! Δεν τίθεται λοιπόν θέμα δικαιωμάτων. Όσο για τις χρονοθυρίδες, το αεροδρόμιο Χανίων και της Θεσ/νίκης δεν έχουν θέμα με τα σλοτ τους και δεν τίθεται θέμα τα σλοτ να είναι ανασταλτικός παράγοντας για τις πτήσεις της FR....
Το θέμα είναι μόνο χρηματικό. Πόσα θα πάρει δηλαδή.

Και ρωτάω ξανά. Η FR τα έχει βάλει με τόσες εταιρίες. η Α3 θα τη σταματήσει στην Ελλάδα? Και αν ναι ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ?
Μη γελιέστε. Αν ήταν να τη σταματήσει κάποιος θα το είχε κάνει η BA. Όχι η Α3.
Σας έχει δείξει ποτέ η FR ότι δεν είναι μανούλα σε τέτοιες περιπτώσεις? Ότι βγάζει πιο πολλές ανακοινώσεις από τη Ξάνθη αν δε της δώσουν πέναλτι δεν το έχετε παρατηρήσει? Αν ήθελε θα είχε μπει. Και αν θέλει πραγματικά, ΘΑ ΜΠΕΙ. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες.

Ο μόνος τρόπος να μπλοκάρει κάποιος τη συμφωνία είναι να μη δοθούν τα λεφτά που θέλει η FR. ΜΟΝΟ τότε θα μπλοκάρει η συμφωνία παρασκηνιακά. Μήπως όμως είναι λίγο παράλογο να απαιτούμε να έρθει η FR και να τη πληρώνουμε για να ανταγωνίζεται εταιρίες που δε παίρνουν τέτοιου είδους "επιδότηση" για το ίδιο ακριβώς αεροδρόμιο?

NFEEFE":19kim33f said:
Και ρωτάω ξανά. Η FR τα έχει βάλει με τόσες εταιρίες. η Α3 θα τη σταματήσει στην Ελλάδα? Και αν ναι ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ?

Χμμμ μπορώ να σκεφτώ έναν τρόπο...Από την μπλε εταιρεία που τώρα είναι τρικολόρ και από πλείστες άλλες περιπτώσεις που ξένοι βάλανε τα πόδια στα αυτιά γιατί εδώ είναι Ελλάδα... :wink:

Βασικά να δείτε που η καημένη η Ryan απλά ήθελε να βοηθήσει τον γάμο των OA-A3, δίνοντας επιπλέον ανταγωνισμό. Αστείο ακούγεται το ξέρω, άλλα είμαι πεπεισμένος ότι ο λίγδης το σκέφτηκε καλά το θέμα.

@panos
μπαααα, ένα δρομολόγιο μόνο είναι, δεν κάνει διαφορά...

@flesland
Exactly, όταν υπάρχει πολιτική βούληση, συναινετική ή τρικολόρ μάλιστα, τότε πολλά γίνονται ακριβοθώρητα

@nfeefe
μην είσαι τόσο απόλυτος, σε αυτή τη μαγική χώρα που ζούμε τα πάντα έχουν γίνει, γίνονται και -αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά- θα γίνονται. Το ότι η FR έχει για πρωινό την κάθε αεροπορική δεν σημαίνει ότι θα το κάνει κιόλας, έτσι, επειδή μπορεί να το κάνει. Άξαφνα ας πούμε μπορεί να ανοίξει κανένα μετωπάκι για το θέμα των επιδοτήσεων...

προς πώληση εισιτήρια CHANIA _THESSALONIKI. για να δούμε πώς θα πάει .... :great:

Attachments

• fgfhgο.jpg
    fgfhgο.jpg
    130,9 KB · Προβολές: 1.371
Μόλις μπήκα και τα βγάλανε πάλι... Άντε να δούμε τι θα γίνει με αυτό το παιχνίδι...

για ποια ημερομηνια αναζηταςnikosoik?διοτι μπορειες να κανεις κρατηση απο 2 ιουνιου και μετα

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Εκεί στην FR παίρνουν ληγμένα; 70ευρω οι βαλιτσες 15κ στο ΘΕΣΝΚΗ-ΧΑΝΙΑ και 90 οι 20κιλες; :shock: :shock:
Να χαρώ εγώ λο-κο..κυριολεκτικά loco! :stupid: ...Tα ιδια και περισσότερα δλδ θα μου βγει απο την Α3..και δεν θαχω μιλια..Δεν είναι και Κανάρια σε αποσταση τα Χανιά για να χρεωνουν τέτοιες τιμές

αυτο το παρατήρησα και εγώ. ξέρουν πως οι έλληνες γενικά κουβαλανε πολλά πράγματα μαζί τους και βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν χρήμα.

Ναι δυστυχώς οι βαλίτσες είναι πανάκριβες. :(
Προσωπικά, σχεδόν όλες τις φορές που ταξίδεψα με ryan, πάντα ήταν για το πολύ μια εβδομάδα οπότε η χειραποσκευή μου ήταν αρκετή. Μόνο μια φορά που ταξιδεύαμε 2 άτομα και θέλαμε να έχουμε μια μεγαλύτερη άνεση στην επιστροφή (είχαμε πάει Δουβλίνο για δεύτερη φορά και ξέραμε ότι θα τη γεμίζαμε με Clarks... :D), πληρώσαμε έξτρα για μια μόνο 15κιλη βαλίτσα μειώνοντας έτσι το κόστος.
Το καλό είναι ότι μαθαίνεις να ταξιδεύεις με τα απολύτως απαραίτητα, τα οποία τελικά είναι και υπεραρκετά τις περισσότερες φορές. :wink:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.