Ryanair στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter HEJ_fan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Arturo πιστευω οτι με αυτες τις τιμες ο ανταγωνισμος θα ενταθει με ΟΑ και Α3. Ελπιζουμε να δουμε καλυτερες τιμες και απο αυτους. :mrgreen:

1. H OA δεν θα πετάει SKG-CHQ
2. Στη σελίδα της FR δεν εμφανίζονται πτήσεις CHQ-SKG, το τσέκαρα μόλις πριν 5 λεπτά.

Μπορει να γραφει starts 25 Apr 13 αλλα δεν ειναι bookable.
Μπορει να παει στο κουβα το δρομολογιο αλλα δεν θα επρεπε αν ξεκινουσε τελη Απριλη, να εδινε διαθεσιμοτητες?

Εξαλλου αν καποιος μπορει να δει το αεροσκαφος που θα σταθμευει στα Χανια τι προγραμμα εχει, αν περισσευει καποιο κενο θα ειναι για το δρομολογιο της Θεσ/νικης.

Είναι προφανές πως η εταιρία προσπαθεί να εγκατασταθεί στην ελληνική αγορά με μια νέα στρατηγική. Δεν προσβλέπει πλέον σε τόσο γνωστά και τουριστικά μέρη όπως τα νησια ( Ρόδος-Κέρκυρα ) αλλά πλησιάζει όλο και πιο πολύ τα 2 μεγάλα αστικά κέντρα ( Αθήνα - Θεσσαλονίκη ). Δεν είναι τυχαία η επιλογή της Καλαμάτας που για όσους δε γνωρίζουν πλεόν το αεροδρόμιο της Μεσσήνης απέχει 2 ώρες και 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Αθήνα ! Επίσης η όλη φασαρία που γίνεται για την χρηση του αεροδρομίου της Τρίπολης προφανώς βάσίζεται στην Ryan και σε αλλες εναλλακτικες αεροπορικές. Η Τρίπολη απέχει 1ωρα και 40 λεπτά από την Αθήνα !!!

Προσωπικά δεν βλέπω καμιά νέα στρατηγική, η Θεσ/κη εξυπηρετείται ήδη year round, ενώ το ένα δρομολόγιο της KLX και η πιθανολογούμενη χρήση της Τρίπολης που είναι ανενεργή έως τώρα δεν υποδεικνύουν κάποιο ενδιαφέρον για την Αθήνα, όχι ακόμη τουλάχιστον. Έχω την εντύπωση ότι αν τους ενδιαφέρει η Αθήνα, θα δούμε πρωτίστως δρομολόγια λεωφορείων direct από Αθήνα για περιφ/κα α/δ...

Το θέμα δε νομίζω να είναι αν τους Ιρλανδούς τους ενδιαφέρει η Αθήνα. Αλλά το αν η Αθήνα ενδιαφέρεται να έρθει η ryanair. Σα την αλεπού με τα σταφύλια!!! Μήπως να κάναμε μια επανάληψη στους μύθους του Αισώπου;;;
http://www.paidika.gr/index.php?option= ... mitstart=4

Οι ιρλανδοί ξέρουν πολύ καλά ότι είναι σε θέση ισχύος, και δε νομίζω να κλαίνε επειδή δεν έχουν πρόσβαση στην αθήνα, όταν ρώμη πάνε στο ciampino, μαδρίτη στο barajas, βαρκελώνη στο el prat κοκ. Για κάντε ένα ταξιδάκι και δείτε τι πληρώτητα έχουν αυτές οι πόλεις και μετά συγκρίνετε με την κατάντια της αθήνας, με τα ξενοδοχεία που κλείνουν το ένα μετά το άλλο, τις απεργίες, τις διαδηλώσεις, την εγκατάλειψη και τον τουρίστα που κινδυνεύει να τον μαχαιρώσουν αν πάρει λάθος δρόμο.

Γιατί να σκάσουν που δεν έχουν πρόσβαση στην αθήνα, όταν πάνε ήδη όπου θέλουν και όλοι τους ανοίγουν τις πόρτες διάπλατα; Για το ζορμπαλίκι της; Δεν αμφιβάλω στο ότι έτσι μας κατάντησαν οι πολιτικοί μας αλλά και άλλοι εκτός ελλάδας, όμως η πολιτική της ryanair είναι και γνωστή και δοκιμασμένα επιτυχημένη. Και ο τουρίστας όταν πάει κάπου, το κάνει για να χαλαρώσει, όχι για να γυρίσει σπίτι του πιο φορτισμένος απ´ότι ήταν πριν φύγει για διακοπές. Ποιος ο λόγος λοιπόν να χαλαστούν αν δεν έχουν πρόσβαση στην Αθήνα; Οι επιλογές δεν τους λείπουν.

Με το μπαρδόν ρε παλικάρι αλλά που στην Αθήνα κινδυνεύεις να σε μαχαιρώσουν αν πάρεις λάθος δρόμο? Πολύ Κασιδιάρη βλέπεις και κάνει κακό στην υγεία...

Επί της ουσίας... δεν νομίζω ότι θα του κακόπεφτε του Λίγδη να έχει πρόσβαση στην Αθήνα... απλά εκβιάζει, περιμένει και είναι σίγουρο ότι κάποτε θα δούμε τα αερόπλοιά του και στην Αθήνα... η Αθήνα πάντα ήταν και πάντα θα είναι, Ακρόπολης γαρ, τουριστικός μαγνήτης...

Σχετικά με το άν θέλει να έρθει η Ryanair στην Αθήνα έχω την γνώμη ότι το όλο ζήτημα έχει να κάνει με τήν απουσία 'φτηνού' αεροδρομίου σχετικά κοντά στην πόλη(έχει αναλυθεί αρκετές φορές το θέμα έτσι κι αλλιώς).Αν άνοιγε για παράδειγμα το Ελληνικό ή υπήρχε ένα αεροδόμιο που να είναι τουλάχιστον 1 ώρα διαδρομή απο το κέντρο,η Ryanair την άλλη μέρα θα έβγαζε ανακοίνωση ότι ξεκινάει τις πτήσεις.Δέν έχει να κάνει με το πόσο μας υπολογίζουν σάν λαό ή αν τους φαινόμαστε ευγενικοί,τσολιάδες :D κλπ.

Τρίπολη/Καλαμάτα δέν νομίζω ότι μπορούν να χρησιμοποιήθουν για να μετακινείται κάποιος απο/προς Αθήνα(άν υπολογίσουμε κόστος και χαμένο χρόνο για λεωφορεία,τρένα κλπ ΜΜΜ).

ΥΓ.Γνωρίζω(το έχετε αναφέρει αρκετές φορές στο φορούμ)για την 'απαγορεύση' ύπαρξης αναταγωνιστικού αεροδρομίου κοντά στο ΕΛΒΕΝΙΖΕΛ όποτε θα γεράσουμε για να δούμε την εταιρία του Ιρλανδού στην Αθήνα(αν ποτέ έρθει δηλαδή).Εκτός κι άν αλλάξει κάτι...στην χώρα των υψηλών ρυθμών ανάπτυξης(Ελλάδα :lol:).Μέχρι τότε γλαράκια,φούλ του Airbus και τιμές εισητηρίων στον θεό :(

Εχει καταφέρει κανείς να κλείσει τελευταία εισητήρια με Ryainair;
Εδώ και 2 ημέρες προσπαθώ και μου κάνει decline όλες τις κάρτες, πιστωτικές/χρεωστικές.
Δοκίμασα και με φίλου και αυτή απορρίπτεται! :wall:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.