Ryanair στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter HEJ_fan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Δεν θα περίμενα πολύ πιο φθηνές τιμές για Βρυξέλλες - όπως ήδη έγραψα παραπάνω, η FR εκμεταλλεύεται το μονοπώλιο που έχει για CRL και τις κακές και γενικά ακριβές συνδέσεις για BRU (A3/LH αρχίζει στα 400 Ευρώ….). Αν και το Μάιο θα έχει ξανά καθημερινές πτήσεις της OS (με πολύ καλή ανταπόκριση μέσω Βιέννη), Germanwings μέσω STR…. Ίσως αξίζει να κοιτάς κι αλλού, η FR δεν είναι πάντα η πιο φθηνή λύση. Και όταν θέλεις να πας στο Aachen: Κοίταξες τις τιμές της Germanwings για CGN;

Το Μάιο έχει αρκετές μέρες που είναι αργία στο Βέλγιο (1., 9., 20.) και μία εβδομάδα διακοπές στα σχολεία, που οι Βέλγοι και ιδιαίτερα και οι ξένοι, υπάλληλοι στα Ευρωπαϊκά Όργανα κλπ. εκμεταλλεύονται για σύντομες αποδράσεις…

af1":3g4ave7h said:
Χρειάζεται να κλείσω SKG-CRL για τον Μάιο. Έχω παρατηρήσει για το SKG-BGY που έχω κάνει αρκετές φορές ότι οι τιμές είναι χαμηλότερες ένα δίμηνο περίπου πριν τις πτήσεις αλλά όχι νωρίτερα ή πολύ αργότερα. Αυτή την στιγμή το SKG-CRL το έχουν σε μη λογικές τιμές για Ryanair, γι' αυτό μήπως να περιμένω να τα κλείσω Μάρτη περίπου, ή δεν έχει βάση αυτό που λέω και το πιο πιθανό να ακριβίνουν και να την πατήσω.

Κι εγώ θα περίμενα μέχρι μέσα μαρτίου περίπου, δε νομίζω να κατέβει πάρα πολύ αλλά ίσως γλυτώσεις τους φόρους τουλάχιστον. Είναι κάθε πέρσι και καλύτερα δυστυχώς, κάτι ταξιδάκια με 10 ευρώ έχω καιρό να τα πετύχω. Δεν ξέρω και τι παίζει με το Πάσχα μας, μήπως δηλαδή κλείσουν αρκετοί από Θεσσαλονίκη ταξίδι στο Βέλγιο. Ημερομηνίες ακριβώς ξέρεις; Από Ιταλία χρησιμοποιώ για σύγκριση το Kayak.com, αλλά κάτω από 300 δε βρήκα κάτι.

Ναι έχω και την A3 στα υπόψην. Αν δεν πέσουν αρκετά οι τιμές της FR και μαζί με τα τρένα είναι μικρή η διαφορά ενοείται θα την προτιμήσω.
Την germanwings τελευταία που έλεγξα ήταν ακριβά αλλά επίσης είναι στα υπόψην όπως.
gigibol μιας και ανέφερες πάσχα πέρσι είχα πετάξει την ημέρα του πάσχα για BGY και ήταν 20 ευρώ :D
Τώρα αυτό που θέλω είναι να είμαι Aachen 8-10 Μαίου και κατά προτίμηση να πετάω στις 7. Το πότε γυρίζω δεν με ενδιαφέρει και πολύ εξάλλου σκοπεύω να κάτσω και μερικές μέρες μετά τις 10 να επισκευτώ άλλες πόλεις στην περιοχή ίσως και σε Βέλγιο και Ολλανδία γι' αυτό και έλεγα για CRL σκεπτόμενος στο τέλος να επισκευτώ τις Βρυξέλλες και να φύγω από εκεί.

Kαλησπέρα στα μέλη. Ακόμη δεν είναι στα πλάνα το Άραξος-Stansted για την ερχόμενη σεζόν. Aν κρίνω από τα 5 ταξίδια που έκανα την περσινή (αρνητικό η ώρα αναχώρησης από STN, θετικό το βολικό αεροδρόμιο Αράξου, μικρό, "εύκολο", με το αυτοκίνητο στο parking και βουτιά στην παραλία Καλογριας μισή ώρα μετά την προσγείωση!), οι πληρότητες (πέραν των πρώτων δρομολογίων) ήταν πολυ καλές και σίγουρα καλύτερες από το Μιλάνο και Πάφος που ήδη εδώ και αρκετές ημέρες πωλούνται... Καλή και η BA με τους πόντους της, καλή και η Aegean, μα να κάνουμε και καμιά οικονομική πτήση (από STN πετάω για διάφορους προορισμούς με Ryan αρκετά συχνά). Γνωρίζει κανείς κάτι; Mε ενδιαφέρει πολύ, ειδικά στην περίπτωση του να έχω ως βάση το Λονδίνο και όχι την Ελλάδα σύντομα :(

Σχετικά με εκείνο το Άκτιο-Βρυξέλλες και Ρώμη τί ισχύει; Άκυρο;

af1":158v7ysq said:
Ναι έχω και την A3 στα υπόψην. Αν δεν πέσουν αρκετά οι τιμές της FR και μαζί με τα τρένα είναι μικρή η διαφορά ενοείται θα την προτιμήσω.
Την germanwings τελευταία που έλεγξα ήταν ακριβά αλλά επίσης είναι στα υπόψην όπως.
gigibol μιας και ανέφερες πάσχα πέρσι είχα πετάξει την ημέρα του πάσχα για BGY και ήταν 20 ευρώ :D
Τώρα αυτό που θέλω είναι να είμαι Aachen 8-10 Μαίου και κατά προτίμηση να πετάω στις 7. Το πότε γυρίζω δεν με ενδιαφέρει και πολύ εξάλλου σκοπεύω να κάτσω και μερικές μέρες μετά τις 10 να επισκευτώ άλλες πόλεις στην περιοχή ίσως και σε Βέλγιο και Ολλανδία γι' αυτό και έλεγα για CRL σκεπτόμενος στο τέλος να επισκευτώ τις Βρυξέλλες και να φύγω από εκεί.

Φέτος μιλάμε για μάιο, οπότε βάλε κάποιους ξένους που έχουν έρθει για weekend ξέροντας για το πάσχα μας, τους έλληνες του εξωτερικού που επιστρέφουν γιατί είναι τρίτη του πάσχα, συν κάποιους από θεσσαλονίκη που είναι σε άδεια, τα παιδιά δεν έχουν σχολείο και πάνε ταξίδι. Τρίτη 7/5 πιστεύω ότι ειναι η χειρότερη μέρα για το συγκεκριμένο δρομολόγιο και λίγο δύσκολο να πέσει η τιμή. Ακριβό και το weeze απ´ότι είδα, για τον ίδιο λόγο φαντάζομαι.

Αν βιαστείς, έχει ακόμα 1 θέση η Aegean για σκέτο πήγαινε, 7/5 Θεσσαλονίκη-Βρυξέλλες μέσω Αθήνας, στα 137. Φεύγεις 6.30 και 11 είσαι Βρυξέλλες με τη βαλίτσα σου! :wink: και για επιστροφή ψάχνεις με την ησυχία σου

Ευχαριστώ αλλά εν τέλη έκλεισα με germanwings για CGN 6/5 στις 23:00 το βρήκα 89, θα έχω και όλη την ημέρα μπροστά και είμαι και κοντά στο Aachen. Για γυρισμό βλεπουμε

Τελικα κανενα νεο για το SKG-CHQ εχουμε?

Aλλά τις πτήσεις δεν τις άνοιξαν...Και 35ευρω αρχικη με όλα τα εξτρα στο τέλος δεν την λες και πολύ λοκο τιμή..

Φαντάζομαι οι τιμές εξαρτώνται από τις τιμές του ανταγωνισμού...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.