Ryanair στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter HEJ_fan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Έχω μια απορία ..! Για να επιλέξω την πτήση Ρόδο Ρώμη της Ryanair πρέπει να κάνω αλχημείες . Ξέρει κανείς κάτι για αυτό ..;

μήπως γιατί δε έχει φωρτοφεί στο σύστημα ακόμα; ή δε υπάρχει αυτή η πτήση

Λοιπόν για να κάνω κράτηση με Ryanair Ρόδο – Ρώμη πρώτα επιλέγω πχ Ρόδο - Πίζα και αφού φτάσω στην σελίδα με τις τιμές κάνω επιστροφή και τότε εμφανίζεται η Ρώμη ....!!!

teris3":3u0i6zlc said:
Ναι μεγάλη δυστυχία....Αντε να φύγει η Ryanair από Θεσσαλονίκη να....επιστρέψουν οι αεροπορικοί κολοσσοί που πετούσαν καθημερινά προς κάθε γωνιά του κόσμου :wall:

Μα κανείς δεν περιμένει πτήσεις σ΄ολόκληρο τον κόσμο. Αλλά καθημερινή πτήση σε δύο, τρία σημαντικά hubs όπως ήτανε Ζυρίχη και Λονδίνο με ανταποκρίσεις για παντού. Αυτό για τους τακτικούς ταξιδιώτες θα ήτανε πολύ πιο χρήσιμο από τις 1-3weekly της FR σε κάποια επαρχιακά αεροδρόμια.

Και αναφέρθηκε ήδη το παράδειγμα του CRL. Σε μια στιγμή που με την διακοπή της LX και της AZ οι συνδέσεις για BRU έγιναν λίγες και γενικά ακριβές, τώρα και η FR ζητάει πλέον τιμές που δεν έχουν πια σχέση με low cost ούτε αξίζουν για τις (χάλιες) υπηρεσίες της….

Παιδιά κάτι άκουσα για δρομολόγιο Χρυσουπολη-Παφος με την FR αληθευει?

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχω ταξιδέψει πάνω απο δέκα φορές με την εταιρία από Μπολόνια/Ρώμη πρός Θεσσαλονίκη(και το αντίστροφο)και ομολογώ οτι έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος για το προιόν που μου προσφέρουν με τις εξαιρετικά φτηνές τιμές των εισητηρίων τους.Δέν αγοράζω τίποτα onboard(νερό,φαγητό,ξυστά,τσιγάρα,κολώνιες :D,όσοι έχουν ζήσει την 'λαική' στην καμπίνα με καταλαβαίνουν)και προσπαθώ πάντα να προλάβω θέση με θέα το winglet :)

To άλλο που με έχει εντυπωσιάσει είναι η πληρότητα αυτών των δρομολογίων(ακόμα και σε περιόδους που δέν είναι γιορτές ή καλοκαίρι)που κυμαίνεται μεταξύ 95-100% :thx: Απ ότι έχω καταλάβει,πολλοί Θεσσαλονικείς την χρησιμοποιούν για μίνι ταξιδάκια 3-4ημερών ενώ γνωρίζω απο πρώτο χέρι αρκετό φοιτητόκοσμο από Λάρισα/Βόλο που εξυπηρετείται με αυτά τα δρομολόγια. :great:

Χρειάζεται να κλείσω SKG-CRL για τον Μάιο. Έχω παρατηρήσει για το SKG-BGY που έχω κάνει αρκετές φορές ότι οι τιμές είναι χαμηλότερες ένα δίμηνο περίπου πριν τις πτήσεις αλλά όχι νωρίτερα ή πολύ αργότερα. Αυτή την στιγμή το SKG-CRL το έχουν σε μη λογικές τιμές για Ryanair, γι' αυτό μήπως να περιμένω να τα κλείσω Μάρτη περίπου, ή δεν έχει βάση αυτό που λέω και το πιο πιθανό να ακριβίνουν και να την πατήσω.

Συνηθως ετσι είναι όπως τα λες..πολυ νωρίς αν τα κλεισεις ειναι πιο ακριβά απ΄ο,τι αν τα κλείσεις περιπου 2 μηνες πριν που κανει τις προσφορές..Εγω ετσι την πατησα με την Ρώμη που έπεσε η τιμη κατά 10ευρω..Μόνο σε περιπτώσεις π.χ. τριημέρου (25η Μαρτίου) και για προορισμούς με μεγάλη ζήτηση (Λονδίνο) μπορεί να μην πέσει η τιμη..

:great: Ευχαριστώ.

Μου κάνει εντύπωση πάντως που τώρα το έχει σχεδόν 200 με επιστροφή για τις μέρες του Μαίου που με ενδιαφέρει και οι τιμές ισχύουν και για λίγες θέσεις, μπας και έχει τίποτα τότε στις Βρυξέλλες;
Στην χειρότερη αν δεν πέσει κλείνω Weeze αφού για μια δουλειά στο Aachen πηγαίνω ουσιαστικά.

H A3 για μάιο, δεν έχει άσχημες τιμές από SKG-DUS. έχει και με 170 ανάλογα τις μερες, 200 αν τύχει και πέφτεις σε άσχημες μέρες. μην ξεχνάς οτι αν πας με τρένα-λεωφορεία, weeze-DUS είναι καμια 14-15 ευρώ, και DUS--> Aachen με τρένο, κανένα 20-25 εύρω το one way.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.