Ryanair στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter HEJ_fan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
To κακό με τις χειραποσκευές είναι κυρίως τα υγρά. Και εγώ έχω κάνει αρκετές πτήσεις με Ryanair. Την πρώτη φορά με άγχος για το τι θα χρειαστώ και τώρα ρουτίνα αλλά και πάλι δε παύουν να μου λείπουν πολλά είδη κυρίως υγιεινής ή και εξοπλισμού. Βέβαια στο αντίβαρο είναι οι τιμές.

Οσο για τα εισητήρια της Ryanair στο site της τα έχει κανονικά, αλλά σε ψατχήρια όχι ακόμη. edreams και skyscanner που μπήκα τίποτα ακόμα

Νομίζω είναι παράλογο να χρεώνομαι 50 τη βαλιτσα για Λονδίνο και 70 για Χανιά..!!Περιμενα ότι τη θερινή θα είναι υψηλότερες οι χρεώσεις αλλά όχι κι ετσι!Του μπιιιιπ τα πρέκια!..Είμαι περίεργος να δω τι ανταποκριση θα έχει...

Νόμιζα ότι οι τιμές στις αποσκευές ήταν στάνταρ...
Έκλεισα μόλις Μπολώνια-Λαντζαρότε για το Μάιο, με σκέτη χειραποσκευή, αλλά απ´ότι είδα η τιμή της βαλίτσας ήταν 40 Ευρώ α/ρ.
Πολλά λεφτά τα 70, πάρα πολλά :evil:

Γιατί, στο skg - chq που πληρώνεις 60 για τον επιβάτη πήγαινε - έλα και 70 για τη βαλίτσα;

Τιμολογιακή πολιτική για τα πανηγύρια...

Μήπως τα 60 ευρώ τα έχει για κράχτη και απλά συμπληρώνει με τη βαλίτσα γιατί θέλει να πάρει 130; Ώστε η Ράιαναιρ πετάει Θεσσαλονίκη-Χανιά;Πού ζώ;Θυμάστε οι παλιότεροι πού η Αίρ Φρανς πετούσε για μία σαιζόν το 1986 για Παρίσι μέσω Θεσσαλονίκης και σέρβιρε πρωινό στο Αθήνα-Θεσσαλονίκη για να πάρει επιβάτες από τήν Ολυμπιακή;Αμ,δεν έπιασε...τέτοια τρύκ! Η Αίρ Φρανς,που το 1982,όταν είχα πετάξει δύο φορές Λονδίνο-Παρίσι(55') με το Α300 δεν σέρβιρε στην οικονομική ούτε νερό.Μόνο στην πρώτη είχε "servίce". Μα,έλεγα,η Ολυμπιακή σε δρομολόγια εσωτερικού σερβίρει πορτοκαλάδα ή καφέ! Το 1985 επέστρεψα βράδυ στην Αθήνα από Θεσσαλονίκη με γεμάτο Α300 και σέρβιραν παγωμένο χυμό από κονσέρβες σαλονικιές πρώτης ποιότητος.Και αυτά ήταν λεφτά που σίγουρα ανέβαζαν το κονδύλι για catering.Δεν χρειάζεται να πώ τι σκέφτομαι για τήν "επέλαση" των Ιρλανδών. "Slowly the much oil!" Πρέπει να σεβαστούμε και τήν άλλη άποψη.

Σαφώς η Ryanair ακολουθεί ένα δοκιμασμένο business plan και μελετά καλά τις κινήσεις της. Μακάρι να ενισχύσει τη θέση της στην ελληνική αγορά και να υπάρξει πραγματικός ανταγωνισμός. Καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα!

Ρε παιδιά τι έγινε πάλι με τα Χανιά? Πάλι το απέσυραν το δρομολόγιο? Μόλις πήγα να κάνω κράτηση και δεν μου βγάζει καν τα δρομολόγια...πάλι έβαλε το χεράκι του ο Βασιλάκης?

γεια σας παιδιά, είμαι νέος στο forum και ευτυχώς που σας βρήκα!
εμείς που κλείσαμε τελικά από θεσσαλονίκη χανιά τι γίνετε???

έκλεισα ήδη 2 εισιτήρια, και θέλω να κλείσω και για άλλους 3 και δυστυχώς εξαφανίστηκαν οι πτήσεις!!!

σας ευχαριστω

25 ευρά min το κεφάλι πάει για Αγχίαλο? :? Τουλάχιστον έχουν αντίκρυσμα στον εισερχόμενο?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.