Ryanair στην Ελλάδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
μα ηταν άκυρο το παράδειγμα σου. πώς γίνεται να συγκρίνεις τον μέσο άγγλο πολίτη που δουλέυει...reception και βγάζει 10 euro την ώρα με τον Ελληνα? επίσης όπως ανέφερε και ο μενέλαος το εργάτικο δ. παίζει τεράστιο ρόλο. έπισης και άλλα πιστεύω όπως η λειτουργία ενος lounge θα είναι πιο φθηνή.

KLX apt

Καλησπέρα σε όλους!

Μήπως γνωρίζει κάποιος, ποιά εταιρία θα αναλάβει το ground handling της Ryanair στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας?
Θα συνεχίσει η Goldair και την φετινή σεζον? Για οποιαδήποτε πληροφορία όσον αφορά την πρόσληψη προσωπικού στο τοπικό
αεροδρόμιο θα ήμουν ευγνώμων!

(Συγχαρητήρια για το forum :great: )

Κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντως η Ryanair (τουλάχιστον από Θεσσαλονίκη) έχει πεθάνει... Από εκεί που πέρυσι έβρισκες εισιτήρια 50€ πήγαινε-έλα για CRL με βαλίτσα, φέτος το φθηνότερο είναι στα ~120€ και με 2 δρομολόγια την εβδομάδα. Το ίδιο και για Ρώμη/ Μιλάνο που από 40€ με βαλίτσα έφτασε στα 90€. Δεν λέω ότι είναι ακριβό αλλά πλέον είναι καλύτερα να πας Αθήνα με το τρένο στα 20€ και πετάς και για κοντινότερο αεροδρόμιο και με καλύτερη εταιρεία. Πραγματικά πιστεύω ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να φύγει η FR από το SKG μήπως και επιστρέψουν κάποιες εταιρείες της προκοπής.

Ναι μεγάλη δυστυχία....Αντε να φύγει η Ryanair από Θεσσαλονίκη να....επιστρέψουν οι αεροπορικοί κολοσσοί που πετούσαν καθημερινά προς κάθε γωνιά του κόσμου :wall:

Στην Καλαμάτα κ σε όλη την Ελλάδα προς το παρόν την εχει η OH ΤΗΝ raynair

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Πάντως έχει ακουστεί οτι την παίρνει η GH, όπως και την ΒΑ.

Καλησπερα,

Τι εντυπωσεις εχετε απο την εν λογο low cost???
Σκεφτομαι να πεταξω απο Θεσσαλονικη γι Μιλανο και θα ηθελα καθε πληροφορια χρησιμη....
Βρηκα εισητηριο μεχρι και με 60 Ευρω αλλεζ ρετουρ
Τα καθισματα ειναι ευρυχωρα???

Εχουν γραφτει παρα πολλα ποστ για το θεμα ταξιδι με ryanair

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

SxBIA":3pyxvrft said:
Καλησπερα,

Τι εντυπωσεις εχετε απο την εν λογο low cost???
Σκεφτομαι να πεταξω απο Θεσσαλονικη γι Μιλανο και θα ηθελα καθε πληροφορια χρησιμη....
Βρηκα εισητηριο μεχρι και με 60 Ευρω αλλεζ ρετουρ
Τα καθισματα ειναι ευρυχωρα???

Ε όχι και αλλέΖ!!-ρετούρ βρε παιδί μου!!! :shock: Πρώτη φορά ακους στη ζωή σου για εισιτήριο αλέ-ρετούρ!!!??..Ετσι λέγεται από την εποχή του...προπάππου μου..Η τιμή που βρήκες είναι πολύ καλή.Ο χώρος στα πόδια αρκετά ευρύχωρος,πιο πολύ από την easyjet. Να φροντίσεις στην επιστροφή να εισαι εγκαίρως στο Μπέργκαμο γιατί έχει αρκετή ουρά στο πρωινό κύμα αναχωρήσεων.Μπον βουαγιάζ..

Μιας και αναφέρθηκε νωρίτερα:

Την υπογραφή μακροχρόνιας σύμβασης επίγειας εξυπηρέτησης με την αεροπορική εταιρεία Ryanair, η οποία προβλέπει στην εξυπηρέτηση της αεροπορικής εταιρείας στα Ελληνικά αεροδρόμια, ανακοινώνει η Olympic Handling.

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1706497

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.