RHO/LGRP TRAFFIC

• Thread starter panos
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Τοnight λέμε, the usual time :D

Ααα ειπα κι εγώ!

:arrow: E75 περιμέναμε απ' τη LOT, Ε95 έστειλε

To D-ATUF της TUI με ρετρο Hapag-Lloyd livery καθώς και το Α321 της ΙΒ που αντικατέστησε πιθανότατα τη Livingston δυστυχώς έκοψαν δρόμο, ευτυχώς όμως η ΙΒ πόζαρε νωρίτερα στον solro (παρεπιπτόντως, charter απο Ιταλία η ΙΒ;;;; Τόσα τους περισσεύουν;;;)

Γενικά, μπαίνοντας πλέον στη high season, θα δούμε ωραία πράγματα απ΄οτι φαίνεται καθώς ήδη γίνεται ελαφρώς του νοικάρικου το κάγκελο... :cool:

Ποιού νυκοκοιραίου...Πανικός γίνεται.
Οι donbasaero kolavia yamal Aviatrans K κλπ έχουν γίνει ένα. Στέλνουν ό,τι ΄να ναι.
Ο Small Planet ήταν που ήταν τώρα έγινε εντελώς άλλα κι άλλα. Μέχρι και Grand Cru Airlines μας έχει στείλει.
Τα smartlynx και κάτι νοικιάρικα καναδέζικα(Skywings) μαζί με το XU-ZAB παίζουν μπαλαντέρ!
Βέβαια και η Smartwings-Travel Service κάνει τα κόλπα της!

Αυτά θα τα δείτε προσεχώς αφού εμπεδώσετε το 787!!!

H πρώτη επίσκεψη της Iberia!(A321 EC-JLI)
Ξανά το 787 σταματημένο στην πίστα με τους υδρατμούς απ τους πύργους ψύξεως να κάνουν τη διαφορά
Μαζί με το G-FDZA
Με τους υδρατμούς(πολύ κίνηση στην πίστα)
Η πολυπόθητη πόζα.(Επιτέλους στην τρίτη επίσκεψη έτυχε κυκλοφοριακό και αναγκάστηκε να σταματήσει)
Kαι μια με την Α3

Και μπόνους ο Νοβηγός(με κοιτάει...)

η Ισπανιδα απο που κι ως που??? Κανει καποιο "νοικιασμενο" δρομολογιο????

Καλησπέρα φίλοι μου,

Είχε Ιταλούς του Alpitour World..

... και έκανε W, VRN & FCO :mrgreen:

Mια Air Nostrum θέλουμε τώρα :cool:

να ρωτησω...... εστειλε Α320/Α319 η ΟΑ σημερα στις 15.30? Γιατι ημουνα σε μια παραλιακη καφετερια και μου φανηκε οτι ειδα της ΟΑ το Α320

Η ΟΑ710|1 (με άφιξη στις 15.30) έγινε με το SX-OAF (A319). Η ΟΑ δεν έχει πια 320.