RHO/LGRP TRAFFIC

• Thread starter panos
  • Ημερομηνία δημιουργίας
να ρωτησω........ το Α330 που εστελνε η Τομας δεν ερχεται πια φετος?

Πηγα κι εγω βολτουλα το βραδακι κι ειχε αρκετη κινηση... πετυχα και την αφιξη του Β767 της Tuifly Nordic!!! και λιγο αργοτερα σκαει μυτη και η Α3 με το Star Alliance livery!!!

Σημερινά αξιοπρόσεκτα:
:arrow: ΤC Scandinavia A333: Στην πρωινή σκανδιναβική παρέλαση narrow, ξεχώρισε το πρώτο wide, το δεύτερο έκοψε δρόμο
:arrow: Transaero B738: To μοναδικό narrow που φέρνει η UN εδώ
:arrow: Εl Al B738: Aξιοσημείωτο λόγω livery, συνήθως έρχονται κουραμπιέδες
:arrow: Ukraine B738: Πρώτη φορά μου ποζάρει, δικαιούται δημοσιότητα
:arrow: Samair B734: Άχτι κι αυτή, μια την έβγαλα βράδι, την άλλη έχασα την κάρτα μνήμης,

και το κλού της ημέρας
:arrow: Jetran Air: ένα απ' τα ρουμάνικα MD που πετάει για την Bluebird, στο τσάκ το πρόλαβα αφού δεν εμφανίστηκε ποτέ στο FR24

Bonus (National Geographic)
Kαβγάς στον αέρα, συμμορία κορακιών την πέφτει σε γλάρο (ελπίζω να είναι σωστά τα είδη, δεν το κατέχω) Pic1, Pic2

Νομίζω πως είναι κάποιο είδους αετού, όχι γλάρος.

Πιθανότατα είναι γεράκι. Που το έβγαλες; Είχα πετύχει 1-2 φορές ένα να κόβει βόλτες στην περιοχή του βουνού στο α/δ.

Και κάποια από μένα
I love Praqgue Περσινό Α320 της Holidays Czech airlines(OK-HCA)
Astra-Mouzenidis Επίσης περσινό SX-DIO.
Μας βλέπουνε... ΟΟ-TCN από πέρσι.

To HA-LKE μετά από πολύ καιρό!
Η συνεργασία της ΟΑ με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή(Το SX-OAR πετάει τώρα για την Aegean...)
Και ένα κάπως σπάνιο Α321 της Finnair(φέτος στέλνει τα κλασσικά 757 και Α320 με τα νέα χρώματα)
Το Α330 της Thomas Cook Scandinavia

Και ολίγη Thomson με το Dreamliner Livery
737 και 757
767
Tι λείπει;;;

Και μια σημερινή απορία. Η ΠΑ φέρνει που και που τις Τετάρτες τα πρωθυπουργικά για εκπαίδευση. Σήμερα ήρθε ένα EMB-135 χωρίς winglets. Ξέρει κανείς αν τα βγάλανε;

Όχι. Είναι το 209 που είναι απλό Emb135, και το 484 που είναι Embraer Legacy (και έχει winglets) :)

Last call tonight, το 787 μας αποχαιρετά, ραντεβού στον 25 ή στις βεραντοταράτσες, το αεροπλάνο λέει τρελά κι απο κάτω, ετοιμάστε βιντεοκάμερες. ;)

Επαναλαμβάνω, last call.
:cool:

Τωραα???