RHO/LGRP TRAFFIC

• Thread starter panos
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Πολύς λαος...
Ο ανταποκριτής λέει ότι σε λίγο θα κλείσουν τον δρόμο. Ολος ο δρόμος από την αρχή του 25 μέχρι τα κτήρια είναι με σταματημένα αυτοκίνητα τα οποία περιμένουν το 787 να απογειωθεί. Πληροφορίες κάνουν λόγο για 100 αυτοκίνητα.

Οι φωτογραφίες της δικής μου ομάδας δεν είναι καλές λόγω συνθηκών φωτισμού συρματοπλεγμάτων κλπ... Τώρα ετοιμάζονται για την απογείωσή που θα γίνει απο στιγμή σε στιγμή.

Έφυγε...
Ατυχήσαμε και δεν έκατσε ακίνητο ούτε το 1sec που χρειαζόταν για να φωτογραφηθεί.
ΟΑ701 σώσε μας...
Δώσε μας τα φώτα σου.

edit Κάποιοι ρωτούσαν αν είναι δυώροφο...

Μολις πέρασε πάνω απο τη Σαλαμίνα στο FL420, και το Athina Radar του έδωσε exit point TUMBO. Πρώτη φορα βλέπω τα φώτα του, και είναι ΠΟΛΥ χαρακτηριστικά!

εγω παιδια επαθα την πλακα μου με τον κοσμο που ειχε.... ειλικρινα δεν το περιμενα, επεσα απο τα συννεφα!!!! Δυστυχως η ωρα δεν επιτρεποταν για καλες φωτος και το παραπονο ολονων ηταν γιατι ηρθε βραδυ και οχι μερα. Ειναι αεροπλαναρα το ατιμο... και σχετικα αθορυβο κατα την απογειωση.

Δυστυχως, εχασα το λεγομενο "βαπτισμα". Αν και ειπαν οτι δεν εγινε... αλλα ενα παλικαρι απο πανω ειπε οτι εγινε. Που ακριβως εγινε γιατι εγω το προλαβα στο ταξι προς την σταθμευση και δεν ειδα κατι.

sorry για την χαλια φωτο αλλα... ειναι απο κινητο το οποιο το βραδυ βγαζει καλυτερα απο την φωτογραφικη μου.

942050_10152940514140646_450868730_n.jpg

Aν και εξουθενωμένος και λίγο πρίν ζήσω το dreamliner στον ύπνο μου όντας ξύπνιος απ' τις 08.30, σας παραθέτω ένα ορντέβρ :D
:arrow: https://www.airliners.gr/gallery/displayimage.php?pid=23856

Όνειρα γλυκά σε όλους μας :cool:

ΥΓ
Καλό βόλι αύριο στο Ηράκλειο, μεγάλο πράγμα το φώς της ημέρας παιδιά, κάντε ντου απο παντού. :3: Το σκοτάδι εμάς μας τυρράνησε πολύ...

Φοβερή φώτο φίλε! Ε ναι, τέτοιο αεροπλάνο το φέρνεις μέρα για να το καμαρωσεις. Αν και μάλλον θέλανε να το κρατήσουν μυστικό από ότι κατάλαβα. Αύριο πάει Ηράκλειο?

Captain911":2i1018mp said:
μάλλον θέλανε να το κρατήσουν μυστικό από ότι κατάλαβα

Πραγματικά όμως. Ούτε στο VHF δε μιλαγε. Τέτοια μυστικοπαθεια πρώτη φορα βλέπω.

Εδω ουτε η Τομσον δεν ελεγε τιποτα. Τι να πω.............. κριμα παντως γιατι τετοια αεροπλανα δεν τα βλεπεις καθε μερα στα μεροι μας. Θα μπορουσαν να κανουν μια "γιορτη" οπως εγινε στο 747-8 της λουφτι. Οπως, καλο θα ηταν και ο απλος κοσμος να το επισκεφθει, να μπει στην καμπινα, να πληροφορηθει μερικα πραγματα (γιατι ακουσα πολλα ακυρα). Θα ηταν διαφήμιση και για την εταιρεια και για το νησι μας......

Να ρωτησω κατι αλλο....... εχθες μαθευτηκε οτι θα ερχοταν? Γιατι εγω εχθες αργα το απογευμα το εμαθα.

Εν καιρώ θα έχουμε κι άλλα, σήμερα η μέρα προοριζόταν για ξεκούραση κ αποτοξίνωση απ' το 787 και τα αεροπορικά γενικά, βέβαια πίνοντας φραπεδιά στη βεράντα και βλέποντάς τα τα άτιμα να περνάνε παρέλαση, πόσο να αντέξω ο κακόμοιρος; :with:

Οπότε, 5 σημερινά καθ' οδόν για προσγείωση ώστε να ξεφύγουμε λίγο απ' το μέγα θέμα των ημερών.

Αρχικά, ας θυμηθούμε ποιό είναι το αφεντικό των heavies στην περιοχή, έπειτα θα θαυμάσουμε 752άρια των Finn + Vim, έπειτα τα βάζουμε με τον καπετάνιο του OK-TVX που πήγε να κόψει δρόμο και πήρε πολύ ανοικτά τη στροφή στερόντας την αποτύπωση του "I love Prague" livery :rant: και ολοκληρώνουμε με μια Orenair που φέτος την έχουμε σιχαθεί, δεν μας φέρνει και το triple seven να σπάσει τη μονοτονία των 738, να χαρεί λίγο κι ο solro...

ΥΓ
Για να μην ξεχνιόμαστε
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=FoX7vd30zq8