Qatar και Εmirates

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Μαρίνα έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν ήταν ανάγκη να κουβαληθούμε 1000 άτομα για να φάμε άκυρο τόσα άτομα από την πρώτη κι όλας φάση. Ας έβλεπαν τα βιογραφικά μας από το ίντερνετ και ας καλούσαν στη συνέχεια αυτούς που έκριναν ως καταλληλότερους. Απλά δεν αλλάζει η διαδικασία επιλογής γιατί πιστεύω ότι τόσα άτομα μαζεύονται μόνο στην Αθήνα λόγω της κρίσης. Δε νομίζω στα Open Day του Λονδίνου να γίνεται τέτοιος χαμός.

erisndr":3fu7ccwu said:
Δεν μπορω να καταλαβω τι πηγε στραβα.Ηταν η πρωτη φορα που πηγα σε ενα Open Day,προετοιμαστηκα,διαβασα ολες της αναρτησεις εδω μεσα..κτλ.Εννοειται πως δεν περιμενα να με δεχτουν η να περασω οπωσδηποτε στη δευτερη φαση αλλα αυτο που θα ηθελα πολυ να μαθω ειναι ποια παιδια περασαν ωστε να ξερω ποιο ειναι το ιδανικο προφιλ που ζητανε.Σαν βοηθεια προς εμας που δεν γιναμε δεκτοι ωστε την επομενη φορα να ειμαστε καλυτερα προετοιμασμενοι.
Παντως αυτο που εχω να πω ειναι οτι τωρα πεισμοσα πολυ και θα προσπαθησω περισσοτερο!Θεωρω οτι πολοι απο εμας που ειμασταν στο Electra Palace εκεινη την ημερα θελαμε "απεγνωσμενα" μια θεση στην Emirates και θα καναμε τεραστιες προσπαθειες για να γινουμε καλοι flight attendants.:)
Eυχομαι την αλλη φορα να ειμαστε πιο τυχεροι και να μας δωσουν την ευκαιρια να αποδειξουμε ποσο μας αρεσει αυτη η δουλεια.
Καλη επιτυχια σε οσους περασαν στο final interview!!!!:)

Αυτό που λες το ιδανικό προφίλ πιστεύω δεν είναι κάτι στάνταρ. Από το φόρουμ διαβάζουμε κατά καιρούς ότι γίνονται πάντα κάποιες αδικίες και περνάνε και άτομα που πάνε ντυμένα με τζιν ή λες και πάνε στα μπουζούκια και άτομα που τα αγγλικά τους δεν είναι και τα τελειότερα.
Δε με πειράζει που με έκοψαν από την αρχή. Το μόνο που εύχομαι, είναι τα 11 άτομα που πέρασαν στο final interview να το άξιζαν όντως γιατί υπήρχαν πάρα πολύ αξιόλογα άτομα κατά τη γνώμη μου.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες....., ότι νεότερο να μας ενημερώσετε.....

Είναι τόσο έμπειροι, που με τη μια καταλαβαίνουν εάν τους κάνεις ή όχι. Καταλαβαίνουν από τη στάση του σωματός σου, το ντύσιμό σου, από το τρόπο που απαντάς, τη συμπεριφορά σου, το κατά πόσο και εάν είσαι ειλκρινής στις απαντήσεις σου, τα πάντα.....
Δε νομίζω η Emirates, να απαρτίζεται στο HR (σημαντικό κομμάτι μιας επιχείρησης) από τυχαίους. Στην Ελλάδα, πήγαμε τόσα άτομα κυρίως λόγω ανεργίας. Με το που θα σου μιλήσουν και πεις είσαι άνεργος ή κάνεις μια περιστασιακή δουλειά αμέσως θα καταλάβουν πως κατα πάσα πιθανότητα (όχι όμως απαραίτηα) το κάνεις για βιοποριστικούς λόγους και όχι από θέληση, ζήλο και επιλογή. Συνεπώς, αυτόματα ακυρώνεσαι. Εάν πάλι έχεις 15 πτυχία, πάλι ακυρώνεσαι γιατί θεωρούν πως το κάνεις ευκαιριακά, μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο.... Ψάχνουν επαγγελματίες και όχι ερασιτέχνες.

Παρόλα αυτά, εύχομαι κάθε επιτυχία στη σημερινή συνέντευξη στους επιτυχόντες! :)

Καλησπερα! Εαν πηγαινετε σε τετοιες συνεντευξεις με την αισθηση οτι δε θα περασετε στη 2η μερα.. μη περιμενετε αποτελεσματα! Επισης ειναι open day..εαν η εταιρεια ειχε πληροφοριες οτι θα δεχοταν τοσα πολλα ατομα θα ειχε οργανωθει καλυτερα πιστευω! Εαν το θελετε πολυ ΔΙΑΒΑΣΤΕ,ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ,ΜΑΘΕΤΕ για το πως πρεπει να καθισετε κ να μιλησετε! Δεν υπαρχει συγκεκριμενο προφιλ που ψαχνουν ειναι χαρακτηριστικα της προσωπικοτητας σας που αν ''πουλησετε'' σωστα τον εαυτο σας θα τα δουν!Ειναι φυσιολογικο να αδικηθηκαν πολλα ατομα που πληρουσαν τα προτυπα τους στο γενικο χαμο που υπηρξε! Αν κοπηκατε μη βιαστειτε να κρινετε την εταιρεια.. απλα μη ξαναπατε αν δε θελετε.. ουδεις αναντικαταστατος! Οποιος το θελει πολυ ομως προσπαθει! Αυτα απο μενα.. καλη επιτυχια σε οτι διαλλεξετε να κανετε στη ζωη σας! :)

μια γνωστή μου επιλέχθηκε στο τελευταιο open day της emirates και φεύγει για Ντοχα τους επόμενους μηνες!!!lucky her!!!

Τι λες καλέ, αφού η βάση της Emirates είναι το Dubai! :with:

Πέρα από τη έλλειψη στοιχειωδών γνώσεων γεωγραφίας,γιατί μπορεί να μας ενδιαφέρει,καXRUSA,ό,τι μια γνωστή σας επιλέχθηκε και θα αναχωρήσει τους επόμενους μήνες;

Έκανα λάθος, τη μπέρδεψα με την Κατάρ, ελπίζω να μη μου πάρεις το κεφάλι!Το ανέφερα γιατί πολλοί στο open day έλεγαν οτι δε προσλαμβάνουν.

καθε μηνα φευγουν αρκετοι ελληνες ;)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.