Qatar και Εmirates

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Εγώ βλέπω και στοιχειωδή έλλειψη καλών τρόπων, ειδικότερα προς γυναίκες. Τώρα αν αυτό οφείλεται στο ότι μερικοί ίσως δεν γουστάρουν τις γυναίκες (στυλ "η γυναίκα στην κουζίνα να'ουμ") σε οικονομικούς (κρίση γαρ και όλοι είναι ευέξαπτοι - εκεί ποντάρω τα λεφτά μου), δημοκρατικούς (μόνο ό,τι γράφω ΕΓΩ αξίζει να είναι στο φόρουμ, οι άλλοι μην γράφετε τίποτα) ή αλλους λόγους, ένα έχω να πω...

TAKE THIS SHIT ELSEWHERE!

Άντε μπράβο

Υ.Γ. Ας πάει στο trash το post, όπως αναμένω, ώστε να πέσει στο επίπεδο αυτών που προσβάλλουν εδώ και ημέρες καινούργια και μη μέλη εδώ μέσα.

Τελικά γνωρίζει κανείς τί έγινε στη τελική συνέντευξη; Πόσοι ήταν οι επιτυγχόντες;

Καλή συνέχεια! :)

Δεν γνωριζω ακριβη αριθμο αλλα πηραν πολλες κοπελες και πολυ γρηγορα!

Καλησπέρα σε όλους,
Είμαι και εγώ καινούρια στο site και έχω κάποιες απορίες όσον αφορά τα open days που διοργανώνει η Emirates.
Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς γίνεται σε αυτά;

Ευχαριστώ

Νομίζω ότι αν διαβάσεις όλο το σχετικό θέμα θα σου λυθούν οι απορίες

γεια σας! είμαι καινουργια εδω και θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος να μου απαντησει σχετικα με την συνεντευξη της Emirates και Qatar στην αθηνα 8 δεκεμβριου, εχω κανει αιτηση αλλα δε ξερω αν χρειαζεται προσκληση με μειλ γιανα παω ή πηγαινω απο μονη μου;

Η emirates κανει open days που σημαινει οτι μπορεις να πας χωρις να εχειςς στειλει πρωτα το βιογραφικο σου. Η Qatar κανει Global Assessment Days που σημαινει οτι πρεπει να στειλεις το βιογραφικο σου και θα σε καλεσουν για συνεντευξη.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Υπαρχει η δυνατοτητα να παει καποιος στο open day λιγο αργοτερα απο την ωρα εναρξης?της ταξεως των 2 ωρων αργοτερα ας πουμε...
ευχαριστω

Πιστευω πως ναι, μπορεις να πας, εστω και καθυστερημένα.
Στην αρχή του open day, αν ξεκινήσει η διαδικασία στην ώρα της, κάνουν ενημέρωση κτλ.
Αυτό κρατάει καμια ώρα τουλάχιστον, κι έπειτα γίνονται οι ουρές για να αφήσεις βιογραφικό.
Μπορεί να πάρει και κανα 3ωρο δλδ.
Εαν έχει κ πολύ κόσμο οπως φαντάζομαι οτι θα έχει, προλαβαίνεις άνετα να μπεις στην ουρά!

Ερώτηση τώρα.
Ειχε πάρει το μάτι μου οτι η qatar έχει αύριο open day στην Αθήνα. Ισχύει αυτό, ξέρουμε?
Ψαχνω αλλα δεν βρίσκω την ανακοίνωση.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.