jsh4all
Economy-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- LPE
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGST
Αγαπητε Γιωργο . Σχεδον ΟΛΟΙ οι τυποι αεροσκαφων , μπορουν να χρησιμοποιησουν το αεροδρομιο της Σητειας ( εξαιρουνται τα ...''μεγαλα'' , 747 , Α380 , κλπ ) Τι να πρωτοθυμηθω ?? Τα C-130 , τα F-16 , τα 738 της Transavia , τους διαφορους τυπους Airbus , ΑTR , ολα τα ειδη των ιδιωτικων Jet ,κλπ κλπ . Την Συγκεκριμενη ημερα ειχαν προσγειωθει το Jetstream 41 της SKY EXPRESS και το DASH της OLYMPIC . ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ για πολλοστη φορα , ( και ειδικα σε εκεινους που ΔΕΝ προσεχουν τι διαβαζουν ) οτι την συγκεκριμενη ημερα ηταν Α) Α Π Ν Ο Ι Α ,( Σεναρια τα περι πλαγιων η αλλων ανεμων) , Β) η ορατοτητα ηταν οσο λιγες ημερες του χρονου , Δ Ι Α Υ Γ Ε Ι Α , και Γ) ηταν μονο 4 και κατι το απογευμα ( εδω αρχιζει να νυκτωνει μετα τις 5 ) . Αυτο που προσπαθουμε να καταλαβουμε , ειναι γιατι γυρισε πισω λιγο μετα που περασε την Μηλο . Απο καιρο ΔΕΝ δικαιολογειται . Λογω του ΝΟΤΑΜ ??? Τοτε γιατι εφυγε απο την Αθηνα ??? Εναλλακτικα γιατι δεν πηγε Καζαντζακη ?? που του το προτειναν και ηταν διπλα του ??? Ολα αυτα φυτευουν υποψιες , ειδικα στον απλο πολιτη του τοπου που στερειται αεροπορικων γνωσεων . Οσο για το επισημο εγγραφο που παρουσιαστηκε στην συνεντευξη τυπου ( και που δεν το αμφισβητει ουδεις ) η ερωτηση ειναι απλη και ΙΔΙΑ . Αφου ΔΕΝ (λογω ΝΟΤΑΜ) ΓΙΑΤΙ ??? ( απογειωθηκε απο Βενιζελο ) ?? Απλη Η ερωτηση . Αυτα τα ΦΘΗΝΑ σχολια , ... Πεσ'μας Εσυ γιατι , ποιο ειναι το πορισμα σου , Γιατι τα εχεις βαλει με την ΑΣΤΡΑ , Γιατι ΔΕΝ την γουσταρεις κλπ . Μονο Γελια προκαλουν στην πλειοψηφια ( που διαβαζει , αλλα δεν μιλαει , Εξ ου και οι πανω απο 3000 προβολες μεσα σε λιγα εικοσιτετραωρα ) Δηλωνω λοιπον σε ολους ( καλοπροαιρετους , και ΚΑΚΟπροαιρετους ) οτι ουτε με την ΑΣΤΡΑ ουτε με καμμια αλλη εταιρια , ΔΕΝ ειχα , ουτε ΕΧΩ , αντιπαθεια και μισος . Ο ραγιαδισμος ομως δεν ειναι κομματι του χαρακτηρα μου . Το να Χαρακτηριζομαι απο ενα - δυο , οτι ολα αυτα τα γραφω γιατι ΕΧΩ προβλημα με την εταιρια , ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ . Αν στην Θεση της Αστρα μπορουσε να ειναι η οποιαδηποτε εταιρια , ΠΑΛΙ τα ΙΔΙΑ θα εγγραφα . !!! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΡΑΦΩ , ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ , ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ,( και εδω και αλλου ) , ΕΙΤΑΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ , ΕΙΤΑΙ ΟΧΙ . Επιφυλασσομαι . !!!