Πρόβλημα της Astra στη Σητεία

• Thread starter Thread starter jsh4all
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Astra Airlines

@jsh4all
Οταν έγινε ενημέρωση στην Σητεία απο στελέχη της εταιρείας εσυ πήγες εκεί? Μίλησες μαζί τους? μπορούσες να πας και να μιλήσεις και να πείς ότι ήθελες.

Επειδή προσπάθησα να δω τη συνέντευξη από το σύνδεσμο που παρέθεσες αλλά δε λειτουργούσε,μήπως μπορείς να μας πεις επιγραμματικά τι ειπώθηκε;
Επίσης,δεν έγινε αυτό:
Και αμεσως επιθεση του τυπου ...ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙς την Α2 . !!!!
Σου ζητήθηκαν επανηλλειμένως επιχειρήματα αλλά εσύ δεν απάντησες σε αυτό.Είναι καλό να αντιληφθείς ό,τι σε αυτό το πεδίο συζητήσεων γράφουν άνθρωποι που είναι επαγγελματίες στο αεροπορικό αντικείμενο και θέλουν να είναι αντικειμενικοί.
Κατανοώ τη δυσαρέσκειά σου για ενδεχόμενες δυσλειτουργίες ή ακόμα και ασυνέπεια της εταιρείας.Για να καταλήξεις όμως στα ορθά συμπεράσματα είναι αναγκαίο να ακούσεις και άλλες απόψεις χωρίς κραυγές και κουτσομπολιά.Και κάτι τελευταίο:Το αν τηλεφωνεί ο αερολιμενικός υπηρεσίας στην εταιρεία για να τους "ενημερώσει" ό,τι το σύστημα λειτουργεί,πίστεψέ με,δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να μαθευτεί.

@ IATA/TASOS
Δυστυχως η ευτυχως , λογω επειγουσας επαγγελματικης υποχρεωσης , δεν καταφερα να παω . !!! :( . Εαν τα ειχα καταφερει ( να παρευρεθω ) σιγουρα θα με ειχες δει στο βιντεο .
@ alex96
Το επνιξαν το Βιντεο , και δεν υπαρχει πια στο you tube . Eαν το ανακαλυψω καπου αλλου , θα σε ενημερωσω . Στο αρχικο και μεγαλυτερο μερος του , ειναι τα στελεχη της ΑΣΤΡΑ , που αναλυουν την δικη τους αποψη . Μετα εξεφρασαν την διαμαρτυρια τους , μερικοι ντοπιοι επιβατες , απο εκεινους που ταλαιπωρηθηκαν . . Κανεις λαθος στο οτι δεν απαντησα σε επιχειρηματα . ΟΛΕΣ , οι ερωτησεις απο εσενα και αλλους ειναι ΑΠΑΝΤΗΜΕΝΕΣ . Στο φορουμ νομιζω οτι εχουν δικαιωμα να γραφουν και οι πρωην επαγγελματιες του χωρου ( σαν εμενα ) και οχι μονο οι εν ενεργεια . Αν το δικαιωμα του λεγειν την γνωμη σου , αλλα και τις εμπειριες που ζεις και εζησες στον αεροπορικο χωρο , το εχουν ΜΟΝΟ οι εν ενεργεια , τοτε να μας διαγραψουν . Δεν θελω και ουτε ποτε προσπαθησα ΕΔΩ να βγαλω συμπερασματα . Τα γραφτα μου υπαρχουν για να τα κρινουν ΟΛΟΙ . Απλα εγραψα αυτα που ΕΙΔΑ με τα ιδια μου τα ματια , και ΑΚΟΥΣΑ με τα ιδια μου τα αυτια . ΟΥΤΕ κουτσομπολια , ΟΥΤΕ κραυγες . Το τι ειναι και τι ΔΕΝ ειναι καλυτερο να μαθευτει , καλυτερα να προβληματιζει αυτους που τα ΛΕΝΕ και τα ΚΑΝΟΥΝ , και οχι εκεινους που τα βλεπουν και τα ακουν .

Το Βιντεο το ξαναβρηκα εδω = http://www.youtube.com/watch?v=cioYz0M2q7Q
Οπως θα δειται η ενημερωση ειναι μονοπλευρη , κανενας ΕΙΔΙΚΟΣ ( εκτος ΑΣΤΡΑ ) δεν περνει τον λογο ( γιατι απλα ειναι ΑΠΩΝ ) . Ο ταλαιπωρημενος και συγχισμενος πελατης ειναι ασχετος περι τα αεροπορικα , και παραπονιεται για την συχνωτητα των ...''ταλαιπωριων '' του . Και δεν εχουν ΨΕΜΑΤΑ τα λεγομενα του , διοτι Ημουν εκει διπλα του , στο αεροδρομιο μαζι με καμμια 100αρια ανθρωπους , επιβατες και περιμενοντες, οταν του ( και μας ) ελεγαν περι απληρωτων πληρωματων , περι μηχανηματων που λειτουργουσαν , τους ακουγαμε να ομιλουν στα τηλεφωνα , ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ , και να ενημερωνουν υπεθυνους και επιβατες ( εδω και στην Αθηνα , που τηλεφωνουσαν ΜΕΣΑ απο το αεροπλανο , ΜΕΤΑ που προσγειωθηκε πισω ) οτι ΚΑΚΩΣ κλπ βλεπαμε και τον καλο καιρο , την διαυγεια , την απνοια . Εσεις τι θα κανατε στην θεση μας .??? Εγω απλα τα ...''ΑΝΕΒΑΣΑ'' εδω . !!! Υποψιν οτι παραλληλα ( τις ΙΔΙΕΣ ημερομηνιες ) που γινοντουσαν οι ακυρωσεις και οι πολυωρες καθυστερησεις , της ΑΣΤΡΑ , τα αεροπλανα τηs SKY και της OLYMPIC , αποπροσγειωνονταν και εκτελουσαν τους προορισμους τους ΚΑΝΟΝΙΚΑ . !!!

Όσο για το αν απάντησες με επιχειρήματα,εννοώ ό,τι δεν απάντησες πουθενά στο "γιατί τελικά δε προσγειώθηκε το αεροπλάνο;"
Γιατί;

Απάντηση σε αυτό μπορεί να δώσει μόνον ο κυβερνήτης τής πτήσεως,διότι "ό,σα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος".Η δική μου όποια εμπειρία μού λέει ότι στα αεροπορικά θέματα ό,τι συμπέρασμα και να προσπαθήσεις να βγάλεις,θα κάνεις λάθος.Πάντα κάτι ουσιαστικό θα μάς διαφεύγει....

@alex96
Eχωντας διαβασει Ολα μου τα γραφωμενα εως τωρα , πιστευεις πραγματικα , οτι αν το ηξερα , δεν θα το ανεβαζα και εδω ???

Διαβάζοντας λοιπόν όλα τα γραφόμενά σου διαπιστώνει ο αναγνώστης ό,τι καταλογίζεις στην εταιρεία μια ανυπόστατη "κατηγορία".Ποια ακριβώς είναι το νόημα των αναρτήσεών σου αν δε γνωρίζουμε την αιτία των δυσλειτουργιών;
Ειλικρινά,εκτός από την έκφραση της ταλαιπωρίας σου και των υπολοίπων που την υπέστησαν (θεωρώ αυτή την έκφραση θεμιτή) υπάρχει κάποιο άλλο νόημα στο "κατηγορητήριο" κατά της ASTRA;Μας παρουσίασες τόσα γεγονότα για να μας πεις τελικά ό,τι δε ξέρεις γιατί δε προσγειώθηκε;
Φταίει τελικά η Α2;
Φταίει η ΥΠΑ;
Φταίει κάτι άλλο;
Αν δεν έχεις σαφή απάντηση,οι "κατηγορίες" σου δεν ισχύουν.
Το λέω φιλικά,επαγγελματικά και με γνώση των διαδικασιών και της δεοντολογίας.Όταν θα μπορείς να προσάψεις δόλο,ανευθυνότητα ή ανεπάρκεια στην εταιρεία και στο πλήρωμα με στοιχεία και έχοντας ακούσει και τη δική τους άποψη,εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Ενημερώστε το λασπολογο jsh4all να ζητήσει από τον Αερολιμένα το έγγραφο της ΥΠΑ με το οποίο αναλαμβάνει την ευθύνη για τις ακυρώσεις λόγω μη λειτουργίας του ραδιοβοηθήματος για όλες τις περιπτώσεις που αναφέρει απο 8/11 και μετά.

Αντί μα κατηγορείς την εταιρεία βρες τα με τους τεχνικούς που δε μπορούν να κρατήσουν σε λειτουργία το ραδιοβοήθημα.

Φτάνει πια η Ελλάδα γέμισε κου@@δοφιλοσόφους τέτοιου τύπου.

Έλεος ...........................

'' λασπολόγος '' = αυτός που εκτοξεύει συκοφαντίες εναντίον κάποιου . Σου πεταω το γαντι πισω φιλε μου . Και ουτε θα κατεβω στο επιπεδο σου , για να σου απαντησω στο ιδιο χαμηλο στυλ . Ευτυχως το φορουμ , το διαβαζουν πολλοι , και τα συμπερασματα δικα τους . Εγω εγραψα αυτα που ΕΙΔΑ με τα ιδια μου τα ματια , και ΑΚΟΥΣΑ με τα ιδια μου τα αυτια . Ουτε με ενδιαφερει ποιος φταιει ( ΑΣΤΡΑ , ΥΠΑ κλπ) Ουτε ειμαι εισαγγελεας για να ζηταω εγγραφα , πορισματα , κλπ . Ενα και ενα κανουν δυο , οσο και αν μερικοι προσπαθουν να το αλλαξουν . Εδω εγγραψα ΓΕΓΟΝΟΤΑ , που δεν μπορει να αμφισβητηση ΚΑΝΕΝΑΣ . Και αυτα ειναι η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ταλαιπωρεια της τοπικης κοινωνιας , που ομοιο της ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ στο παρελθον .( Εχθες και προχθες ΠΑΛΙ , πηγαν τους επιβατες στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ , και απο εκει με λεωφορειο , 3+ ωρες για την Σητεια ) Και η αποδειξη οτι ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ και οχι ΛΑΣΠΗ αυτα που εγραψα εδω ( ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για την ενημερωση της ειδικης κατηγοριας ανθρωπων που ενημερωνονται σε αυτο το φορουμ ) ειναι οτι τα επιτελικα προσωπα της ΑΣΤΡΑ , κατεβηκαν στην ΣΗΤΕΙΑ , νοικιασαν αιθουσα , και εδωσαν ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ , τις ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ , και τις ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ .( Εξ'ου και το βιντεο της συνεντευξης = http://www.youtube.com/watch?v=cioYz0M2q7Q ) . Και τετειου ειδους συνεντευξη ΔΕΝ εχει δοθει ΠΟΤΕ στην αεροπορικη ιστορια της Ελλαδας στο παρελθον .