Πρόβλημα με κράτηση

• Thread starter Thread starter saltapidas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
To γνωρίζω ότι δεν είναι e-ticket. Εννοούσα αυτό το e-booking τελος πάντων.
Ναι τα ίδια προβλήματα θα έχει σίγουρα και η Air-Banania, η Air Zimbambue κλπ.
Να σαι ρωτήσω κάτι, σε συνδιασμό και με το άλλο πόστ σου (https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?t=4618&start=15)
Μήπως είσαι απ΄τους "εργατοπατέρες" της ΟΑ?ή η ηλικία σου είναι διαφορετική?

Αν θεωρείς ότι η ΟΑ είναι air-banania, τότε είναι ο κρατικός μεταφορέας που αξίζει σε όσους ψηφίζουν τέτοια κράτη.
Δεν θα απαντήσω σε κανένα άλλο σχόλιο σου.

Συγχωρέστε με για το Οφφ...
A300":1yfi1af3 said:
Αν θεωρείς ότι η ΟΑ είναι air-banania, τότε είναι ο κρατικός μεταφορέας που αξίζει σε όσους ψηφίζουν τέτοια κράτη.
Δεν θα απαντήσω σε κανένα άλλο σχόλιο σου.
Το ξέρω ότι μας αξίζει κάτι καλύτερο...Και γώ είμαι συναισθηματικά δεμένος με την ΟΑ και τη θέλω στη πρώτη θέση!Όπως άλλωστε φαίνεται από πολλά πόστ μου.Αλλά μην αιθεροβατούμε!Την αλήθεια να τη λέμε, γιατί αλλιώς δε πρόκειται να βελτιωθεί ποτέ!Τώρα μεταξύ μας!Γιατί πράγμα να καμαρώσω και να τρελλαίνομαι για την ΟΑ, για τον καινούριο στόλο της, για την ον-τάιμ περφόρμανς της?, για το "πάντα" ευγενικό προσωπικό της?,για το σάιτ της?
Που ξανακούστικε δηλαδή να κάνεις ον-λάιν κράτηση, και να πρέπει να πάρεις τηλέφωνο να την επιβεβαιώσεις?Γιατί να την κάνεις τοτε ον-λάιν?Πάρε κατευθείαν τηλέφωνο....
Συγνώμη αν σε ειρωνεύτικα αρχικά, δεν είναι στο χαραχτήρα μου άλλωστε να το κάνω.Αλλά η επιμονή σου με έβαλε σε υποψίες...
Ήθελα να σου πώ καλώς όρισες στην παρέα, κουλάρισε λίγο με την τέλεια ΟΑ.Το να φανατίζεσαι και να υποστηρίζεις μια εταιρία(οποιαδήποτε) που δέ σου ανήκει κιόλας δεν είναι εποικοδομητικό για μιά δημόσια συζήτηση.Έχω ξαναγράψει ότι το να λέμε τα κακώς κείμενα είναι για το καλό της κάθε εταιρίας γιατί, ίσως, υπάρχουν ανάμεσά μας άτομα που μπορούν να αλλάξουν κάτι.Απ΄'οτι θα καταλάβεις εδώ μέσα και τα θετικά βήματα της κάθε εταιρίας τονίζονται και επικροτούνται!Αυτά για την ώρα...
Α! επίσης αν θές να μου απαντήσεις στείλε μου πμ, γιατί εδώ το θέμα είναι άλλο!
Τέλος οφφ

A300":231si3dd said:
Η ομολογουμένη καθυστέρηση της ΟΑ να έχει e-ticket αντανακλά την ελληνική νοοτροπία που είναι πολύ επιφυλακτική στις συναλλαγές μέσω ιντερνετ.
Να ρωτήσουμε και την Aegean που από το 2003 προσφέρει eTicket (για να μην αναφέρω τις ξένες εταιρίες που έρχονται Ελλάδα, μιας και αυτές "δεν γνωρίζουν" την ελληνική νοοτροπία); Έτσι που μας τα λες, νομίζω πως η Ελλάδα είναι τριτοκοσμική χώρα! Ο κόσμος (και ιδίως οι νέοι) έχουν μάθει το internet και τις μεγάλες εταιρίες (όπως είναι A3 και ΟΑ) τις βασίζονται και θα δώσουν τα στοιχεία τους ονλινε.
A300":231si3dd said:
Τα δε προβλήματα στα οποία με παρέπεμψες δεν μου φαίνονται ότι δίνουν εικόνα διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη μεγάλη αεροπορική εταιρία στον κόσμο, τηρουμένων των αναλογιών.
Μόνο αυτήν την εικόνα δεν δίνουν, δυστυχώς. Θα ήθελα πολύ να συμφωνήσω μαζί σου, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι αυτή που προσπαθείς να μας κάνεις να πιστέψουμε.

Eπειδή τυχαίνει να έχω δουλέψει σε πολύ μεγάλη αεροπορική εταιρία του εξωτερικού, σε διαβεβαιώνω ότι προβλήματα υπάρχουν σε όλες τις εταιρίες, σε όλο τον κόσμο. Δεν προσπαθώ να δώσω πλασματική εικόνα της ΟΑ, αντιθέτως προσπαθώ να αντικρούσω τη στηλίτευση μιας εταιρίας (πρώην 5 ηπείρων) που μεθοδευμένα εδώ και χρόνια απαξιώνεται για πολιτικόοικονομικούς λόγους που είναι ξένοι προς τα συμφέροντα της Ελλάδας και του ελληνικού λαού. Κρίμα που εν ονόματι του να πατήσει κανείς rudder ή να πει "καφέ-πορτοκαλάδα" με οποιοδήποτε κόστος, είναι έτοιμος να ξεπουλήσει κυριαρχικά δικαιώματα. Τα στοιχεία υπάρχουν.
That's all admin.

Ότι κάθε εταιρία έχει προβλήματα, δεν χρειάζεται να μου το πεις. Κι εγώ δουλεύω κι εγώ ζω καθημερινά τα προβλήματα ΑΛΛΑ προσπαθώ να τα λύσω! Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ ΟΑ και μεγάλων εταιριών! Οι μεγάλες εταιρίες προσπαθούν να μην δείχνουν τα προβλήματά τους στους πελάτες τους και επί το πλείστον το καταφέρνουν.

Δυστυχώς όμως οι ΟΑ ... τα δείχνουν και μάλιστα χωρίς καν να υπολογίσουν τις συνέπειες!!

Πάντως έχει ενδιαφέρον που σε σχεδόν όλα σου τα ποστ δεν αναφέρεσαι σε αυτά που γράφτηκαν αλλά γράφεις γενικολογίες.

αν ήμουν εγώ admin θα σε εκοβα.

Επειδή η γνώμη μου δεν συμβαδίζει με την δική σου; Δημοκρατία λέγετε αυτό! ;)

Έγραψες

Πάντως έχει ενδιαφέρον που σε σχεδόν όλα σου τα ποστ δεν αναφέρεσαι σε αυτά που γράφτηκαν αλλά γράφεις γενικολογίες.

Εντελώς άσχετο,αρκει να διαβάσει κανείς τα σχόλιά μου, και προφανώς εμπαθές. Τώρα γιατί είναι εμπαθές, και μάλιστα από admin, αυτό, ναι, χρειάζεται εξήγηση...Εκτός και αν είναι όλα ζητημα νηολογίων σε αυτό το φόρουμ, οπότε δεν χωράει καμία άποψη με άλλη προοπτική στο φόρουμ από το να βγάζουμε φωτο και να ξέρουμε πότε προσγειώθηκε το τάδε concorde (και πάλι καλά να ήταν και κανα concorde).Θα ήθελα, ωστόσο, να μου δείξεις έστω και μία γενικόλογία στα σχόλιά μου.Απογοητευτική η κρίση σου.

Για την ΟΑ. Η Ολυμπιακή δεν μου ανήκει, λιγότερο από ότι ανήκει σε όλους τους Έλληνες που εργάζονται για τη χώρα αυτή. Τέλεια δεν είναι σε καμία περίπτωση. Αυτό που λέω είναι ότι παρά τον επίμονο στραγγαλισμό της από αυτούς που θέλουν να την βγάλουν από τη μέση μια για πάντα, το προσωπικό της αντιστέκεται.Το κράτος χρωστάει στην ΟΑ (αποδεδειγμένα, με έγγραφα και αποφάσεις του δικαστηρίου) (εκτός και αν φαίνεται και αυτό γενικολογία) και όχι η ΟΑ στο κράτος. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό.

Γερή Ολυμπιακή θέλουν και αξίζουν όλοι οι Έλληνες και πρέπει να καταλάβουν ότι το προσωπικό πασχίζει για να σώσει την εταιρία. Αν δεν ήταν οι χειριστές και οι Φροντιστές/Συνοδοί και μερικοί ακόμα φιλότιμοι, η Ολυμπιακή με το σαμποτάζ που δέχεται ασταμάτητα εδώ και χρόνια, σε κάθε τομέα της λειτουργίας της,θα είχε πεθάνει προ πολλού, και όλοι θα βγάζαμε φωτογραφίες αεροπλάνων που ανήκουν στον τραπεζικό λογαριασμό ορισμένων αετονύχηδων παρτάκηδων αρπακτικών.

Είναι αφέλεια να πιστέυει κανείς ότι η ΟΑ παραπαίει λόγω του επιχειρηματικού της πλάνου, γιατί το επιχειρηματικό πλάνο είναι ένα και υπαγορεύται σταθερά από όλες τις ως τώρα κυβερνήσεις:σκοτώστε την ΟΑ.
Δεν ξέρω πολλές εταιρίες να τα βάζουν με το "κράτος" (που πουλάει γη και ύδωρ) και να αντέχουν πολύ.

Μην ανακυκλώνετε και μη διαιωνίζετε από άγνοια αυτό τον ψυχρό πόλεμο προς την ΟΑ. Εϊναι ευθύνη όλων μας η κατάντια του εθνικού μας αερομεταφορέα. Βοήθεια και όχι πόλεμο.

Basta adesso.

Μα το θέμα μας εδώ είναι το online ticketing system της εταιρίας! Όλα τα άλλα που γράφεις, απλά δεν έχουν κάποια σχέση με το θέμα αυτό. Γι΄ αυτό δεν θα αναφερθώ και σε αυτά!

Και επειδή είμαι admin και πρέπει να προσέχω λίγο παραπάνω, δεν θα γράψω άλλο τίποτε εδώ, απλά θα παρακαλέσω η συνέχια να μην είναι οφφ τοπικ!

Υ.Γ. Μπράβο λοιπόν στην ΟΑ που τα βάζει τόσο γερά με το κράτος ... τον μέτοχό της!