Έγραψες
Πάντως έχει ενδιαφέρον που σε σχεδόν όλα σου τα ποστ δεν αναφέρεσαι σε αυτά που γράφτηκαν αλλά γράφεις γενικολογίες.
Εντελώς άσχετο,αρκει να διαβάσει κανείς τα σχόλιά μου, και προφανώς εμπαθές. Τώρα γιατί είναι εμπαθές, και μάλιστα από admin, αυτό, ναι, χρειάζεται εξήγηση...Εκτός και αν είναι όλα ζητημα νηολογίων σε αυτό το φόρουμ, οπότε δεν χωράει καμία άποψη με άλλη προοπτική στο φόρουμ από το να βγάζουμε φωτο και να ξέρουμε πότε προσγειώθηκε το τάδε concorde (και πάλι καλά να ήταν και κανα concorde).Θα ήθελα, ωστόσο, να μου δείξεις έστω και μία γενικόλογία στα σχόλιά μου.Απογοητευτική η κρίση σου.
Για την ΟΑ. Η Ολυμπιακή δεν μου ανήκει, λιγότερο από ότι ανήκει σε όλους τους Έλληνες που εργάζονται για τη χώρα αυτή. Τέλεια δεν είναι σε καμία περίπτωση. Αυτό που λέω είναι ότι παρά τον επίμονο στραγγαλισμό της από αυτούς που θέλουν να την βγάλουν από τη μέση μια για πάντα, το προσωπικό της αντιστέκεται.Το κράτος χρωστάει στην ΟΑ (αποδεδειγμένα, με έγγραφα και αποφάσεις του δικαστηρίου) (εκτός και αν φαίνεται και αυτό γενικολογία) και όχι η ΟΑ στο κράτος. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό.
Γερή Ολυμπιακή θέλουν και αξίζουν όλοι οι Έλληνες και πρέπει να καταλάβουν ότι το προσωπικό πασχίζει για να σώσει την εταιρία. Αν δεν ήταν οι χειριστές και οι Φροντιστές/Συνοδοί και μερικοί ακόμα φιλότιμοι, η Ολυμπιακή με το σαμποτάζ που δέχεται ασταμάτητα εδώ και χρόνια, σε κάθε τομέα της λειτουργίας της,θα είχε πεθάνει προ πολλού, και όλοι θα βγάζαμε φωτογραφίες αεροπλάνων που ανήκουν στον τραπεζικό λογαριασμό ορισμένων αετονύχηδων παρτάκηδων αρπακτικών.
Είναι αφέλεια να πιστέυει κανείς ότι η ΟΑ παραπαίει λόγω του επιχειρηματικού της πλάνου, γιατί το επιχειρηματικό πλάνο είναι ένα και υπαγορεύται σταθερά από όλες τις ως τώρα κυβερνήσεις:σκοτώστε την ΟΑ.
Δεν ξέρω πολλές εταιρίες να τα βάζουν με το "κράτος" (που πουλάει γη και ύδωρ) και να αντέχουν πολύ.
Μην ανακυκλώνετε και μη διαιωνίζετε από άγνοια αυτό τον ψυχρό πόλεμο προς την ΟΑ. Εϊναι ευθύνη όλων μας η κατάντια του εθνικού μας αερομεταφορέα. Βοήθεια και όχι πόλεμο.
Basta adesso.