Πρόβλημα με κράτηση

• Thread starter Thread starter saltapidas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

saltapidas

Νέο μέλος (Tourist)
καλημερα σε ολους,
χθες το πρωι εκλεισα ενα εισητηριο για σημερα με την ολυμπιακη για πτηση προς χανια (οντως το νεο site δεν ειναι ουτε αυτο ανταξιο αεροπορικης εταιριας) και με παιρνει τηλεφωνο ο πατερας μου ο οποιος θα πετουσε κιολας, και μου λεει οτι δεν ειχε καταχωρηθει η κρατηση ή κατι τετοιο τελοσπαντων με αποτελεσμα να χασει τη πτηση και να τον βαλουν στην επομενη!!
νομιζω οτι ξαναπληρωσε το εισητηριο κιολας και του ειπαν θα ακυρωσουν την πληρωμη μεσω καρτας.
το ταξιδι κλειστηκε για να παρεβρεθει σε νεκρωσιμη ακολουθια ενος συγγενη,και ισως να τη χασει κιολας.
και να φαναστειτε οτι δεν εκλεισα με aegean για υποστηριξη προς την ολυμπιακη αλλα ειναι η πολλοστη φορα που συμβαινει ατυχο περιστατικο!!
εσεις τι θα κανατε στην αντιστοιχη θεση?
μπορει να διεκδηκησει κατι για την αδικαιλογητη αυτη ταλαιπωρια? :evil:

Re: ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

saltapidas":44c0tbfx said:
και να φαναστειτε οτι δεν εκλεισα με aegean για υποστηριξη προς την ολυμπιακη αλλα ειναι η πολλοστη φορα που συμβαινει ατυχο περιστατικο!!
εσεις τι θα κανατε στην αντιστοιχη θεση?
Θα ζητούσα να μην μου επιστρέψουν τα χρήματα από την πρώτη κράτηση, για ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη προς την Ολυμπιακή!

.

sv1xv":3pz1meot said:
Θα ζητούσα να μην μου επιστρέψουν τα χρήματα από την πρώτη κράτηση, για ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη προς την Ολυμπιακή!

.

χαιρομαι που υπαρχουν τοσο γενναιοδωροι ανθρωποι στην εποχη μας!!

υ.γ να υποθεσω οτι σε ταιζει η ολυμπιακη? :wink:

οι ΟΑ επειδη ειναι "παραδοση" και οπως ολα τα "παραδοσιακα" σε αυτη τη χωρα δεν τα παει καλα με τεχνολογιες και τετοια, απαιτει τη διατηρηση των τεραστιων ουρων στα εκδοτηρια, check in κτλ. τυχον κρατηση χρειαζεται εστω μισαωρη αναμονη στο τηλεφωνο -αν δεν θελετε ολοημερη εκδρομη σε εκδοτηρια- και να αφησετε αυτα τα ιντερνετ που θελουν να χαλασουν καθε ιχνος ελληνικου χρωματος. τοσα χρονια δηλαδη χωρις ιντερνετ δεν πεταγαμε? τωρα αυτο μας πειραξε? σιγα..οσο για τους ξενους, μπορουν να εξακολουθησουν να πετανε με αλλους. αν τους αρεσει, αλλιως υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες. δημοσιο φορεβερ

Re: ÐÁÑÁÎÅÍÏ ÐÅÑÉÓÔÁÔÉÊÏ

sv1xv":1xba3nkw said:
Èá æçôïýóá íá ìçí ìïõ åðéóôñÝøïõí ôá ÷ñÞìáôá áðü ôçí ðñþôç êñÜôçóç, ãéá áêüìá ìåãáëýôåñç õðïóôÞñéîç ðñïò ôçí ÏëõìðéáêÞ!

.

èá ôï ðÜñù üôé ôï åßðåò ÷áñéôïëïãþíôáò áõôü :P

ÐÜíôùò ìðñÜâï ãéá ôçí óôÞñéîç ðïõ äßíåôå óôçí ÏëõìðéáêÞ áí k ìåñéêÝò öïñåò ÁÕÔ¼ áêñéâþò åêìåôáëëåýïíôáé ïé áêáôáíüìáóôïé k ñïõöÜíå üôé Ý÷åé k äåí Ý÷åé ç åôáéñßá k ïðïéïí ðñïóðáèåß íá ôçí âïçèÞóåé.

:arrow: bari
Öéëå bari óêÝøïõ ôï êáé áëëéþò, üôé ôþñá ç ÏÁ èá Ý÷åé Üëëç ìéá äéêáéïëïãßá óôï óáêïýëé ôéò,"Äåí öôáßìå åìåßò öôáßåé óôï óýóôçìá online êñáôÞóåùí"
¸ðñåðå êÜðïôå íá áíáíåþóåé k ôéò äéêáéïëïãßåò ôçò,ïé ðáëéÝò Ýãéíáí íôåìïíôÝ:wink:

PS: Ãéá íá ðÜù êüíôñá óôïí sv1xv ü÷é ìïíï èá æçôïýóá ôá ëåöôÜ ìïõ ðßóù áðü ôçí ðñþôç êñÜôçóç áëëá èá ôïõò Ýëåãá íá ìïõ äùñßóïõíå ôçí äåýôåñç áëëéþò... óôá äéêáóôÞñéá! :Ppp

saltapidas":33ogmjba said:
υ.γ να υποθεσω οτι σε ταιζει η ολυμπιακη?

Μακάρι να με τάϊζε η Ολυμπιακή (ή κάποιος άλλος οργανισμός της ίδιας συνομοταξίας) αλλά, φευ, είμαι καταδικασμένος να κινούμαι στον ιδιωτικό τομέα.

Μα καλά θα με τρελάνετε??? Αντί να ρίξετε καμπάνες κάθεστε και υποστηρίζετε την ΟΑ?? Τι να πω??? :roll: AnyWay!

Φίλε μου εγώ στην θέση σου θα έκανα το εξής απλό! Δεν θα έμπλεκα εξαρχής με την ΟΑ! Η μάλλον θα διάλεγα να πάω με ΟΑ μόνο και μόνο για οικονομική ενίσχυση! Αλλά δεν θα έκλεινα ποτέ εισιτήριο από το internet! :wink:

Μην μου πεις τώρα ότι δεν το ήξερες εξαρχής ότι κατά 50% θα είχες πρόβλημα! :wink:

air_boy":3mcowp4m said:
Μα καλά θα με τρελάνετε??? Αντί να ρίξετε καμπάνες κάθεστε και υποστηρίζετε την ΟΑ?? Τι να πω???
Που ξέρεις - μπορεί να έχουμε έντονη συναισθηματική σχέση με ορισμένο πολιτικό χώρο και να το εκδηλώνουμε με τον τρόπο αυτο!

.

air_boy":34m1e4vy said:
Μην μου πεις τώρα ότι δεν το ήξερες εξαρχής ότι κατά 50% θα είχες πρόβλημα! :wink:

:roll: να σου οω την αλη8εια,οχι, δε φανταστηκα οτι θα υπηρχε προβλημα γιατι συνηθως απο το ιντερνετ κλεινω εισητηρια και ποτε δεν εχω αντιπετωσει προβλημα.δλδ αν το εκλεινα μεσω airtickets.gr οπως εχω ξανακλεισει θα ειχα παλι προβλημα?οχι υποθετω! :?

Προφανώς το πρόβλημα σχετίζεται με την τρέχουσα αναβάθμιση του δικτυακού τόπου των ΟΑ ή/και την αλλαγή στο σύστημα κρατήσεων. Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές το http://www.olympicairlines.com για αγορά εισιτηρίου κι όλα λειτούργησαν όπως θα'πρεπε.