Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

Η aegean απτο "ιπτάμενη / ιπτάμενες" να καταλάβω ότι ψάχνει μόνο για κοπέλες;
 
Απ' οτι ξερω οι ελληνικες εταιριες προσλαμβανουν μονο γυναικες...τωρα γτ αυτο..δεν ξερω:p
 
Καλησπέρα η Aegean airlines από το 2004 και μετα προσλαμβάνει μόνο γυναίκες το γιατί είναι ότι θέλουν ( οι πολλοί (πιλότοι) ας πούμε) μόνο θηλυκό προσωπικό ο νοών νοητό!!
 
Κορίτσια καλησπέρα! Έχω κάνει και γω αίτηση για την Aegean με έδρα την Αθήνα. Απλά θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες αν γνωρίζετε. Απευθύνομαι κυρίως σε κοπέλες που έχουν ήδη περάσει συνέντευξη σε παλαιότερα έτη. Θα ήθελα να ρωτήσω τι ερωτήσεις περίπου κάνουν στις ξένες γλώσσες?? Επίσης τα ψυχολογικά τεστ τι ερωτήσεις περίπου έχουν? Ακόμα, έχω σκουλαρίκι στα χείλη, λέτε να ενοχλεί?
 
εγω δεν εχω περασει ξανα συνεντευξη αλλα απο οτι εχω διαβαση εδω δεν ξερει κανεις στανταρ..γτ διαφορετικες ερωτησεις κανουν στο καθενα και με διαφορετικο βαθμο δυσκολιας..αλλα συνηθως για τα αγγλικα πχ θελουν τουλαχιστον να μπορεις να συνεννοηθείς..για τα ψυχολογικα τεστ δεν γνωριζω αλλα λενε οτι ειναι ευκολα..και για το σκουλαρικιθα σ πρωτινα να το βγαλεις στη συνεντευξη γτ νομιζω δεν θα το δεχτουν://
 
Ναι κ γω αυτό πιστεύω. Εννοείται και θα το βγάλω αν με καλέσουν με το καλό. Κλείνει εύκολα φαντάζομαι. Δε νομίζω να υπάρχει μεγάλος βαθμός δυσκολίας στα αγγλικά. Τώρα τι να πω. Αν γνωρίζει κάποια που έχει περάσει ήδη από συνέντευξη ας μας πει παρακαλώ!
 
μα στην συνέντευξη πρέπει να κρατάσ καϊ το χαρτι του lower για να σιγουρευτούν ότι γνωρίζεις αγγλικά η απλά σου κάνουν τις ερωτήσεις?καϊ γενικά αν πρέπει να κρατάς τα χαρτιά σε αυτα που δηλώσες.. πχ πτυχίο υπολογιστών...
 
Re: Etihad Airways

Παιδιά επειδή εγώ δεν το βρίσκω, μπορεί κάποιος παρακαλω να επισυναψει το link για αίτηση αεροσυνοδου στην etihad?
Επίσης, ξέρετε να μου πείτε 5 πράγματα για αυτή την εταιρία.. πληρώνει καλά? Η βάση της είναι στο aabu dabui που σημαίνει ότι θα μένω εκεί?
 
Κυρίες και Κύριοι. Όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την σωστή τους παρουσία σε μια συνέντευξη πρόσληψης, θα πρέπει πέρα από την όποια προετοιμασία απαιτεί η συγκεκριμμένη ειδικότητα, να προετοιμάσουν την εμφάνισή τους και να έχουν μαζί τους πάντοτε Όλα τα πρωτότυπα Πτυχία, Βεβαιώσεις Εκπαιδεύσεων, Αποδεικτικά Προσωπικά Στοιχεία καθώς επίσης και ένα σετ Επικυρωμένων Αντιγράφων και ειδικά όλων όσων αναφέρονται στο Υποβληθέν Βιογραφικό τους. Οι όποιες δικαιολογίες είναι περιττές.
 
Πολύ σωστά αλλά χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν μην ξεχνάς σε ποια εταιρία αναφέρεσαι... Αν μιλάς για μια εταιρία η οποία σε σέβεται ως υποψήφιο και σε κρίνει αντικειμενικά τότε όλα αυτά που αναφέρεις είναι μέρος της όλης διαδικασίας. Αν μιλάς για μια εταιρία η οποία θα κρίνει για το αν κάνεις ή όχι για πλήρωμα με το να σου ζητήσει να μιλήσεις για τον εαυτό σου με 5 λέξεις στ' αγγλικά ή με το να σε ρωτήσει αν και στην προηγούμενη εταιρία σου έπιανες τα μαλλιά σου σε κότσο, τότε όχι μόνο πρωτότυπα πτυχία δε χρειάζεσαι αλλά ούτε καν βασικό επίπεδο στα αγγλικά. Και καλά κάνουν οι κοπέλες και το προσπαθούν αλλά πολύ σύντομα θα καταλάβουν πως δεν αξίζει. Προσωπικά πιστεύω πως είναι από τις πιο πρόχειρες διαδικασίες interview που έχω κάνει ποτέ και τώρα κάνω και το σταυρό μου που η Aegean μου έριξε άκυρο για να με προσλάβει η British 1 χρόνο μετά. Καλή επιτυχία φυσικά σε αυτές που το προσπαθούν ( αυτές για στην Ελλάδα για κάποιο λόγο αεροσυνοδός σημαίνει το να φοράς φούστα προφανώς :twisted: ) αλλά πραγματικά μην αναλώνεστε τόσο πολύ για το τι θα γίνει όταν πάτε. Μια προχειρο- διαδικασιούλα είναι αν τους κάνετε θα σας πάρουν και τηλέφωνο. Τα κριτήρια είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα για συζήτηση. Σε διαφορετική περίπτωση μην πέσετε και του θανατά, δε σημαίνει πως δεν κάνετε για το επάγγελμα, απλά ότι η εταιρία δεν είναι για εσάς
 
Top