Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

Σε προσέλαβαν τελικά;

να ρωτησω κατι ακυρο..οι συνεντευξεις φανταζομαι γινονται καθημερινες και πρωινες ωρες σωστα?

agapi απο οτι εχω ακουσει ξεκινουν απο το πρωι ...απλα ενδεχεται να σε κρατησουν μεχρι και αργα το απογευμα...τουλαχιστον κατι τετοιο εχει υποθει εδω..:)

πφφ απλα ανησυχω γτ εχω και τη σχολη και δεν μπορω να κανω καμια απουσια..σε περιπτωση που με παρουν για συνεντευξη ισως δεν μπορεσω να παω :( :(

σε ευχαριστώ anna91 για την απάντηση σου.. κάτι ακόμα όμως το βιογραφικό το υποβαλουμε στα αγγλικά?επίσης γνωρίζω καϊ κάνω ρωσικα αλλά ειμάι σε επίπεδο Α2 να το συμπεριλαβω στο βιογραφικό μο αυτό ?

Μμμμ.. τώρα τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγω στα ελληνικά το στειλα από την στιγμή που στα ελληνικά ήταν η προκήρυξη. Τα ρώσικα βαλ'τα σίγουρα, αφου τα ζητάνε κιόλας!

η απάντηση που σου στέλνει όμως η εταιρία είναι στα αγγλικά..το ευχαριστούμε κτλπ...σκέφτομαι να βάλω καϊ τα ρώσικα αλλά σε επίπεδο Α2... βέβαια κάνω ταχυριθμα καϊ με την καθηγήτρια μου μαθαίνω περισσότερα πάνω σε αυτό το επαγγελμα.. φοβάμαι απλά τις ερωτήσεις που θα μου κάνουν!

ξέρετε περιπου τι ωρα ξεκινανε συνηθως οι συνεντευξεις?

agapi απο οτι ξερω οι συνεντευξεις ξεκινανε απο το πρωι (κατα τις 9) και κρατανε ως αργα,μεσημερι ή και απογευμα (6 η ωρα ας πουμε) αναλογα.
σε οτι αφορα τωρα τη σχολη σου,να εχεις υποψη οτι αν σε παρουνε,εκτος απο τις ωρες της εκπαιδευσης οι οποιες ξεκινανε καπου μαρτιο -απριλιο, υπαρχουνε και μερες που η εκπαιδευση γινεται στο εξωτερικο,αρα στη σχολη σου οτι ωρα και να ειναι δεν θα μπορεις να πας. η θερινη σεζον δεν ξεκιναει 1 ιουνιου και 1 ιουνιου προσλαμβανουν! το καταλαβαινεις πως στο λεω.υπολογιζω 15 μαιου ολοι ναναι εκπαιδευμενοι και σε συνεχες προγραμμα θερινο. τωρα αυτα ειναι πληροφοριες που εχω απο γνωστες μου. αν καποιος τα ξερει πιο σωστα ας τα γραψει για να ξερουμε κιολας πιο σωστα.

τη σχολη τη τελειωνω τελοι φεβρουαριου οποτε για μετα δεν εχω προβλημα απλα μεχρι τοτε ειναι κριμα να παω στη συνεντευξη να μην με παρουν και να χασω το εξαμηνο..:(