Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

Καλησπέρα.
Με πήρανε σήμερα τηλέφωνο για συνέντευξη στην Aegean.Είχα κάνει την αίτηση πριν κανά δεκαήμερο περίπου.Θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις για όποιον ξέρει διότι δεν είμαι σίγουρη άμα αξίζει την ταλαιπωρία(μένω εκτός αθήνας).
Όταν αναφέρουν ότι η δουλειά είναι για την θέρινη περίοδο από εώς πότε εννοούν??Διότι θα αρχίσω μεταπτυχιακό τον Σεπτέμβριο/Οκτώβρη και το έχω σαν priority το μάστερ.
Κατά την περίοδο της εκπαίδευσης πληρώνεσαι?
Γενικά για τι μισθό μιλάμε περίπου και τι σου παρέχουν στα μέρη που θα πετάς που είναι εκτός έδρας?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κορίτσια πότε κανονίστηκε η συνέντευξη;

Η συνέντευξη είναι προγραμματισμένη μόνο για μια μέρα?

υπάρχουν κυρώσεις στην περίπτωση διακοπής της σύμβασης?

Καλησπέρα σε όλες και καλή επιτυχία...διαβάζοντας τις φετινές μας απορίες ήθελα να μας διαφωτίσει η vicky999 για το πότε είναι η συνέντευξη και για την περιοχή που δήλωσε...

αθήνα δήλωσα ως βάση
και η συνέντευξη είναι αυτή την βδομάδα
αλλά υπάρχουν πολλά γκρουπ και άλλες μέρες από ότι κατάλαβα

Καλή επιτυχία να έχεις Vicky! Στην πρωτεύουσα καλούν νωρίτερα από την λήξη των ημερομηνιών.....απ ότι φαίνεται....

Η φιλη μου δεν ειναι απο Αθηνα και ετσι της ειπαν οτι θα την ειδοποιησουν ξανα. Παντως απο ο,τι διαβαζω ηδη εχουν αρχισει και καλουν παρολο που δεν εχει ληξει ακομη η υποβολη βιογραφικων. Ξερει κανεις αν καλουν αλφαβητικα? ετσι για να νιωσω λιγο καλυτερα που δεν με εχουν ακομα καλεσει. Και κατι αλλο, δεν το λενε, αλλα πιστευω οτι εχουν θεμα με την ηλικια, η φιλη μου βεβαια ειναι 33 αλλα εχει καλη προυπηρεσια. Ξερει κανεις να με διαφωτισει?

snoufel όταν λες θέμα με την ηλικία τι ακριβώς εννοείς?

Snoufel μακάρι να την καλέσουν.Δεν είναι από Αθήνα και δήλωσε Αθήνα γι αυτό της είπαν ότι θα ξανακαλέσουν?Που έχει δηλώσει η φίλη σου?