Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

Aerophile":3uzdcfbp said:
Φίλε Low Flyer, Καλημέρα.Παρερμήνευσες το σχόλιο μου.

Ο γραπτός λόγος σίγουρα παρεξηγείτε εύκολα, και σε καμία περίπτωση δεν παρεξήγησα αυτό που έγραψες, απλά έκανα μια παρατήρηση για κάτι που θυμόμουν οτι είχε ξανα ειπωθεί.

Όπως και να έχει.. θα δείξει σύντομα τι ακριβώς θέλουν...

'Οταν ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους 10 rated νεοπροσληφθέντες και αρχίζουν να φωνάζουν απο τη λίστα των επιτυχόντων non rated τότε ίσως να μπορούμε να βγάλουμε και κάποια συμπεράσματα για τους υπόλοιπους (επιλαχώντες)!

Υπομονή και καλή νέα αεροπορική χρονία σε όλους! :great:

εχει η σκοπο η ΟΑ να παρει extra 320 μηπως? νεος manager, change of plans?

Aerophile":3dj8fwi5 said:
από LowFlyer την Σήμερα, 09:24
Νομίζω όμως ότι το ίδιο κάποιος είχε πει και για την Aegean... και τελικά πήρε παιδιά χωρίς τύπο...

Φίλε Low Flyer, Καλημέρα.

Παρερμήνευσες το σχόλιο μου. Δεν είπα ότι η ΟΑ σίγουρα δεν θα πάρει άτομα χωρίς τύπο. Αναφέρομαι στην προκήρυξη και στο γεγονός ότι το κίνητρο πίσω από την δημοσίευση της είναι αποκλειστικά η αναζήτηση χειριστών με τύπο, γιατί αν θέλει άτομα που τηρούν τις προϋποθέσεις χωρίς τύπο, το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιλέξει κάποια από τα ονόματα από την λίστα που δημιούργησαν από το προηγούμενο Selection, μα πίστεψε με είναι αρκετά ακόμα.

Όσο για την Αιγαίου, δεν έχει πάρει κανέναν χωρίς τύπο ακόμα, απλά έχει ενημερώσει ότι έχουν μια λίστα με επιτυχόντες και θα αρχίσουν να τούς καλούν βάση των αναγκών της εταιρίας, μα μέχρι και πριν τις εορτές ούτε η ίδια η Αιγαίου δεν είχε αποφασίσει πόσοι θα είναι αυτοί. Οι φήμες που κυκλοφορούν ότι έχουν δεσμεύσει άτομα χωρίς τύπο να ξεκινήσουν εκπαίδευση από τον Ιανουάριο είναι ψεύτικες. Θα πάρει άτομα χωρίς τύπο σίγουρα, αλλά οτιδήποτε άλλο ακούγεται δεν είναι τίποτα παραπάνω από εικασίες.

Με συγχωρείς αλλά ήδη γνωρίζω άτομα που αρχίζουν άμεσα τον τύπο στην Aegean. ;)
Πιστέυω πως όλα τα παιδιά που πήρανε την απάντηση πως είναι "επιλαχόντες"... πήρανε ενα πολύ πλάγιο όχι..

Πρώτη φορα υπάρχουν τόσοι πολλοί επιλαχόντες στην Aegean, και πρώτη φορα ακούγεται για shortlist. Το τι θα κάνουνε με αυτο το shortlist και εάν θα καλέσουνε ποτε τους επιλαχόντες για δουλεία.. ενας θεός ξέρει :)

Εννοεις οτι απο παιδια που περασαν απο συνεντευξη τους πηραν τηλεφωνο και τους εχουν ορισει ημερομηνια για να ξεκινησουν TR; Αν θες πες μας την ημερομηνια αυτη, που θα κανουν το TR και καμια αλλη λεπτομερια γιατι δεν μου φαινεται και πολυ αληθεια αυτο...

Αφού τα ξέρεις τα παιδιά τότε θα μπορείς να μας επιβεβαιώσεις ημερομηνίες και που θα ξεκινήσουν τον τύπο. Επίσης το "άμεσα" είναι σχετικό. Για πότε αναφέρεσαι;

Αν τα άτομα στα οποία αναφέρεσαι δεν έχουν ημερομηνία για το πότε θα ξεκινήσουν, τότε διάβασε ξανά προσεκτικά τα προηγούμενα ποστ, γιατί το καλύψαμε αυτό το κομμάτι.

Πάντως εμένα οι πήγες μου, μου λένε ότι δεν έχει κανονιστεί εκπαίδευση για non type ακόμα. από τέλη Ιανουαρίου με Αρχές Μαρτίου θα αρχίσουν να κλείνουν ημερομηνίες για εκπαίδευση, και επισημαίνω ότι και αυτό δεν είναι σίγουρο. Πολλά μπορούν να αλλάξουν μέχρι τότε. Αυτό που έχω σίγουρο όμως είναι ότι δεν υπάρχουν επιτυχόντες με επιβεβαιωμένη ημερομηνία εκπαίδευσης για τύπο και ειδικά μέσα στον Ιανουάριο. Οπότε ξαναρωτώ, όταν λες άμεσα, τι εννοείς;

Απο ότι γνωρίζω για το interview, κάποια άτομα ενημερώθηκαν απο την ίδια στιγμή πως είναι αναπληρωματικοί (άτομα με οριακή βαθμολογία), οι υπόλοιποι δεν πήρανε κανένα feedback μέχρι το τηλεφώνημα στις Δεκ. 21:

a) “...αρχίζετε άμεσα το type rating με Aegean, θα ενημερωθείτε συντόμως για ημερομηνίες."
b) "...αναπληρωματικός, ο χρόνος αναμονής σας εξαρτάται από τις ανάγκες της εταιρείας και το progress των υποψηφίων κατα την διάρκεια του type rating."
c) Δέν γνωρίζω αν υπήρξε καποία διαφορετική απάντηση απο αυτές τις 2 :mrgreen:

Aerophile, ημερομηνία δεν δόθηκε ακόμη, αλλά η λέξη άμεσα απο το στόμα της Κυρίας χ βγήκε :)

Cheers,
Akh.

akh":21zzsfjg said:
Με συγχωρείς αλλά ήδη γνωρίζω άτομα που αρχίζουν άμεσα τον τύπο στην Aegean. ;)
Πιστέυω πως όλα τα παιδιά που πήρανε την απάντηση πως είναι "επιλαχόντες"... πήρανε ενα πολύ πλάγιο όχι..

Πρώτη φορα υπάρχουν τόσοι πολλοί επιλαχόντες στην Aegean, και πρώτη φορα ακούγεται για shortlist. Το τι θα κάνουνε με αυτο το shortlist και εάν θα καλέσουνε ποτε τους επιλαχόντες για δουλεία.. ενας θεός ξέρει :)

Φίλε για το πρώτο σημείο είσαι λάθος καθώς δέν έχει ενημερωθεί κανένας για τον τύπο ακόμα. Το άμεσα μπορεί να σημαίνει Γενάρη μπορεί και Μάρτη καθώς πήρανε ήδη 10 rated για τώρα.

Όσον αφορά τους επιλαχόντες, πώς γνωρίζεις ότι είναι "πλάγιο όχι"? Θα ήταν ενδιαφέρον εάν είχες κάποια αξιόπιστη πληροφορία και μας την μεταφέρεις ή αν απλά είναι η άποψη σου.

Καλό νέο έτος σε όλους με ασφαλείς πτήσεις και εύχομαι όλοι άνεργοι να βολευτούν κάπου σύντομα. ! :great:

καλησπέρα σε όλους και καλή χρονια σας εύχομαι έχω κάνει αίτηση στην ολυμπιακή για το Α320 και έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις:
αρχικά ξέρει κανεις ποσα άτομα θα προσλάβουν ?
απότι κατάλαβα θα ενδιαφερθούνε μονο για άτομα με το τύπο A320 γιατί αλλιώς διαφορετικά θα παίρνανε από τους ήδη επιτιχουντες που περιμένουν για τα Dash 8 η κάνω λάθος ?
και τέλος γνωρίζει κανεις τι θα περιέχει η όλη διαδικασία ? θα είναι η ίδια όπως την προηγουμενη φορα ?

σας ευχάριστω και περιμένω απαντήσεις ακόμη και σχόλια και γνώμες σας. :7:

Καλημέρα,

Απο την λίγη εμπειρία μου που έχω, ειδικά σ αυτό το thread, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τις 16 για να πάρεις απαντήσεις. Το airmanship εδω μέσα εν καιρώ προκηρύξεων πάει περίπατο... :rolleyes:

Δέν γνωρίζει κανείς πόσα άτομα θέλουν, πάντως την προηγούμενη φορά περιείχε αρκετές απαιτητικές ερωτήσεις ATPL και μετά απευθείας SIM και interview (οι επιτυχόντες). Καμία σχέση με AEGEAN.

Καλή τύχη σε όλους!