Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

παιδια ξερει κανεις ποτε θα φωναξει το επομενο group ΟΑ?

Κύριοι Δ/στές με σεβασμό στους όρους και στους κανόνες που διέπουν το φόρουμ, νομίζω ότι δεν υπήρξε εκτροπή ούτε από πλευράς θέματος ούτε από πλευράς ύβρεων και ή άμεσων προσωπικών προσβολών μεταξύ των μελών στο παρόν νήμα και ως εκ τούτου παρακαλώ να μου/μας εξηγήσετε το λόγο που διαγράψατε ( trash ) τις τελευταίες τοποθετήσεις ntalikerisa, Arizonas, ECO, Flying doc, AOA
Παρόμοιας σπουδαιότητας θέματα/τόπικς, λογικά δημιουργούν αντίλογο και εντάσεις ( ακόμα και ανάρμοστες εκφράσεις/απόψεις, όπως του «ntalikerisa» ), διότι η συζήτηση δημιουργεί εν δυνάμει προεκτάσεις παράπλευρων και ή συναφών συζητήσεων με την επικεφαλίδα.
Το βήμα του φόρουμ πρέπει να είναι ισότιμα ελεύθερο σε όλα τα μέλη με γνώμονα την δημοκρατική πολυφωνία, επιδεικνύοντας κάποια σχετική ανοχή από πλευράς σας, χωρίς λογοκρισία αφού δεν γίνεται κατάφορη κατάχρηση ή υπέρβαση των κανόνων που διέπουν την ύπαρξή του, για να είναι εν δυνάμει ωφέλιμη και εποικοδομητική, τουλάχιστον για ένα ιδιαίτερα σοβαρό θέμα που αφορά υποψήφιους επαγγελματίες, έστω από ένα ανώνυμο φόρουμ. Ζητώ ευγενικά συγνώμη για την παρέμβαση, ευχαριστώ.

Φαντάζομαι εγώ τώρα...

H υποβολή μηνυμάτων ή θεμάτων που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στην ζωή του forum (trolling).

Σε συνδυασμό με την συνεχιζόμενη ειρωνία, τις βρισιες και το οτι δεν "συζητούσε" ακριβώς το μέλος ntalikerisa αλλά απλά τα "εχωνε" σε όσους μπήκαν σε olympic και aegean (προφανώς αυτά ήταν και ο λόγος του οριστικού ban του μέλους), δεν υπήρχε λόγος να υπάρχουν και τα υπόλοιπα μηνύματα που απλά απαντούσαν στο μέλος αυτό...

Αλλά δεν θα μου λείψει και πολύ, ασε που είχα βαρεθεί να βλέπω ειδοποιήσεις για νεα μηνύματα στο θέμα και να μην διαβάζω κάτι ουσιαστικό αλλά γενικολογίες και συζητήσεις περι ηθικής, αξιοκρατίας κλπ.. Οπότε job well done :great:

Aκόμα 5 rated παιδιά έχουν προσληφθεί (προφορικά) χθές και αρχίζουν πτήσεις αρχές του Γενάρη.
Συγχαρητήρια και σ αυτούς! :great:

Απο τους υπόλοιπους 20 κάποιοι θα ενημερωθούν λίαν συντόμως για type-rating etc και κάποιοι θα μπούνε ως επιλαχόντες για μετέπειτα ανάγκες της εταιρείας.

Παιδια μήπως γνωρίζουμε εάν η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ έχει στείλει αυτό το περιβόητο γράμμα "απόριιψης" και σε άτομα που πέρασαν το SIM ASSESSMENT?
Ευχαριστώ.

Καλημέρα φίλε.

Η Olympic έστειλε γράμμα απόρριψης σ΄αυτούς που δέν πέρασαν στο στάδιο του sim assessment (μετά απο αρκετούς μήνες εννοείτε).
Eπομένως είτε που θα στείλουν αργότερα είτε περιμένουν να δούν τις ανάγκες τους μπάς και θέλουν κι άλλους.
Γνωρίζει κανείς εάν έχει καλεστεί/προσληφθεί και η 4η 6άδα?

Arizonas":2mxwcjxu said:
Γνωρίζει κανείς εάν έχει καλεστεί/προσληφθεί και η 4η 6άδα?

Γιατί έχουν καλέσει την 3η; Νομίζω οτι έχουν καλέσει μόνο 2 6άδες.

Εχουν καλέσει μια εξάδα(η πρώτη) και μετα αλλη μια οχτάδα!Μόνο 14 εως τώρα...Άλλοι λένε οτι θα τους πάρουν όλους όσους πέρασαν SIM άλλοι λένε αλλους 10,
κάποιοι άλλους 6...Δυστυχός δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό και τίποτα απόλυτα έγκυρο!Υπομονή...βέβαια δεν έχει μείνει και πολύ ακόμα!Εδώ δεν είμαστε σίγουροι για το πόσοι περάσαμε τελικα στο τελικό στάδιο 40-50?

Για όσους ενδιαφέρονται, σήμερα ολοκληρώθηκε το screening της AEGEAN με την ενημέρωση και των 20 (περίπου) non rated υποψηφίων.
Κάπιοι απο αυτούς θα προχωρήσουν άμεσα για type rating (ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα παιδιά! :great: )και οι υπόλοιποι μπαίνουν ως επιλαχόντες και θα καλεστούν ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας.