Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

ΟΑ : Κάποιοι έχουν λάβει την ουδέτερη θα έλεγα επιστολή, μήπως αυτή σημαίνει ότι είσαι σε stand by για ενδεχόμενες μελλοντικές ανάγκες ή ότι έχεις τελικά απορριφθεί? Γνωρίζει κάποιος? Και γιατί να μην έχει σταλεί σε όλους? just curious..

Παίδες καλησπέρα,
Για όποιον ενδιαφέρεται, η Αιγαίου ξεκίνησε σήμερα να ενημερώνει για τις συνεντευξεις :)
Καλή τύχη σε όσους πέρασαν
Ν.

Τα παιδιά που φαίνεται έχουν κάποιες πληροφορίες αξιόπιστες, ο Aerophile, ο Arizonas ή κάποιος άλλος, ξέρουν πόσα άτομα πέρασαν για συνέντευξη στην Aegean μετά το στάδιο του Sim;

Απ'ότι φαίνεται μέχρι τώρα σε κάθε φάση μειώνονται οι υποψήφιοι στο μισό. 150 στην αρχή, 80-90 στα θεωρητικά και ψυχολογικά, 40 στον εξομοιωτή.

Για την Ολυμπιακή δεν ρωτάω καν, πολύ ομιχλώδες το τοπίο!

Παραδόξως κάτι έχει πάρει το αυτί μου για την ΟΑ, ενω για την Αιγαίου τίποτα ακόμα. Σωστή η παρατήρηση σου πάντως. Φαίνεται να περνούν τους μίσους απο κάθε φάση επομένως λογικα θα είναι καμία 20αρια που θα πανε για συνέντευξη. Επίσης δεν γνωρίζω αν θα πανε όλοι τώρα η θα αφήσουν μερικούς να περάσουν απο συνέντευξη καπου τον Απρίλη που λέγανε εξαρχής. Ενδεχομένως μπορει να περάσουν λιγότεροι απο συνέντευξη αυτήν την περίοδο.

Η ΟΑ ακούγεται ότι θα πάρει αλλα 16 άτομα, απο τα οποία τα 10 θα προορίζονται για τα 100αρια. Απο κυβερνήτη με διοικητικό ρόλο στην ΟΑ είχα ακούσει ότι θα επιλέξουν 2-3 άτομα για τα Airbus αλλα έχει περάσει καιρός απο τότε και δεν ξέρω κατα πόσο έχουν αλλάξει τα σχέδια τους. Το επόμενο γκρουπ ήταν να είχε ξεκινήσει ήδη αν δεν κάνω λάθος. Παίζει να τους χάλασαν λίγο τα σχέδια με τις γνωστές πρόσφατες αλλαγές στο Δ.Σ.

Piperwarrior πάνω κάτω σωστά τα λές.
Καλέστηκαν 250 υποψήφιοι σε 4 group για τα IQ-ψυχομετρικά.
Γύρω στους 150 πήγαν group interview και μετά 80 για το ATPL.
20 rated πήγαν Mόναχο και άλλοι 30 non rated στην Παιανία για εξομοιωτή.
10 rated πέρασαν απο τους οποίους 5 έχουν είδη προσληφθεί.
Άλλοι 5 rated και 20 non rated περνάνε απο interview πολύ σύντομα.

Τα νούμερα παίζουν + - 10.

Φίλε Arizonas, Καλημέρα.

250 πρέπει να ήταν τα βιογραφικά που έλαβαν, από τα οποία κάπου 140-180 πέρασαν στα ψυχομετρικά, όπου και χωρίστηκαν στα 4 γκρουπ.

Nομίζω πως ο χωρισμός των 4 group έγινε πρίν αρχίσει η πρώτη φάση φίλε. Απ ότι πρόσεξα, χωρίστηκαν σε 1Α (rated που διαμένουν Αθήνα), 1Β (rated του εξωτερικού), 2Α (non rated που διαμένουν Αθήνα), 2Β (non rated που διαμένουν στο εξωτερικό). Αυτό είναι καθαρά δικό μου συμπέρασμα που ίσως να είναι λανθασμένο. Η συνέχεια είναι λίγο πολύ όπως τα είπαμε.

Όπως και να χει, αυτά είναι λεπτομέρειες , το σημαντικό είναι ο τελικός αριθμός των θέσεων που θα δώσουν καθώς και το μέγεθος του shortlist.

Arizonas καλησπέρα.
Τα γκρουπάκια ήταν όντως χωρισμένα σε 1Α 1Β 2Α 2Β, αλλά δέν είχε να κάνει με rated και non rated.Στο 1Α που ήμουν εγώ ήμασταν μια μίξη και όσον αφορά rated-nonrated και όσον αφορά Έλληνες-Ξένους.
Αλλά όπως λές καιο εσύ αυτά είναι λεπτομέρειες.Και δυστυχώς ακόμα δέν γνωρίζουμε πόσες κενές θέσεις θέλουν να καλύψουν :?
Φιλικά πάντα
Ν.

OK Νίκο,φαίνεται το δείγμα μου ήταν πολύ μικρό και έβγαλα λάθος συμπέρασμα. :great: