Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

Αν μετά από τέτοια απάντηση εξακολουθείς να τον θεωρείς φίλο σου και μάλιστα καλύτερο, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις... :eek:
Ακόμα και αν σου λείπει η βεβαίωση μη ατυχήματος, προφανώς και θα στην ζητήσουν και δεν μπορεί να είναι αυτός λόγος απόρριψης από συνέντευξη...come oooooon
Εμένα προσωπικά μου είπε ότι θα μου ζητηθεί να την προσκομίσω κάποια στιγμή αργότερα, μαζί με το criminal record.
Αυτή η μυστικοπάθεια των υποψηφίων δείχνει τελικά μόνο ανασφαλή και κομπλεξικά άτομα που δεν έχουν μάθει να μοιράζονται στην ζωή τους οπότε μάλλον δεν έχουν να παν και πολύ μακριά γενικότερα...... :!:

Πολυ ομορφα πραγματα διαβαζουμε παρα πολυ. Εγω πιστευω πως οποιος συμπεριφερεται κατα αυτον τον τροπο δεν ειναι πρωτα απο ολα ανθρωπος. Μετα πανε ολα τα αλλα, πιλοτιλικι κ.ο.κ

Απόλυτα φυσιολογικό να θές να "φας" όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους. Με τις ικανότητες και τις γνώσεις σου. Όταν χρησιμοποιείς τέτοιους τρόπους που ανέφερε ο φίλος, για να φας τους άλλους, συνηθως δεν κατέχεις ούτε ικανότητες ούτε γνώσεις για να υπερισχύσεις. Οπότε χρησιμοποιείς ότι διαθέτεις, όπως την που$τιά.

Φίλε C421, ευτυχώς που ο φίλος σου αποτελεί την μειοψηφία (ναι υπάρχουν κι άλλοι με τον ίδιο γελοίο τρόπο σκέψης και αντίληψης). Αυτοί οι κύριοι θά πρεπε να τους συμβουλεύετε να βρούν κάποιο άλλο επάγγελμα διότι τέτοιες νοοτροπίες αποτελούν κίνδυνο θάνατο προς αθώες ψυχές. Ίσως τραπεζικοί η οτιδήποτε δέν έχει να κάνει με ανθρώπινες ζωές και οπωσδήποτε μακριά απο τα flight decks...

Προς όλους τους φίλους χειριστές.

Προτείνω να μπείτε στην σελίδα της Aegean και να ρίξετε μια ματιά στην κατηγορία “Θέσεις Εργασίας”.

Καλή επιτυχία μας εύχομαι.

Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.

Προκειμένου να καλύψει τις επιχειρησιακές ανάγκες της αναζητά:

ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ – ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Πτυχίο JAR CPL με ATPL Theory Credit (Frozen ATPL) ή JAR ATPL και Μulti Εngine Instrument Rating σε ισχύ
Πιστοποιητικό Υγείας ‘’Τάξης 1’’ σε ισχύ
ΜCC Course
Πτυχίο Ραδιοτηλεφωνίας
Επιθυμητή ηλικία για υποψηφίους χωρίς προηγούμενη αεροπορική εμπειρία έως 33 ετών
Άριστη γνώση Ελληνικών και Αγγλικών
Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
A320 Type Rating θα θεωρηθεί ιδιαίτερο προσόν (οι υποψήφιοι με A320 Type Rating θα αξιολογηθούν κατά προτεραιότητα και μέχρι την κάλυψη του απαιτούμενου αριθμού υποψηφίων)                                     

Η διαδικασία επιλογής περιλαμβάνει

Γραπτές εξετάσεις αξιολόγησης
Αξιολόγηση Flight Simulator (για τους κατόχους A320 Type Rating η αξιολόγηση θα γίνει σε Simulator A320)
Συνέντευξη

Αποστολή βιογραφικών ηλεκτρονικά έως 15/10/2011,
συνοδευόμενα απαραίτητα από έγχρωμη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου, στο

E mail: pilots@aegeanair.com

* Βιογραφικά σημειώματα που έχουν αποσταλεί ήδη και τα οποία δεν πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα δεν θα ληφθούν υπόψη.

Αν δεν κανω λαθος, :D διαβασα σε μια εφημεριδα μερικες ατακες του G. SORROS. Μεταξυ αυτων ξεχωρισαν ,και

παρεμηναν στην μνημη μου μερικες. Μια απο αυτες ηταν η εξεις : Oι επηχειρηματιες δεν ειναι ανθρωποι. :evil: .

Καλο εεεεεεεεε :mrgreen: . Παντος δεν καταλαβαινω γιατι σκοτονεσται για μια θεση στον ηλιο.

Αφου οι επηχειρηματιες που θα σας προσλαβουν ...... :wall: θα εχουν και τον ελεγχο της καριερας σας.

Εσεις απλα πρεπει να προσευχεσται :thx: να πανε ολα καλα :mrgreen: μηπως γραψετε καμια 500 ωρες JET.

KALH TYXI. :thx: :thx: :thx: ...-

Γραπτές εξετάσεις αξιολόγησης
Συνέντευξη

Αν και μπορεί να βγώ Off Topic, οι παραπάνω εξετάσεις και συνένευξη, τι μπορεί να περιλαμβάνουν ?
Οι απαντήσεις όσων έχουν περάσει την παραπάνω διαδικασία σε προηγούμενους διαγωνισμούς, θα είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικές.
Ευχαριστώ.

Εν καιρώ ηρεμίας και απραγείας στο recruitment το topic αυτό πέρνει φωτιά. Το "περίεργο" της υπόθεσης είναι όταν υπάρχει κάποια κινητικότητα απο πλευράς αεροπορικών εταιρειών όλοι ξαφνικά σωπαίνουν φίλε asterixx25. Όλοι σφυρούν αδιάφορα...ο θάνατος σου η ζωή μου. Όσοι παραπάνω ξεχαστούν ή δέν πάρουν είδηση μια ανακοίνωση τόσο το καλύτερο για μας...ε? Γι αυτό και όλη αυτή η σιγής άλλωστε.

Όπως και να 'χει, επειδή υπάρχουν παιδιά που θέλουμε να συναγωνιστούμε επι ίσοις όροις σε γραπτές/ προφορικές εξετάσεις θα το εκτιμούσα οι παλαιότεροι που πέρασαν παρόμοια screenings όπως μας διαφωτίσουν για το πώς θα μπορούσαμε να προετοιμαστούμε καλύτερα.

Καλύ επιτυχία στους υποψηφίους της Aegean, Olympic, Cyprus. Θα γίνει σφαγή απ ότι φαίνεται απο πέραν των 500 πιλότων συνολικά.