Olympic B737-200

• Thread starter Thread starter FLIGHTATT
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
minglismike":sq23m7yw said:
xtes efyge kai to teleytaio aeroplano 737-200 sxbcc

ΈΦΥΓΕ :?: :?: :?: :?: :?: Είναι σίγουρο :?:
Και εγώ που περίμενα ότι θα το φωτογραφήσω όταν θα έφευγε.... :roll: Κρίμα.... Θα λείψουν σε όλους τα αεροπλάνα αυτά...

Θα περιμένουμε τη στιγμή που η κάπνα τους θα ξαναεμφανιστεί, ενώ προσεγγίζουν το Βενιζέλο...και θα περιμένουμε πολύ... :cry:

jerry":293xir1n said:
minglismike":293xir1n said:

Και εγώ που περίμενα ότι θα το φωτογραφήσω όταν θα έφευγε.... :roll: Κρίμα.... Θα λείψουν σε όλους τα αεροπλάνα αυτά...

Θα περιμένουμε τη στιγμή που η κάπνα τους θα ξαναεμφανιστεί, ενώ προσεγγίζουν το Βενιζέλο...και θα περιμένουμε πολύ... :cry:
paidia eimai anthropos kai lathi kano telika den efyge einai sto ypostego tis oa sorry para poly :( :( :( exo vgalei kai photo apo to ypostego molis o akis tis anevasei tis photo tha sas to deixo kai pali sorry :( :( :(

minglismike":312bnz49 said:
jerry":312bnz49 said:
minglismike":312bnz49 said:

paidia eimai anthropos kai lathi kano telika den efyge einai sto ypostego tis oa sorry para poly :( :( :( exo vgalei kai photo apo to ypostego molis o akis tis anevasei tis photo tha sas to deixo kai pali sorry :( :( :(

https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=1972
sorry boys

Odos file,
to SX-BCC einai akomi sto LGAV!
Proxtes ekane test flight san TS61 kai tha figi tin alli kyriaki 6/3/2005!!!
Opios theli videakia na mou pi...
KALIMERA SE OLOUS !
8)

FM10":3cu5vc1y said:
tha figi tin alli kyriaki 6/3/2005!!!
Opios theli videakia na mou pi...

Φίλε μου, δέν θέλουμε βιντεάκια. Φωτογραφίες που θα έχουμε βγάλει εμείς θέλουμε! Γι αυτό θα σε παρακαλούσα κι εγώ με τη σειρά μου, αν μάθεις ακριβή ώρα, σφύρα και τίποτε απο εδώ! :wink: 8)